Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

veis

yusuf çelebiden alıntı::
Can'ın oynamamasına bende üzülüyorum ama Can'ın alternatifi olsun diye alınan Mesut'u Tahsin Kosif aldı diye eleştirmenin mantığını anlamadım alınan oyuncuyu oynatan gümüşdağ.

can ulunun neden oynamadıgının sebebi alternatifden dolayı degil kaldıki alınan mesudu gördükden sonra hiçde şaşırmadım.can ulunu tahsin kosif açıklasın siteyi takip ediyormuş ya bekliyoruzz.

Baskent_Samsunspor

ula giresun  2.yarı bunun hesabını sorarız biz  ;) şaka bi yana giresun samsunu böyle daha yakalayamaz ...samsunspor bu zamana kadar hiç kimseye borçlu kalmamıştır senediniz hazırlandı en geç şubatta ödenir ...giresunu kutlar umarım bundan sonraki maçlardada hep böyle istekli oyun oynar!!!!!!

Kaya

Alıntı yapılan: veis - 15 September 2008, 08:25:46
faruk özakdan yardım beklemek bile hata bence samsunspor ve samsun camiası için faruk özakın maddi destegi resmen yıkım olur.koskoca samsuna elin trabzonlusu gelip maddi destek verecekse zaten samsunsprun durumunu özetlemeye bile gerek yok.

kusura bakma ama veis o türkiye cumhuriyetinin bir bakanı tek tarflı davranamaz kamu hakları var o şu an da trabzon lu değil türk milletinin bakanı türk milletine hizmet için var tek bir şehir için değil öyle uçakla trabzon maçını seyretmeye gitmekle olmuyor

Mesudiyeli

Samsun'lu arkadaşlar geçmiş olsun ve açıkçası samsunspor'un bu maçı kaybedeceğini ummuyordum ama sonuç çok farklı oldu.Futbolda zaman zaman böyle sonuçlar olur.geçen sezon ligi şampiyon tamamlayan Kocaelispor ilk yarının 4. yada 5.haftasında Keyseri'de Erciyesspor'a 6-1 maglup olmuştu ama ligi şampiyon tamamladılar.

Samsunspor'u Kartal maçında izledim ve bence Samsun Kartal karşıısnda ilk 60 dk harika oynadı hatta 2-0 yada 3-0 öne geçecek net gol pozisyonlarını buldu ama atamadı.

Samusnpor'da o maçta aksayan taraf sol bek mevki idi,orada samsun'da oynayan can ulun kesilmiş Antalya'dan gelen Mesut diye bir çocuk oynuyordu inanın Kartal o kanadı koridor yaptı.Samsunspor'un sag kanadında oynayan 82 numara Veysel ve bizden size gelen stoper Gökhan Kolomoç iyi idiler.Gökhan Kolomoç sezon başı hazırlıklarını yarım yaptığı için biraz sırıttı ama tecrübesi ile defansınızı iyi yönetmişti.

Giresun maçını TV'den canlı izledim.Kartal maçında çıplak gözle izlediğim Samsun ile Tv'den izlediğim samsunspor arasında daglar kadar fark vardı.Benim aklımdan geçen Kartal 11 ile çıkar ama mutlaka solbek mesut'un yerine geçen sezon o mevkide oynayan Can oynar diye düşünüyordum ama hocanız öyle bir kadro sahaya sürdüki Giresun'a maçı eli ile hediye etti.

Kartal maçında Gökhan-Kenan çift stoper önlerinde 23 numara Hakan Koçarslan bence iyi idi.sol bek can ,sag bekte veysel olsa idi Samsun Giresunspor'a hayatta kaybetmezdi.samsunspor'un şu anki kadrosu Giresun'da çok daha kaliteli bir kadro ve bu skor nasıl oluştu hala hayretler içerisindeyim.Hayrettin Gümüşdağ Can,Veysel ve Gökhan Kolomoç'u fantezi olsun idye takımdan keser ve bu krıtik lig maçlarında hala oyuncu deneme sevdasından vaz geçmez ise Samsunspor'lu taraftarları dahada üzer kanaatindeyim.Samsunspor'un hocası bence Kartal maçındaki kardoda ısrar etsin ve defansın solunada eski oyuncunuz can'ı monte etsin derim.Samsunspor camiasına geçmiş olsun diyorum.Samsunspor'un bence çok iyi kadrosu var yeterki hocanız taşlar ile fazla oynamasın.

MeL_55

Alıntı'2 maç kaybedince gitmeye gelmedim' diyen Gümüşdağ, "Biz Giresunspor'u yenseydik, belkide Mehmet Birinci hocamızın görevine son verilecekti. Futbolda maalesef bunlarda var.

Bu sözler herseyi anlatiyor zaten. maci vermisiz.

oguz_5528

ahk34

orhan hoca samsun için ne yaptı 4 maç aldı (elazıg,mardin,malatya,antep) yada iki beraberlik mi sizi büyüledi hayrettin hocada 4 maç alsın iki maçta berabere kalsın oda kral o zaman,
bırakın bu amatör hocaları
bize, bülen ünder, sakıp özberk, hikmet karaman gibi hocalar lazım yada şovmende olsa deli yılmaz vural bak nasıl top oynatır samsuna aslında hoca çok,
ki hepsi samsunspor gibi bir takıma gelmek için can atar..!
aslında hiç biri bizim için önemli değil eger biz bu liğdende düşeceksek bari hançeri samsunun öz evladı vursun şendogan çakmaker en azından bizim değerimiz bize tek düşen şey değerlerimize sahip çıkmak..!

oguz_5528

ahk elazığ mardin malatya antep maçı sonrasını düşün takım idmana çıkmadı ,takımın yarısı sakat,cezalı+hedef yoktu şimdi gelsin bak neler yapıo.aYrıca Orhan Hoca bnce yazdıklarından kat kat daha iyii..

ahk34

nasıl hedef yoktu ya kartal maçını alsaydık playofdaydık ama ne yazık ki orhan hocayı kimse takmadı otaritesi yoktu çünkü,
orhan hoca hayrettin hocadan çok iyi geçmişi var sanki bi bak onun şahibelerine ceyhansoporda, oyuncuları bile ona saygı duymuyordu adamı dövmeye kalktılar

oguz_5528

ben bilmem ceyahnspor fln adam kaç tane oyuncu kazandırdı bize takıma direnç geldi ..kartalspor maçını alamadık sonuçta boş hayallerdi geçen sne playoff ...Samsunspor Askeri oRhan Hoca Kesinlikle gelmeli takımın başına gelecekte görürsünüzz..

ahk34

veis

ahk yapma allah aşkına adam kaç tane çocugu kazandırdı caneri yedek oturtdu turguta güvendi.o turgut orduda bizi ipten aldı.sercanı sefayı kimler sürekli oynatdı.tamam sevmezsin begenmezsin ama senin yılmaz vuralın gibi antalya misali aldıgını düşürmedi kümeye.en zor günlerde takımın başındaydı vede bence çok başarılı oldu.

oguz_5528

şu giresun maçında çıkan kadroya bakar msıınız burhan turgut serkan sercan hepsi gol adamı hani orta sahan be adam anlamıo abi bn böle bi taktik görmedim.:@!!

ahk34

Alıntı yapılan: veis - 17 September 2008, 21:25:21
ahk yapma allah aşkına adam kaç tane çocugu kazandırdı caneri yedek oturtdu turguta güvendi.o turgut orduda bizi ipten aldı.sercanı sefayı kimler sürekli oynatdı.tamam sevmezsin begenmezsin ama senin yılmaz vuralın gibi antalya misali aldıgını düşürmedi kümeye.en zor günlerde takımın başındaydı vede bence çok başarılı oldu.
Alıntı yapılan: veis - 17 September 2008, 21:25:21

dogru söylüyorsunda veis, orhan hocada bize milanda gelmediki onunda bi kariyeri yoktu, samsunspor ona iyi bir basamak oldu,
ama o tek tek değilde üç üç çıkmaya çalışdı(3-3 kartal maçı :) )
gençleri oynatması kendi işine geldiği için değil diğerleri onu kaleye almadıgı için