Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

yk55

ben de maç başlamadan fark atarız diyordum. valla hanıma da rezil olduk iyimi. bundan sonra maçtan önce asla konuşmayacam. daha doğrusu hiç konuşmayacam.

Baskent_Samsunspor

ARKADAŞLAR  bi kavanoz bulun dayayın ağzınız 10 dk boyunca ağzınıza geleni sayın rahatlarsınız ......çünkü bağararak kaptırmaktan başka çare kalmadı yeterrrr yeterr be bu takımı istediği gibi yönlendiren futbolcusununda tdnninde başkannında Allahından bulsun

edmontdante

Hoca Turgut'u sahadan kovmuş geçen hafta kovacak tabi ya.Sen kimsin laubali laubali işler yapıyorsun.Önce ne iş yaptığını hangi takımın formasını giydiğine bak.Kimlerin hayallerini süsledi o forma.Ama hep Ercan'ları,Timofte'leri,Ertuğrul'ları gördükce   hep yıkıldı hayallerimiz.Sen kimsin ki ?Benden ne farkın var

MeL_55

samsunspor yapti yine yapacagni. tüm aileme karsi rezil ediyorsun beni ya... ilk hafta neydi ozman? antalyaya da yeriz 8 tane. off bugünleridemi görecektik. giresunsporun tarhine girer bu offfffffffffffffffffffffffffff >:(

ahk34

Ne başkanın bir suçu var nede hocanın şerefsizliği giydiği formayı terletemiyen bizim çocuklarımız dediğimiz samsunun öz evladı futbolcularımız yapıyor?
kimse yalandan ahkam kesmesin maç ortada boş kaleye insan gol atamazmı ?
hadi kaçırdı şansızdı turgutun kaçırdığı gole bir bakın çakmaksporu çıkarın yada bizim pafları valla aslanlar gibi oynarlar rezil bu futbolcularya sırf hocanın gitmesi için oynuyolar başka hiçbir neden yok erciyes maçında çankırı maçındaki mücadele ortada bu takım 90 dakika koşuyordu şimdi ne oldu da koşmuyolar yazıklar olsun sinirden ölüyorum ya Allah hepsinin belasını versin aldıkları para haram zıkkım olsun bu ramazan ayındada söylettiler ya beni bide bizim taraftara hayranım hemen hoca gittsin hayrettin istifa la ne istifası formayı bırakın s....n gidin desenize futbolculara..!

HUKUKÇU

Her sene aynı senaryo anlamadım gitti ne istiyorlar her gelen hocadan anlamadım.Yok acaba böyle yapınca hoca çok kötü futbolcular çok iyi diyeceklerini mi sanıyorlar.

HUKUKÇU

Kimse kusura bakmasın hoca çıkıp oynamayacak topçular oynayacak oynamayanı kovacaksın kim olursa olsun.

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: ahk34 - 13 September 2008, 21:51:11
Ne başkanın bir suçu var nede hocanın şerefsizliği giydiği formayı terletemiyen bizim çocuklarımız dediğimiz samsunun öz evladı futbolcularımız yapıyor?
kimse yalandan ahkam kesmesin maç ortada boş kaleye insan gol atamazmı ?
hadi kaçırdı şansızdı turgutun kaçırdığı gole bir bakın çakmaksporu çıkarın yada bizim pafları valla aslanlar gibi oynarlar rezil bu futbolcularya sırf hocanın gitmesi için oynuyolar başka hiçbir neden yok erciyes maçında çankırı maçındaki mücadele ortada bu takım 90 dakika koşuyordu şimdi ne oldu da koşmuyolar yazıklar olsun sinirden ölüyorum ya Allah hepsinin belasını versin aldıkları para haram zıkkım olsun bu ramazan ayındada söylettiler ya beni bide bizim taraftara hayranım hemen hoca gittsin hayrettin istifa la ne istifası formayı bırakın s....n gidin desenize futbolculara..!
tamam doğru hoş söylüyosunda hoca bunların hiç mi farkında değil gözlerimi kör 1 haftadır antreman yaparken hiç bişi anlamadı o zaman çıksın maç sonunda delikanlıysa futbolcular beni sattı desin beni arkamdan vurdular desin

tunç güvenoðlu

aslında önce futbolcuları kovacaksın bu takımdan çünkü hepsi karaktersiz .hocayı göndermek le futbolcuların eline düşersin. futbolcuların ne olduğu bu maçta tamamen ortaya çıkmıstır.hocayı kovmak için maç satan futbolcudan hiç bir sey beklenmez .bunlar daha sonra da maç ta satarlar .SAMSUNLU olmayan muzafferin mete nin kemikleri sızlıyordur şu an.İlk yarı bittiğinde aslında hoca duvara muafferin mete nin kaptan emin in ercanın vuralın imdatın vb.. resimlerini asıp seyirciden utanmıyorsanız bari bunlardan utanın deseydi acaba ondan da anlarmıydı bu karaktersiz futbolcular

ahk34

Bu Takım Sakıp ÖZBERK,Bülent ÜNDER, Yücel UYAR, Hangisini sayım ki ertugrulu bile yediler Allah beni kahretsin ya Hala samsunsporun peşindeyim ölecem sinirimden ya giresun nostaji albümünde kesin bumaçın videosunu bulursunuz kesin

55.hakan

13 September 2008, 21:57:56 #250 Son düzenlenme: 13 September 2008, 22:00:06 hakanelgun
başkanın el atması lazım olaya hocayada futbolculara da güvenmiyorum hoca değişebilir ama futbolcuları değiştirme şansı yok ilk yarı bitene kadar.....alacak hocayı görevden başkan başka şans yok

CeLiL_55

ya dier futbolcuları bi kenara koyun bu kral ne iş yapar hiç yakıştıramadım ben Serkana bunu yazık kulübe bağlı sadık diyor herkes iyide abicim ne iş yapar bu kral Serkan güveniyoruz ama bizi hep mahçup ediyor kendine çeki düzen ver artık kral..

edmontdante

Alıntı yapılan: HUKUKÇU - 13 September 2008, 21:51:48
Her sene aynı senaryo anlamadım gitti ne istiyorlar her gelen hocadan anlamadım.Yok acaba böyle yapınca hoca çok kötü futbolcular çok iyi diyeceklerini mi sanıyorlar.

Olan şu.Bunlar idman yapmayacaklar,yorulmayacaklar paşa paşa bir şekilde paralarını alacaklar.Çıkacaklar bazen de canları isteyecek maç kazanacaklar.Her şey ortada geçen sezon olanlar açıklamıyor mu her şeyi."Biz bu takımı kümede tutacağız" sözleri ve sonrasında olanlar.Adamların canları isteyince her şey oluyor işte.Ben şunu anladım artık bu takımı yiyenler eskiler ve bizim çocuklar arkadaş.Adamın biri daha sezonun ilk maçı ,maçın 20.dakikasında rakibin saçını çekip kart görüyor hem de stoper oynarken,eline el bombasını alıyor ama umrunda bile değil.Bu kadar yeni adam alındı bu adamların aklının ucundan geçmez daha yeni geldikleri takımı yemek.Bu kenan'lar şunlar bunlar bu takımı yiyor.2 tane kafa topuna çıkıp 3 kez kayarak müdahale yaptı diye göklere çıkartıyoruz hemen.ama yine 500 milyar alıyor 1 sezon için.sonrada hocayı yemek için takımı satıyorlar.Hoca iyi olmayabilir,hakkında  değişik iddialar  olabilir bu sana takımı kullanma hakkı vermez.

HUKUKÇU

Bence hoca çıkıp ne ise gerçeği söylemeli hiç çekinmeden

ahk34

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 13 September 2008, 21:55:14
tamam doğru hoş söylüyosunda hoca bunların hiç mi farkında değil gözlerimi kör 1 haftadır antreman yaparken hiç bişi anlamadı o zaman çıksın maç sonunda delikanlıysa futbolcular beni sattı desin beni arkamdan vurdular desin

Bizim futbolcularımız karaktersizse hoca ne yapsın oynamıyan oynamıyo işde 10 futbolcu değiştiriliyoda hocamı değiştirmedi ya kardeş hocayla lakası yok ben ciddiyim futbolcular karektersiz