Bank Asya 1.Lig 2.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan berusa55, 01 September 2008, 00:19:25

« önceki - sonraki »

maviay55

GurbetciFanatik

GECMIS OLSUN   NEYSE HAFTAYA BAKALIM
INSALLAH GIRESUNU YENIP 3 MACTA 6 PUAN YAPARIZ O DA COK IYI.
Tabi bos kaleleri kacirip yenilmek kötü olay , tek güzel tarafi bu mactada rakipten üstün oynadik gecen seneye oranla takim baya iyi oynuyor.
Haftaya görüsmek üzere hayirli ifatrlar arkadaslar.

berusa55

Sanssız iki gol yediğimiz ve maça oldukça asılıp Kartal'dan cok daha iyi oynadığımız açık. Lig uzun maraton. Haftaya giresun maçında yine staddaki yerimizi alıp sonuna kadar bu renkleri desteklemeye devam edeceğiz arkadaşlar. Takımımız canla başla oynuyor, mücadele ediyor.

Sadece Samsunspor

GİRESUN MAÇINDA ORTALIĞI DAĞITCAZ GİRESUN'U YENECEZ İNŞALLAH

HAYIRLI İFTARLAR

@Mesajın tamamını büyük harfle yazmayalım!

mehmet yılmaz

Son iki-üç yıldır şehir ne zaman havaya girse, oynadığımız o kritik maçı bir türlü kazanamıyoruz. Maalesef yine öyle oldu. Giresun maçında Erciyes'teki kadar da seyirci olmaz. Ama kazansak çok farklı olabilirdi.

Sercan

Hep destek tam destek.Giresun maçında yine tribündeyiz...

SerhaT55

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: samsuni - 07 September 2008, 19:04:05
Son iki-üç yıldır şehir ne zaman havaya girse, oynadığımız o kritik maçı bir türlü kazanamıyoruz. Maalesef yine öyle oldu. Giresun maçında Erciyes'teki kadar da seyirci olmaz. Ama kazansak çok farklı olabilirdi.

Bastan sona katiliyorum.Cok dogru tespit.

sadece55

Sağlık olsun gene de takımın mücadelesi bizleri ümitlendiren bir hadise ayrıca burhanın gollerine devamı ilerleyen haftalar için bir umut...Yalnız hakan sanırım haftaya cezalı hakanın biraz daha sakin ve dikkatli oynaması lazım...Haftaya sefada eklenince kadro gayet iyi olacak

gozgoz yýlmaz

Turgut'tan kanat adamı üretmeye çalışmak, sütten portakal suyu üretmeye benziyor. Olmuyor hoca, olmuyor. Volkan Çekiç'i niye aldık o halde?

İnsan yenilgiye üzülüyor ama bu kadar kötü bir Kartal'a yenildiğine daha bir üzülüyor. Eskiden İstanbul'un büyük Kartalıyla oynardık, şimdi küçüğüne yenilmek ağrıma gidiyor benim.

Samsun'da insanlar oynanan oyunu bilmezler, onlar skora bakarlar. Bu yüzden Giresun maçı, iftarla da birleşince maalesef az kişiye oynanır.

guvensolmaz

Tesbit doğru olabilir fakat, asla yalnız bırakmayız.. düne kadar etkili de olamıorduk sonuç ta alamıorduk.. geçen hafta bizler değilmiydik böle oyna da yenil dienler.. Asla yalnız bırakmayız bugün olanlar sadece bir kazadan ibarettir, aksini düşünmüoruz bile..

gozgoz yýlmaz

Ben de zaten buradakiler için demiyorum. Biz zaten deliyiz, takım amatöre de düşse gidiyoruz maçına. Ama ben ortalama Samsunlulardan bahsediyorum.

Sadece Samsunspor

evet haklısın şimdi bana yarın sorcaklar okulda samsun maçı ne oldu diye bende 2-1 yenildik diyecem yine aynı samsun dieyecekler bende bi güzel dalacam her zamanki gibi

guvensolmaz

anlıyorum.. hak veriyorum.. hayırlı geceler Samsun'um..

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 07 September 2008, 20:05:39
evet haklısın şimdi bana yarın sorcaklar okulda samsun maçı ne oldu diye bende 2-1 yenildik diyecem yine aynı samsun dieyecekler bende bi güzel dalacam her zamanki gibi

aynen öle olcak. yine başlıyo bizans .... kavgalarımız.