Bank Asya 1.Lig 2.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan berusa55, 01 September 2008, 00:19:25

« önceki - sonraki »

cem 55

celil_55 şimdi yandık işte yukarıdaki yorumunu degiştir kardeşim geçen hafta erciyes şov yapar macı kazanır dedin sonuç ortada şimdide kartal yenebilecegimiz takım kazanırız diyosun korkuyorum valla şu yorumundan sonra beraberlige razı oldum :) :)

FaT1h

beşnumara

maç saatine fazla bir şey kalmadı.inşaallah takım galibiyetle döner. sevgili veis bakalım takımı 3 puanla teslim edebilecen mi ;D ;D

mehmet yılmaz

Maça İstanbul ve çevresindeki Samsunsporluların yoğun ilgi gösterecekleri ortada. Samsun'dan da gidenler olacaktır elbette.

Görülüyor ki Samsunspor bir adım gelse, Samsunsporlular 10 adım gidecek. Yeter ki takımda az biraz umut ışığı, az biraz iddia olsun.

Ayrıca, yarın fotoğraf vs. eklemeyi ihmal etmezseniz sevinirim.

Maça gelince,
Kartalspor uzun süredir evinde maç kazanamayan bir takım. Bu sezona da skor anlamında kötü başladılar. Henüz form tutabilmiş değiller. Hücum hatlarının iyi olduğunu düşünüyorum ama savunmada ciddi zaafları var. Aslında bizim takım da bu anlamda benzer özellikler taşıyor.

Kadro kalitesi olarak Birinci Ligdeki ilk iki yılımızla kıyaslarsak bence en düşük seviyede takım ancak fizik-kondisyon olarak ise en üstte. Hasan Şengün zamanında 60.dk.'dan sonra dilleri dışarıda kalıyordu. Yani, rakibe üstünlüğü saha dışında değil oynayarak saha içinde sağlamaya çalışıyoruz. Zaten Bank Asya Birinci Ligin genel özellikleri göz önünde tutulduğunda da doğrusu bu. Bu ligde oynamayana, koşmayana ekmek yok.

Serkan Aykut, her zaman belli bir standartta top oynuyor; bu durumda bizim akıbetimizi rakibin durumu kadar gençlerin günlük form seviyeleri de belirleyecektir.

İnşallah kazanırız-ki 6 puan eder; yeme de yanın da yat derler böyle olursa.

berusa55

07 September 2008, 04:38:48 #169 Son düzenlenme: 07 September 2008, 05:00:07 berusa55
Bugün Samsunspor'umuzun alacağı üç puan, gelecek hafta sahamızda oyanayacağımız Giresun maçına bizleri şehir ve taraftar olarak da en üst düzeyde motive edecektir. Şehrin takıma olan inancı katlanarak artacak, stadın tıklım tıklım dolmasına ve böylece geçen sezonlarda sahamızda kolayca puanlar bırakma kabusundan daha da kurtulmamıza vesile olacaktır umarız.

Haydi Samsunspor'umuz!!!

beşnumara

07 September 2008, 04:45:58 #170 Son düzenlenme: 07 September 2008, 04:58:30 berusa55
ama her ne olursa olsun yenilmemek de iyidir.yenilirsek ki Allah korusun moralimiz bozulur acabaaa deriz yine. ama yenersek haftaya giresun maçında stadın havası bambaşka olur

fatih55ankara

yeneceğiz ben inanıyorum haydi samsunsporum aLeM dUySuN kRaL SAMSUN

samsun155

GençKozluklu

Bugün maç var sabırsızlıktan yerimde duramıyorum. İstanbul'da havalar günlük güneşlik. Maç saatinde biraz serinler umarım. Takımın 2 maçtaki mücadeleci oyunu olursa bu taratfar desteğiyle kazanırız.

İstanbul'daki Kozluklular olarak maça 20-25 kişilik bir grup olarak gidiyoruz. Hemen hepsinde de Kırmızı-Beyaz formalar olacak.

Takım az kıpırdayınca insanları maça kanalize etmek çok daha kolay oluyor.

İnşallah bu yıl SAMSUNSPOR'umuzun yılı olur. Bu maçı kazanacağız başka yolu yok. Sizler için bol bol video ve resimde çekeceğim.

red_white

selahattin55

red_white

herkes en az bir samsunluyla gelsinnn stadda adım atıcak yer kalmasınn

34 SS 1965

cok guzel olcak superr tuzla fena sekılde maca odaklandı ılk defa tuzlayı bu sekılde heveslı gordum sayımız ust safhalarda olcak

Sadece Samsunspor

SerhaT55