Bank Asya 1.Lig 2.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan berusa55, 01 September 2008, 00:19:25

« önceki - sonraki »

engizli55

kartalida yenersek lile iyi bir giris yapmis olur bu ruzgarla iydeb iyiye eseriz arkadaslar

köprülüler

Arkadaşlar bunda şaşılacak ne var anlamıyorum. Bende kartalda oturuyorm ve futbola ilgisi olan her taraftar gibi bende oturduğum yerin takımını destekliyorum. Kendi sahasındaki maçlarada gidiyorum ve heyecanla kartalsporu destekliyorum. Ama iş SAMSUNSPORumuza geldiğinde kartal falan tanımam. Geçen sene olduğu gibi bu senede SAMASUNSPORumuz neredeyse (Kartal, güngören, kasımpaşa, sakarya) biz ordayız.

ozkan17

05 September 2008, 11:31:07 #122 Son düzenlenme: 05 September 2008, 12:10:13 ozkan17
AlıntıBüyük İddaa'cıya Sorduk..!!!

Kartalspor-Samsunspor                                  (2)2,55

O bir türk..O bir deha..O bir futbol uzmanı..O birrrrr İddaacı...Veee karşınızda İddanın yıllık gelirini körelten adam Avk. Güven Kurtul(Güveniyosun Kurtuluyosun) geliyor...

Öncelikle yazıma başlamadan önce çeşitli nedenlerle trinidat tobago'ya kadar bu maç ile ilgili bilgileri almak üzere kapıma kadar gelen ozkan17'ye msonsuz tesekkürlerimi belirtiyorum.Neden burada yaşadığıma gelirsek,günlerden 14,02,1982..sevgililer günündeyiz..Malum..Para lazım..Formalite icabı kıza birşeyler acalağız.Aklıma cok pis bi fikir geldi..Babamın dedemden kalan cep saatini yok pahasına sattım tüm parayıda iddaaya yatırdım.İLk günden maçlarım tutdu..ve artık son güne tek maçım kalmısdı..Fenerbahce-Samsunspor..Tamı tamına bire 9 verıyodu samsuna..Bildim hepsini tek başıma bildimm...Öhhh bee tamı tamıma zamanın parası 700 bin lira kapmısdım..Daha bakarmıyımm ben kızın yüzüne aynen mortingen şıtrayze ;D topuk trinidat tobagoya:=) o gün bu gündür de burada iddadan geçimizi sağlıyoruz..He o kız arkadaşım mı? Kendisi sokaklarda içip içip ayyaş ayyaş gezen,iki bira çakıp kafayı bulan teomanla takılıyomus bi aralar..

Efeniğmm fazla mazi yaptık..Maçımıza gelelim..Hafta içi kupa maclarından dolayı ilk haftaki gibi tempolu bir maç beklememek lazım ancak futbolcuların akıllarına bazı aleni durumlar gelebibilir ve oyun akıl almaz sekilde bazı kanatlarda formula yarışına donebilir ;D

Bu iş bana kalırsa işleri uç elemanlarına kalır..Sözün doğrusu atan alır yani..Teknik direktörlere gelince samsunspor'un hocası daha heycanlı pimpirikli bir adama benziyor.Bu bir avantaj olmalı samsunsporda..Sercan diye bir futbolcu varmıs samsunsporda bizim zamanımızda nerde boyle kıvrak hareketlı oyuncular...bu oyuncuya dıkkat efendim..Hiç belli olmaz birde bakmıısn barcelona kadrosuna sag acıkda messi sol acıkda anoouww birde bakıyon sercan..dikkat edin olabılır..

Aklın yolu bir..Ne demışdım en basında adım Güven Kurtul.Güvenıyoruz  aynen kurtuluyoruz..Samsunspor ne zaman yanıltmıs bizi ;D Neyiniz var neyiniz yok yatırın bu maca.Ev,araba,yat,kat,ucak,helikopter,eşinizin bilezikleri,çocugunuzun kumparasındakıler ;D yatırın ve kazanın.. ;D

köprülüler

Sadece Samsunspor

King Of The North

2 de 2 yapalım bu sene artık coşalım yetti canımıza.

kaan

Kişisel Bilgiler
Ad Soyad : HAKAN CEYLAN 
Meslek : Diş Hekimi 
Lisans Bilgileri 
Lisans No : 11808 
Klasman : Üst Klasman Hakemi 
Bölge : İZMİR 

Mesutun çankırı maçında hazır olduğunu duyduk sefanın yerine o oynar büyük ihtimal kadromuzda bi eksiklik yok genç bi takımız yavaş yavaş daha iyi olacağız

kaan

Etkili oynadı
Kırmızı-Beyazlıların Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´dan transfer ettiği Veysel Aksu, ikinci maçında da beğeni topladı. Çankırı Belediyespor karşısında oyuna sonradan dahil olan Veysel, sağ kanattaki etkili futbolu ile alkış aldı.

Bu adama çok kanım ısındı öyle öllümüne oynuyorki sanki samsunun öz evladı bravo veysel aksu

samsun155

Alıntıİzleme Markajı
Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ,hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kartalspor´u yakın takibe aldı.Bank Asya Birinci Ligi´nin ikinci haftasında Kartalspor ile karşılaşacak olan Samsunspor´da çalışmalar başladı. Kartalspor´u yakın takibe aldıklarını belirten Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ,ilk olarak rakibin ligde oynadığı Altay maçını, ardanda da Fortis Türkiye Kupası´nda dün oynanan Sakarya maçını mercek altına aldı. İki ekip açısından da zor bir maç olacağının altını çizen teknik patron Gümüşdağ, "Bizde bunun bilincinde olarak ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Rakibimiz ilk maçını kaybetti. Bu mücadeleden mutlak galip ayrılmak isteyecekler.Sahaları küçük ve bunu kullanarak taraftar baskısıyla sonuca gitmeye çalışacaklar" dedi.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=16720

fatih55ankara

05 September 2008, 17:42:23 #129 Son düzenlenme: 05 September 2008, 19:32:17 berusa55
Samsunspor şampiyon

HoliganSamSunLu

bu maçtanda umutluyum kalbimden geçen skor Kartal:2-3:SamSunSpoR inşallah bu maçıda alırız alırsak zaten giresunu havada karada yeneriz güzel  bir hava oluşur camiada

seckin55

station_55

arkadaşlar kartala otobüs kalkıyommu bilen varmı=(

furkan5534

kuzey55

istanbulan var ama samsunda yok diye biliyorum olsada fazla kişi gelmez malum ramazan...