Bank Asya 1.Lig 2.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan berusa55, 01 September 2008, 00:19:25

« önceki - sonraki »

samsunmania

05 September 2008, 21:32:07 #135 Son düzenlenme: 05 September 2008, 22:17:37 berusa55
AlıntıGÜMÜŞDAĞ "ZOR MAÇ OLACAK

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kartalspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ nezaretinde yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Taktik ağırlıklı yapılan antrenmanda, Samsunsporlu oyuncuların bir hayli hırslı olduğu gözlendi.

Kartalspor'un geçen sene iyi bir çıkış yaptığını dile getiren Hayrettin Gümüşdağ, bu sezon tamamen değiştirildiğini söyledi. Kartalspor'un genç oyunlardan kurulu bir ekip olduğunu ifade eden Gümüşdağ, "5-6 tane tecrübeli oyunları ise kadrosuna kattı. Kartalspor'u, lig maçında Altay, Fortis Türkiye Kupası'nda ise Sakaryaspor'a karşı oynanan maçı tribünde izleme fırsatı buldum. İyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Zor bir maç olacak. Daha çok mücadele edip daha hızlı oynamamamız gerekecek. Dün takım hakkında oyunlarıma teknik bilgi verdim. Bugün de yeniden rakip takım hakkında önemli olayları oyuncularıma aktaracağım. Çünkü rakibi analiz etmek çok önemli" dedi.

Rakibi sadece analiz etmenin yeterli olmadığının altını çizen Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, bunun yanı sıra uygulamanın da önemli olduğunu vurguladı.

Yarın sabah antrenmanın ardından öğleden sonra uçakla İstanbul'a gideceklerini kaydeden Gümüşdağ, "İstediğim düzeyde mücadele edersek, puan veya puanlarla döneriz. İyi bir sonuçla Samsun'a döneceğimize inanıyorum. Puan almak için hata yapmamak zorundayız. Hiç bir maç kolay değil" şeklinde konuştu.

http://www.klasspor.com/tr/haber/4882-Gumusdag_Zor_mac_olacak.html

Sadece Samsunspor

hocanın maçlardan önce rakipleri analiz etmesi ve ona göre taktik uygulaması takdir-e şayan bi hareket

station_55

gozgoz yýlmaz

06 September 2008, 00:50:33 #138 Son düzenlenme: 06 September 2008, 00:53:05 berusa55
Hakem dişçiymiş...

Eğer yenersek sorun yok da,yenilirsek "ulayn dişiçden hakem mi olurmuş?" derim ben.

Gollü bir maç olur. 1-0 kazanırız  ;D

Yani 1 farkla demek istiyorum.

kumkoylu ahmet

Alıntı yapılan: kaan - 06 September 2008, 01:07:31
İçimden geçen skor 2-0 burhan ve sercan atar alırız inşallah seri için şart

şöyle taklacı rövaşatacı bi yabancımızda olsaydı fena mı olurdu

ne guzel bir resim yaaaa bu forma cok guzle cok hosuma gidiyor ....

SERKAN AYKUT mardine attigi gol rovasatanin alasi arakadasim

bluegreen55

Kartalsporun bazı yöneticilerine göre Kartalspor bu sene düşmemeye oynarmış şimdiki kadrosuyla...
Umarım öyledir.

55__Gurbet__55

d-smart maci veriyormu ve d-smart haftada kac mac veriyo ?

yk55

d-smart maçı vermiyor ve haftada 3 maç veriyor.
cumartesi,pazar ve pazrtesi

mehmet yılmaz

Kartalspor maçı http://www.haberexen.com/index.php adresinden takip edilebilir arkadaşlar.

Sitede duyurusunu yapıyorlar şu an; ayrıca yerel gazetelere ilan vermişler.

55__Gurbet__55

bengülü

Kartalspor Samsunspor maç biletleri

BILET FIYATLARI

KAPALI TRIBUN   10 YTL. 

KALE ARKASI    5 YTL. 

MARATON   10 YTL. 

SEREF    20 YTL.

HAYDİ SAMSUNSUNUM BİZLERİ O KARTAL STADINDA MAHÇUM ETME YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR SAMSUNSPORUM

Sadece Samsunspor

AlıntıGümüşdağ: "Oyuncuların çoğu külhanbeyi gibi"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, ligin 2. haftasında karşılaşacağı Kartalspor maçı için İstanbul'a gitti.

Nuri Asan Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ yönetiminde yapılan ter antrenmanı oldukça neşeli geçti. Antrenmanın ardından açıklama yapan Gümüştağ, rakiplerinin kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu söyledi.

İstanbul'da her iki katım için de zor bir maç olacağını dile getiren Hayrettin Gümüşdağ, "Gün geçtikçe takımımızda iyiye doğru bir gidiş var. Ancak, cezalı oyuncuların olması sıkıntı oluşturuyor. En büyük problemimiz budur. Oyuncularımın, saha içinde biraz daha profesyonelce ve deneyimli olmaları gerekiyor. Federasyon tarafından bu sezon cezalar arttı. Sahanın mutlak hakimi hakemdir. Oyuncularımın hakeme karşı olan davranışları maalesef iyi düzeyde değil. Çoğu külhanbeyi gibi. Bunlara fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Önceki maçlarda Hakan'ın rakip oyuncunun saçını çekerek kart aldığını dile getiren Gümüşdağ, Sefa'nın da Çankırı maçında yok yere kırmızı kart gördüğünü söyledi. Bu durumların mutlak suretle düzelmesi gerektiğini ifade eden Hayrettin Gümüşdağ, şunları söyledi: "Hakeme karşı saygı göstermeyen oyuncuyu kadroya almayı düşünmüyorum. Sahanın tek hakimi hakemdir. Kayseri Erciyesspor maçından daha zor bir maç bizi bekliyor. Kartalspor, mutlaka kazanmak için oynayacaktır. Taktik ağırlıklı antrenman yaptık. Rakibe alan bırakmayacağız. Kazandığımız topları hızlı bir şekilde kullanmamız lazım. İyi oynayacağımızı düşünüyorum. Defansif bir takım yapmak istemiyorum. Cesur oynayacağız. Cesur oynamayı seviyorum ama tabii önlemlerimizi almak durumundayız. Yoksa beklenmedik bir skorla karşılaşabiliriz. Önemli bir maça çıkıyoruz. Mutlaka, kazanmak istiyoruz."

Gümüşdağ'ın açıklamasının yapmasının ardından, teknik heyet ve oyuncuların uçakla İstanbul'a hareket etti. (iha)

Hatırlatma: (Kartalspor Samsunspor maçı Pazar günü saat 17:00'de HABEREXEN'de canlı anlatımla sizlerle)

34 SS 1965

06 September 2008, 14:55:58 #147 Son düzenlenme: 06 September 2008, 15:39:25 34 SS 1965
acaba takım hangı otelde kalcak yıne maltepedekı suite otelde mı bır zıyarete gıderdık

Yalnızca BİZ

Hoca kartal-sakarya maçını izlemesi için adam gönderdi mi?

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 06 September 2008, 15:16:56
Hoca kartal-sakarya maçını izlemesi için adam gönderdi mi?

evet izlemiş ona göre taktik yapıyor zaten