Türkiye Kupası 1. Tur / Çankırı Belediyespor - Samsunspor'umuz: 3-3 ( 4-6 P )

Başlatan celebi, 15 August 2008, 15:02:11

« önceki - sonraki »

samsun155

AlıntıMaçın kahramanları
Kayseri Erciyesspor maçında yaptığı hatalarla hayal kırıklığı yaratan Eray, dün adeta kalesinde devleşti. Çankırı Belediyespor karşısında yediği üç golde de hatasız olan Eray, yaptığı çok kritik kurtarışlar ve penaltılardaki başarısıyla turun baş mimarları arasına adını yazdırdı. Kral Serkan Aykut ise, oyuna girdikten sonra sergilediği olağan üstü futbol ve atılan gollerdeki büyük katkısı ile yine klasını konuşturarak, bu takım için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bir kez daha ispatladı.

Sercan

Tişörtler formalardan güzelmiş:) onlardan alırız bizde...

fanatik.samsunlu

karabuk maçını aslanlarımız rahat alırlar gruplarda uzun zamandır yoktuk özledık samsunu grup maçlarında görmek ıstıyoruzz.. hem maçlar + para demek genç arkadaşlarımız çok ıyı durumdalar..

ozkan17

**KaR6**

arkadaslar sanırım karabukten sonra bi tur daha var, bundan sonra direk gruplara kalmıyoruz, öyle anladım durumdan yani, bişey bildiğimden değil :)

fanatik.samsunlu

Şampiyon olalım bu sene, çıkalım süper lige , koyalım cimbombom fenere, bir çizik atalım geçmişe inlesin bütün şehir ŞAMPİYON SAMSUN diye......

cem 55

beyler karabükle eşleşmiyoruz geçen sayfadada yazdıgım gibi 14 seri başı takımdan biriyle eşleçecez ve kura sonucu turu geçtigimiz takdirde gruplara kalıyoruz 1 tur daha yok

fanatik.samsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 04 September 2008, 13:49:27
arkadaslar sanırım karabukten sonra bi tur daha var, bundan sonra direk gruplara kalmıyoruz, öyle anladım durumdan yani, bişey bildiğimden değil :)

aslında doru dıyorsun benımde aklıma takıldı ...

1 kademe bıttı 2 kademe oynancak 3 kademe yokmu...

maço

beyler gecen seneyı hatırlayın bolu bızı elemıstı sonra bolu gıdıp bursayla eslesmıstı

bız karabukle eslesmıcez superlıgten bı takımla eslesecez

ankara takımı olsun hangısı olursa olsun

Tufan

tek maç mı yine 2. tur
madem öyle ankara bursa eskişehirden biri gelsin toplam 6 takım 14de6 şansım var hadi hayırlısı  ;D

Sercan

Arkadaşlar başka bir kademe yok eğer 2. kademeyi geçersek çünkü dünkü maçlardan çıkan 18 takımlar seribaşı 14 takımların eşleşmesinden tur atlayacak 16 takım grupları oluşturacak bildiğim kadarıyla...

Sercan

Alıntı yapılan: SPectre - 04 September 2008, 13:57:01
tek maç mı yine 2. tur
madem öyle ankara bursa eskişehirden biri gelsin toplam 6 takım 14de6 şansım var hadi hayırlısı  ;D

Bence bursa gelmesin çok iyi bir takım kurdular ama antalya,ankara takımları ve kolpaeli olabilr bence...

maço

Tufan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 04 September 2008, 13:58:43
Bence bursa gelmesin çok iyi bir takım kurdular ama antalya,ankara takımları ve kolpaeli olabilr bence...

antalya uzak ya kolpayı unutmustum ben süper lige cıktıklarını idrak edemedim  :D