Türkiye Kupası 1. Tur / Çankırı Belediyespor - Samsunspor'umuz: 3-3 ( 4-6 P )

Başlatan celebi, 15 August 2008, 15:02:11

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

önce erciyes ardındanda çankırı galibiyeti çok iyi oldu şimdi sıra kartalda inşallah kartalıda yeneriz

darknESS

tebrikler böyle heycanlı bir karşılaştırmadan turu atlayan takım olarak çıktığınız için. kupada ikinci turdaki eşleşmeler gene kurayla belirlenicek. ilk turdaki gruplar sadece bölgesel olarak belirleniyor. süper ligteki 14 takım seri başı olarak 1ci turu geçen takımlarla oynicak.

HaSaNCaN

jean

darknESS

Alıntı yapılan: streeturk - 03 September 2008, 20:13:09
yani ilk  4 hariz süper ligdeki her takımla eşleşebiliriz.
1ci turdan 18 takım geliyor 14 takım seri başlarıyla geriye kalan 4 takımda birbirleri arasında eşleşicek.

gozgoz yýlmaz

Gruplara kalabilmemiz için iki takım daha elememiz gerekecek. Şanslı bir kura ile neden olmasın?

Clint_Eastwood

Turu geçmemiz gerçekten sevindirici, iyi bir hava yakaladık... Güzel kura bizi gruplara taşıyabilir... Umarım bundan sonraki turu iç sahada oynarız...

Forza Samsunspor!

GençKozluklu

Maçı uzatmalarda takip edemedim ancak yolda gelirken arkadaşlardan dakika dakika skora aldım. Penaltılara kalması Eray için fırsat olabilir diye düşünmüştüm. 2 penaltı kurtardığını görünce sevindim. Belki biraz kendine gelir.
Sonuçta bu kaleci bizim kalecilerimizden. Volkan gibi yaptı :) İnşallah bir kaç maç daha kazandık mı SAMSUNSPOR efsanesi artık dönüyor demektir.

Takımınmücadele ruhunu sevdim. Böyle mücadel etsinler. Yenilselerde bsorun değil.

Hoca riski seviyor. Büyük risk aldı. Bu demektir ki çok farklı skorlarla karşılaşabiliriz. Hırslı bir hocaya benziyor.

ali ihsan

Zorda olsa tur atlamak güzel.inşallah gruplara kalırız.Takımın mücadele azmi ise övgüye değer.

cem 55

seri bası 14 takım   trabzon  i.b.b  kocaeli   eskişehir   ankaragücü   gençlerbirligi   hacettepe    ankaraspor   denizli   bursa   konya   antalya   kayseri   gaziantep   rakibimiz büyük ihtimalle bu 14 seri bası takımdan biri olacak kayseri ve trabzon bu takımların arasında biraz daha güçlü gibi ankaradan eşleşebilecegimiz 4 takım var  ankaradaki arkadaslar takımımızı izleyemiyoruz diyolardı istanbul grubu olarak bizde geçen sene ankara deplasmanı yapmadık ankara takımlarından biri cıksa sanki daha iyi olur gibi yada herzaman yendigimiz kocaeli de cıksa fena olmaz bu 14 seri bası takımdan 10 tanesi istanbul grubu olarak bizim gidebilecegimiz deplasmanlar grup istanbul hazır olun 3 hafta sonra 24 eylülde bize bi deplasman yolu daha gözüktü bu arada bazı arkadaslar malatya cıksın demişler malatya daha alt takımı malatya belediyeyi yenemiyo ki bizim karsımıza cıksınlar malatya belediye 3 malatya 2 bu gece beni sevindiren 2. güzel sonuç

55.hakan

maçı takip ederken ilginç olan her geriye düştüğümüzde atacağımızdan  emindim bunun sebebi bu mücadele ruhunun olması.. hiçbir zaman maçı bırakmamak aynı avrupa 2008 de milli takımımızın yaptığı gibi böyle sonuna kadar mücadele istiyoruz işte teslim olmamak bizim kanımızda var her maça bu mücadele ruhunu yansıtırsak büyük konuşmiym ama en az beraberlikle ayrılırız...futbolcular da  bu mücadelenin maç kazandırıdığını gördükçe her maça bu ruhu yansıtacaklardır..sefa kırmızı görmüş olabilir ama yerine oynayacak murat yıldırım da aynı çabayı gösterirse sorun olmaz tebrikler hırsa ve azme devam

mehmet yılmaz

ahmet55

Aşkın tek adresi,Kanserin baş sebebi.
Samsunsporu tutuyoruz.Allah sonumuzu hayır etsin.

Tufan

Alıntı yapılan: ahmet55 - 03 September 2008, 22:08:18
Aşkın tek adresi,Kanserin baş sebebi.
Samsunsporu tutuyoruz.Allah sonumuzu hayır etsin.

vallahi öyle abi
biz seni şampiyon olasın diye sevmedik SAMSUNum

bu arada formalar çokta kötü durmuyor ama dıt ne ya  :-\