Türkiye Kupası 1. Tur / Çankırı Belediyespor - Samsunspor'umuz: 3-3 ( 4-6 P )

Başlatan celebi, 15 August 2008, 15:02:11

« önceki - sonraki »

jean

abiler karabuk cikti mac karabukte kayank yucel omur ejder inslalah eleyip gurplara kaliriz

jean

Sercan

Alıntı yapılan: jean - 04 September 2008, 19:10:07
abiler karabuk cikti mac karabukte kayank yucel omur ejder inslalah eleyip gurplara kaliriz

Karabük olması ii ama deplasmanda olması kötü...

Atakumlu

Alıntı yapılan: jean - 04 September 2008, 19:10:07

karabuk cıktıysa cekebilcegimiz kuralardan en ii 2-3 taneden biri diye dusunuom..artık bu sene gruplara kalıp 3 buyuk die tabir edilen takımlardan birini buraya bekliyor olcaz..birde taraftar gruplarımız o zamana kadar birlesirse , lig tv macı bırakır sadece tribunumuzu ceker artık..

CeLL-O

bu nedir ya sürekli deplasman deplasman Türkiye Kupası maçlarını %90 deplasmanda oynuyoruz şansımıza ama kura güzel bence Karabük'ü eler gruplara kalırız inşallah...

GençKozluklu

Karabük bu yıl iyi takım kurmuş gibi. Kendi evinde de başarılı oynuyorlar. Çok garanti maç değil. Ancak SASMUNSPOR gibi olursa Karabük'ü yeneriz.

İnşalah gruplara kalırız. Gruplarda da İstanbul takımlarından GS, FB ya da BJK ile İstanbul'da oynamak nasip olur. Kaç yıldır özledim bu takımlara gol atmaya.

MeL_55

ınsallah gruplara kalırız...

hemde söyle bı grup.
1.fener
2.trabzon
3.onemlı deıl
4.onemlı deıl
5.samsunspor

Amsterdamli

İnsanlara neden yanlış bilgi veriyorsunuz. Ömür nereden bilecekmis kime cıktığımızı. Bu işler kura ile belirleniyor.

55__Gurbet__55

vallah herkes karabük karabük diye tutdurdu daha kura cekilecek da allaha allaha

Atakumlu

simdilik sevincimiz kursagımızda kalmıs gorunuyor hadi hayırlısı bakalım  ;D

Sercan

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 04 September 2008, 21:58:29
İnsanlara neden yanlış bilgi veriyorsunuz. Ömür nereden bilecekmis kime cıktığımızı. Bu işler kura ile belirleniyor.

Abi adam takımın oyuncusu biliyodur heralde yoksa niye yalandan yere sıksın...

erdinc55

sevgili samsunsporlu kardeşlerim,
sitemizi uzun zamandır takip ediyorum, ilk kez yazma fırsatı buldum,
çankırı maçını izledim (ankarada oturuyorum),
maçın en değerli adamı bence Eray'dı, çünki maç içinde 2 tane %99 gol
pozisyonu kurtardı, 2 tane de penaltı çıkardı. İlk gol yanlış görmediysem
zaten gökhan'ın ters vuruşuyla geldi, diğer iki golde de çankırılı oyunculardan çok
hakan'ın hataları etkili oldu, eray'ın yapabileceği fazla birşey yoktu.
Öte yandan Mesut'u çok beğendim, bence çok sağlam ve ayağına hakim bir oyuncu
ilk 11'de yer bulur. Murat tüm maç oynadı biraz fizik gücü zayıf kalıyor, ufak tefek
ama olumlu top kullanıyor.
Kartal maçını da almak dileklerimle...

Yalnızca BİZ

jean

vallahi bana oyle dedi demekki vardir bir bildigi ustelik deplasmanda oynicaz dedi bu kadar emin konusmazdi sanirim