Kombineler satışta!

Başlatan Sadece Samsunspor, 05 August 2008, 14:37:54

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

kombine kültürü az mı :D maça gelen 50 yaş civarlarımın yani bizim fırtına gibi estiğimiz zamanların adamları yarısından çoğu kombine alıyor.

mehmet yılmaz

Kimse kusura bakmasın ama vatandaş 500 YTL'lik kameralı, internet bağlantılı cep telefonu kullanıken Samsunspor'un bütün sezon için istediği 150 YTL'lik bilete pahalı demeye kimsenin hakkı olmamalı. Bu sitedekiler için demiyorum lakin mazeret bulma konusunda birbiriyle yarışan insanlar için değil bu fiyatlar, Samsunsporlular için...

Ayrıca kendileri Samsun dışında oldukları için maçlara gidemeyecek olan ama kombine alıp, bana bildiren ve ihtiyaç sahibi bazı arkadaşlrımıza vermemizi isteyen bazı Samsunsporlu üyelerimize de şimdiden tekkür ederim.

körfez55

bizim insanımız mazeret bulmada bir numara olduğu için kulübe gelir sağlama açısından yüksek olduğunu söyledim.tabiki samsunspormuz için bu miktar çok büyük değil.herkes ufak bi keyfi harcamasından feragat ederek kombinesini alabilir.

harbisamsunsporlu5517

inş bende kale arkası için kombıne alarak taraftar olarak uzerıme dusenı yapacagım kendım her maca gıdemesem bıle bır arkadası yollarım

pitbul055

ben samsunsluyum SAMSUNSPORLUYUM diyen herkesin kombine alması gerek.kombine alarak bizde desteklemeliyiz kulübümüzü.her bütçeye göre belirlemişler fiyatları.bence çok makul fiyatlar.cumartesi 4 tane alıyorum maraton.

34 SS 1965

tugberk fıyatları cokmu buldun sen ıstanbulda oynan tek kale arkası trıbun fıyatı bızım kombıneye esıt takıma yardım amaclı alınır zaten kombıne cok buyuk rakamlar degıl maraton 150 kale arkadası 75 bu fıyatlar gercekden ıstanbulda tek mac ızlemek ıcın verılen paralar tugberk

gyuksel55

kombine satış yerleri nereler arkadaşlar

hakan55

Alıntı yapılan: streeturk - 06 August 2008, 11:11:53
kombine kültürü az mı :D maça gelen 50 yaş civarlarımın yani bizim fırtına gibi estiğimiz zamanların adamları yarısından çoğu kombine alıyor.

Arkadasım o kombine alanları gecen sezon maratonda yasadıkları olayları sende benım gibi iyi biliyorsun yaşanan kavgalarıda biliyorsun böle olayların yasandıgı tribünde kombine kültürü var demek yanlış olur kanımca..

Kaya

kardeş bu yoruma yazmazsam olmaz samsunspor kombine kartına başladığından beri maratonda aynı koltukta oturmaktayım sanırım 6 sene oldu ve neler çektik neler kötü yönetimler sayesenide kendi insanımızla kendi arkadaşlarımızla zaten az olan gerçek samsunspor taraftarıyla kavga eder olduk kombine olayı bence çok hassas bir iş şimdi benim düşüncem taraftar gruplarımızın yukarıda toplanması büyük bir birlik sağlanması ama ne derece olur bilmiyorum ama şunu biliyorum eğer bu iş düzenli yapılmazsa samsunsporludan başka dostu olmayan samsunspor taraftarı yeniden birbirine girecektir kendi adıma kombine alacağım ve herkesi almaya davet ediyorum işte size destek için bir fırsat
hadi hayırlısı

Sercan

Benim kombine kart numaramın aynısından 3 kişiye satılmış adamlarla tanışmıştık artık her hafta:::::::::::):)

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 05 August 2008, 18:29:50
kapalı-maratondan kombine alanlara forma
kale arkasından kombine alanlara kaşkol hediye edilmesi lazım....fazla söze gerek yok

Bugun yabancılar  pazarının oradaki samsunspor lisanslı ürün satış noktasından aldığım bilgiye göre sitede ortaya çıkan fikir benimsenmiş kombine alana forma vb. şeyler hediye edilecekmiş.. kotu haber malesef kombineler daha çıkmadı..

celebi

kombineler ne zaman çıkacak ve bunun yanında çıkmışssa satışlar nasıl

kaan

Alıntı

" Samsunspor 2008 - 2009 Sezonu Kombine Kartlarını Samsunspor Kulübü Tesisleri Atış Poligonundan temin edebilirsiniz. "

Samsunspor'un 2008-2009 sezonu kombine kartları satışa çıktı. Samsunspor taraftarları, Samsunspor Nuri Asan Tesisleri Atış Poligonu'nda yer alan Samsunspor satış noktasına ve yakında Samsun'un seçkin noktaklarında kurulacak satış noktalarına baş vurarak kombine kartlarını satın alabilirler.

KOMBİNE KART KATEGORİLERİ

VIP A

VIP B

Kapalı A

Kapalı B

Maraton

Kale Arkası A

Kale Arkası B

ÖDEME SEÇENEKLERİ

1. Nakit,
   2. Kredi Kartı ile

Kaynak Samsunspor.org.tr

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=4514.0 şu konuyada ilgisiz kalmayalım

Sercan

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 13 August 2008, 12:09:25
Bugun yabancılar  pazarının oradaki samsunspor lisanslı ürün satış noktasından aldığım bilgiye göre sitede ortaya çıkan fikir benimsenmiş kombine alana forma vb. şeyler hediye edilecekmiş.. kotu haber malesef kombineler daha çıkmadı..

Ama bu hediye edilen formalar bu sene takımın giyeceği formalar mı olacak...

Kais

ben calıstıgım yerrden topladım bahsıslerle alıcam ayın27 sınde ama kale arkası bence 17x5--75  her mac 5 ytl verceınıze bır kerede verın butun maclara gırın kombıne almayanlar yıne 5 vercek blkıde 17x5 e gore ayarladılar herseyı glba bı dusunun bence kombıne alın