Kombineler satışta!

Başlatan Sadece Samsunspor, 05 August 2008, 14:37:54

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

05 August 2008, 14:37:54 Son düzenlenme: 13 August 2008, 16:22:07 berusa55
AlıntıSamsunspor'a Destek Zamanı!

Samsunspor yönetim kurulu yeni sezon öncesinde kombine bilet fiyatlarını belirledi. Genel Müdür Tarık Kaptan, herkesi kombine bilet alarak destek olmaya çağırdı

5 Ağustos 2008

Samsunspor Kulübü Genel Müdürü Tarık Kaptan, bu sezon kombine fiyatlarını belirlediklerini belirterek, herkesi kombine bilet almaya davet etti. Kaptan, "Sezon öncesinde banknotları da yeniden elden geçiriyoruz. Geçen sene bozuk olan stadın girişindeki banknotları yeniden yapıyoruz. Bunun yanında protokolde ikiye ayrıldı. Üst kısım protokolün fiyatı 5 bin YTL, yan protokolün fiyatı ise 2 bin 500 YTL oldu. Protokol- B bin 500 YTL,  Vib Tribün 1000 YTL, kapalı kombine 250 YTL, Maraton 150 YTL, Kale arkası ise 75 YTL'den satışa çıkacak" diye konuştu.

Samsunspor'a destek olun
Samsunspor Genel Müdürü Tarık Kaptan, taraftarlara seslenerek, "Tüm taraftarlarımızdan destek olmasını istiyoruz. Samsunspor'a katkı ancak böyle sağlanır. Herkes kombine bilet almaya kendini zorlamalı. Bu hafta sonu kombine biletler çıkacak. Cumartesiye kadar eski kombineleri getirerek yenilerini ise rezerve ederek, yaptırabilirler. Ödemeler kredi kartı ile altı taksit olarak yapımakta. Kulübümüze en kolay yardım ancak bu şekilde olur. Bu kombine biletelere herkesin ilgi göstermesini beklyoruz. Şehrin muhtelif yerlerinde satış noktaları belirleme aşamasındayız. Aynı zamanda tesislerimizde de satış yapılacak. Maçlarımıza herkes gelsin. Şu an için kombine biletler baskıda ve Cuma günü çıkacak.  Cumartesi'den itibaren de satışa sunulacak" şeklinde konuştu.

Bu ne abi yaa allah aşkına zaten millet dükkanlarını kapatıyo parasızlıktan az fiyatlara bak ben geçen sene vip'de oturdum 500 ytl idi şimdi 1.000 ytl olmuş 2 katına çıkmış - şimdi kimse benim samsunsporluluğumu tartışmaya kalkmasın bu sadece bir eleştri

celebi

bakalım bu senede geçen sene ki gibi birazda olsa hareketlilik olacak mı

cembaba

bence olmaz abi bakalım gene ama aynı kalır yanı :S

gnc bengülü

gecen sene kombine aldıgımızda 50 ytl idi simdi 150 ytl. taraftarda para olsa yapılan yardımlara destek verırdi

veis

yönetimin tuhaf bir kararı olsa gerek bu tamam anladık kulübün paraya ihtiyacı var bu aşikar ama sen yıllardır talan edilen samsunu kurtarmak için taraftar bu kadar yüklenemezsin.

celebi

yönetimin evet bu konuda indirim yapması gerekir

veis

indirim de degil geçen seneki rakamlar aynen devam etmeli.kurulan takıma göre ve bu fiatlara göre kimse samsunda kombine almaz.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 05 August 2008, 15:21:21
indirim de degil geçen seneki rakamlar aynen devam etmeli.kurulan takıma göre ve bu fiatlara göre kimse samsunda kombine almaz.

alsa bile kayseri gibi olur sonumuz kombine konusunda

maço

bence alakası yok ne yanı 75 ytl veremıcekmıyız yada tugberk kardesım vıp de oturmayı ver bu senede nolur yanı yıne 500 lıralık yerden al.

hemde 6 taksıt ben maratondan almayı dusunuyorum tabıkı kredı kartıyla 6 taksıt 150 den 25 ytl

bır ay sıgara ıcmesem zaten 150 ytl  :P

eLLis

Yani fazla abartmayın bu şehirde gerçekten Samsunspor sevdalısı çok olsaydı o biletler kombineler bi şekilde satılır normal maçlara gelse aşağı yukarı o kadar edicek hatta daha az

Sadece Samsunspor

05 August 2008, 16:16:38 #10 Son düzenlenme: 05 August 2008, 16:20:25 tuqberk
Ya kardeşim tamam oturmam illa'da orda otucam demiyorum ama hani şöyle güzel transferler yapılsa yada bi süperligde falan olsak tamam. Ama bu fiyatlar ne şimdi bence pahalı

Eğer fiyatlar böyle olursa  o kombinelerin yarısından çoğu satılmaz ama gönlümüz saılsından yana ama samsun gibi ekonomisi olmayan bir şehirde çok zor

veis

olaya farklı pencereden bakıyorsunuz siz.bende gider vipden alırım konu bu degil.samsunsporlu nice insan var tek maaşla evine bakan ayrıca çoluk çocuk okutup kira veren hemde asgari ücretle.tuzu kurululuk yapmamak lazım.sen bugün bu fiatları yüksek tutarsan samsundaki zor geçinen ama samsunsporlu olan insanlar ne yapsın maça gelmesinmi.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: veis - 05 August 2008, 16:19:16
olaya farklı pencereden bakıyorsunuz siz.bende gider vipden alırım konu bu degil.samsunsporlu nice insan var tek maaşla evine bakan ayrıca çoluk çocuk okutup kira veren hemde asgari ücretle.tuzu kurululuk yapmamak lazım.sen bugün bu fiatları yüksek tutarsan samsundaki zor geçinen ama samsunsporlu olan insanlar ne yapsın maça gelmesinmi.

son derece haklısın veis abi bende yukarda mesajda yazdım zaten samsun'da ekonomik gelişmişlikde yok çalışan sayısı çok az

eLLis

Ya Samsun 1.3 milyon hepsininmi durumu kötü iyi olanlar alırsa zaten sorun yok durumu el vermeyen ise almasın biletle girsin şimdiye kadar kombine ne kadar satmışız zaten kafasına esen geliyor maça devamlılığı olan pek yok.

veis

konuya kendi dışımızdan bakarsak zaten çözüme ulaşırız.ben alırım sen veya ali veli alır ama alamayan insana egilmek lazım zaten her maçda stata 3 veya 5 bin biletsiz adam alıyorsun bu adamlarada öncelik tanı.çok tutup hiç para kazanamamak mı yoksa az tutup çok kombine satmakmı karlı.ayrıca camakf sigara içmem kombine alırım demişsin.sigara içen adam zaten bırakamaz maçdan önce ben senin nekadar sigara içtigini gözlerimle gördüm.