Kombineler satışta!

Başlatan Sadece Samsunspor, 05 August 2008, 14:37:54

« önceki - sonraki »

pitbul055

14 August 2008, 16:18:08 #45 Son düzenlenme: 14 August 2008, 16:20:22 pitbul055
kambineler 1 hafdadır satışda deniyor kulübe gitdik almak için daha kartlar basılmadı deniyor..oradaki görevli kartların nezaman geleceğindede haberi yok.zaten doğru bir işimiz olsa şaşardım.

Sadece Samsunspor

40 adet şeref tribünü, 400'e yakın vip satılmış.

oguz_5528

yaa anlamıorum bu işlerii,az para de herkez gelsinn kombinee alsın yarıyıı geçmez die tahmin ediyorum:S

Kaya

21 August 2008, 14:00:21 #48 Son düzenlenme: 21 August 2008, 14:53:43 berusa55
geçen sene yapılan yanlışlardan dolayı kemik kombine alıcısı diye bilinene kombine sahipleri şu an beklemede.açıkcası bende bir haftaya kadar kombine fiyatlarında geçen sene ki gibi indirtime gidileceğini düşünüyorum ve hala taraftar gruplarının nerede bulunucalklarınla ilgili bir açıklama yok bu da düzene girerse kombine satışları artacaktır çünkü geçen sene yaşanan olayları maraton daki kemik kombine sahipleri unutmadı ve böyle bir şeyin tekrarlanmaması için beklemedeler

eLLis

Alıntı yapılan: tuqberk - 18 August 2008, 19:07:38
40 adet şeref tribünü, 400'e yakın vip satılmış.
Geçen sene ne kadardı bu sayı?

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: eLLis - 21 August 2008, 14:02:07
Geçen sene ne kadardı bu sayı?

walla vipde 400 kişi yoktu onu biliyorum genelde hep aynı kişiler oluyor

eLLis

400 bin lira yapar yahu iyi para yinede.

mehmet yılmaz

21 August 2008, 17:22:47 #52 Son düzenlenme: 21 August 2008, 17:27:44 berusa55
Kombine alana forma hediye edilecekti; benimki bir tahmin. Acaba formalar yetişmediği için mi bekletiliyor?

Bu arada hafta içi ( mesela çarşamba günü toplu halde kombine almaya gideceğiz. ) Maratondan almayı düşünüyoruz, bizimle birlikte almak isteyen arkadaşlar varsa özel mesaj yoluyla ulaşsınlar. Şu an itibarıyla 5-6 kişiyiz.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 21 August 2008, 17:22:47
Kombine alana forma hediye edilecekti; benimki bir tahmin. Acaba formalar yetişmediği için mi bekletiliyor?

Atış poligonuna uğradığımda matbaa sorunu olduğunu söylemişlerdi.. Yabancılar pazarının oradaki satış noktasından aldığım bilgiye görede forma verileceği kısa zamanda formaların beklendiği yönündeydi..

hasselbaink

21 August 2008, 17:55:59 #54 Son düzenlenme: 21 August 2008, 18:00:10 berusa55
Samsunspor'un bu kombine ve kağıt biletleri hazırlayan firmaya son iki sezondan çok ciddi bir borcu varmış. Adamlar, para peşin kırmızı meşin diyorlarmış ve peşine de Samsunspor mu? Allah korusun diye ekliyorlarmış. Samsunspor markasının içine edenlere selamlar olsun!

YaşarDoğu

bu akşam üzeri rus pazarının oradaki kombine satış noktasına gittim.sordum kombine alana forma veriliyormu dediler sadece vip den alana veriliyor.neden diger alanalara verilmiyorsa  anlamış deilim >:( sonra komibe alayım dedim.neyse formu dolduruyoz.maratondan150 ytl en fazla 3 taksit oluyomuş.burasıda acaip bi nokta daha fazla taksit yapmıyolar.bana verdi bi kombine dedim nerde oturcam görebilirmiyim.malesef göremezsin dedi adam.oturma planı yok adamda adam haybiyeden satıyor kombineyi böle sacmalık görmed,m.kombine almaktan da vazgectim.sadece  oturma sırasında H bölümü satıyormuş adam.diğerlerini klüp kendisi satıyormuş anliyacagınız bu akşam sacmalık ve sinir bozucu durumlarla karşılastım. böle kombine satışı olcaksa olmasın!!!

Kadir ÇELEBİ

Yarınki açılış maçı öncesi stand kurulsun getirsinler banka poslarını taksitli kombine satışı yapılsın.. ayrı bir stand kurup lisanslı urun satışı yapılsın hatta su çekirdek satışını dahi kulup yapsın...

eLLis

Stada gittiğimizde başkana söylediler bir kombine alana birde forma verilsin diye başkan bu maratondan istenen ücretle formanın maliyetini söyledi bu iş yaş haklıda 150 lira vericen 50 lirası formanın e çıkartılan formaları kim alacak.

Sercan

Alıntı yapılan: eLLis - 23 August 2008, 21:59:18
Stada gittiğimizde başkana söylediler bir kombine alana birde forma verilsin diye başkan bu maratondan istenen ücretle formanın maliyetini söyledi bu iş yaş haklıda 150 lira vericen 50 lirası formanın e çıkartılan formaları kim alacak.

%100 haklı kombinede alalım formada sonra takım niye bu duruma düşüyo diyoruz...

AntZ

26 August 2008, 13:38:17 #59 Son düzenlenme: 26 August 2008, 14:44:33 Ant55
"Yakın gelecekte Süper Lig'e..."

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor'un genel müdürü Tarık Kaptan, ''Samsunspor bir geçiş süreci yaşamakta'' dedi ve ekledi: "Şu anda ikinci ligde olan bir Samsunspor var ama yakın bir gelecekte Süper Lig'e çıkacak bir Samsunspor olacak"

Kaptan, Samsunspor Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takıma destek amaçlı 55 VIP bileti satın alan işadamı Ayhan Keskin'e teşekkür etti.

Keskin'in vermiş olduğu desteğin Samsunspor için çok önemli olduğunu belirten Kaptan, ''Samsunspor, bu şehrin bir markasıdır. Bizim de amacımız bu markaya sahip çıkabilmek. Şu anda ikinci ligde olan bir Samsunspor var ama yakın bir gelecekte Süper Lige çıkacak bir Samsunspor olacak. Bu anlamda Samsunspor'un desteğe ihtiyacı var. Ayhan Keskin'e, bu zor günlerinde Samsunspor'a destek olup örnek bir davranış sergilediği için teşekkür ediyoruz'' dedi.

İşadamı ve eski Çarşambaspor Başkanı Ayhan Keskin de Samsunspor'un bu yıl çok zorlu bir süreçten geçtiğini kaydetti.

Yeni yönetimin çok büyük bir fedakarlıkla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Keskin, ''Ben de destek olmak amacıyla 55 adet bilet aldım. Bilet sayısının 55 olması Samsun'un plakasının 55 olmasındandır. Samsunspor'un bu sene lige başlaması başlı başına bir başarıdır. Sportif başarı çok önemli değil, biz borçlarımızı temizlersek bu yıl olmazsa bir sonraki yıllarda gene Süper Lige çıkarız. Çünkü Samsunspor büyük bir camia, büyük bir kültürdür'' diye konuştu.

http://www.klasspor.com/tr/haber/4511-Samsunspor_gecisi_yasiyor.html

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080826/yakin_gelecekte_super_lige.html

55 Vip = 55.000 YTL Ayhan Keskin e Samsunspor taraftarları olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Alıntı
Bilet sayısının 55 olması Samsun'un plakasının 55 olmasındandır.

Keşke plakamız 55.000 olsaydı  ;D (Nankörlüğünde bu kadarına pes, utandım şimdi kendimden  :()