2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

vanlioglu

beyler ben size mandanda haberini duyunca söledim bu kaleci ii die ama bazı arkadaşlar yine olumsuz yorumlar yapmıştı. yeni bi allum buker doğuyo sanki eyyy gidi kedi allum :)

celebi

Alıntı yapılan: vanlioglu - 11 August 2008, 13:54:19
beyler ben size mandanda haberini duyunca söledim bu kaleci ii die ama bazı arkadaşlar yine olumsuz yorumlar yapmıştı. yeni bi allum buker doğuyo sanki eyyy gidi kedi allum :)

valla artık gelsin bize de şöyle kaliteli oyuncular ya

kaan

Alıntı yapılan: jean - 11 August 2008, 13:13:42
celil haricinde iki adam aldimi tamamdir bu is
Celil türküsü çalmayın artık ondan bu takıma bi fayda yok arkadaşlar...

oguz_5528

Alıntı yapılan: kaan - 11 August 2008, 15:00:40
Celil türküsü çalmayın artık ondan bu takıma bi fayda yok arkadaşlar...

kaan söylesene bizim ligde celil gibi adam..???

berusa55

Arkadaşlar...Bundan önce defalarca yazdım ve artık bu son mesajım Celil konusunda!

Celil muhabbetini bırakalım. Takımda kalıp kalmayacağı belli olsun tekrar konusuruz. Transfer başlığı konumuza uygun mesajlar yazmaya devam edelim. Teşekkürler...

Shane_Falco

11 August 2008, 15:52:10 #1220 Son düzenlenme: 11 August 2008, 15:58:05 berusa55
OOOOOOoooooo mandanda mandanda parfait mandanda :D:D

berusa55

Alıntı
Mandanda panter çıktı
Samsunspor'un denemek için kampa dahil ettiği Kongo asıllı Fransız kaleci Mandanda, Karşıyaka maçında ilk onbirde forma giydi. Doksan dakika görev yapan Mandanda, özellikle iki pozisyonda yaptığı mükemmel kurtarışlarla teknik heyetin büyük beğenisini kazında.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=15930

berusa55

AlıntıTransferler umut verdi
Samsunspor'un yeni transferlerinden Gökhan Kolomoç, Veysel Aksu ve Volkan Çekiç, dün Karşıyaka önünde ilk onbirde görev aldılar. Defansın gerisinde Kenan Yelek ile iyi bir ikili oluşturan Gökhan Kolomoç, Karadenizspor maçına oranla daha etkiliydi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan alınan Veysel Aksu, takımla birlikte iki gündür çalışsa da, idman eksiğine rağmen doksan dakika boyunca başarılı bir futbol sergiledi. Isparta kampında takımla birlikte fazla çalışma fırsatı bulamayan Volkan Çekiç ise buna rağmen sergilediği futbolla ilerisi için umut verdi.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=15933

veis

bu arada bizden giden fatih aytekin bilindigi üzere karabüge geçmişdi.oradada verimli olamayıp bugün tarsusa 2 yıllık imza atdı.

berusa55

Alıntı

BUNLAR FUTBOLCU OLMAZ

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, kampa denenmek için gelen zenci futbolculardan İbrahima Khassoum ve Sidi Fal'ın amatör takımda bile oynayamayacağını belirterek, "Böyle futbolcularla boşuna vakit kaybediyoruz" dedi

AMATÖR BİLE DEĞİLLER
Kırmızı- Beyazlılar'ın Isparta Davraz Kampı'na önceki gün denenmek için birisi kaleci olmak üzere üç zenci futbolcu gelmişti. Bu gelenlerden İbrahima Khassoum ve Sidi Fal, antrenmanlardaki acemilikleriyle dikkat çekerken, Gümüşdağ yönetime verdiği raporla bu oyuncuların gönderilmesini istemişti. Bu tür futbolcularla vakit kaybettiklerini belirten Gümüşdağ, "Bu oyuncular amatör takımda bile oynayamazlar" dedi.

MANDANDA BEĞENİLDİ
Gümüşdağ, "Bunlar futbolcu değil. İzlemeden veya isim yapmamış futbolcuların getirilmesi bir fayda sağlamaz. Aksine takımın havasını bozar. Boşa zaman harcamamak için onları hemen gönderdik. Ancak kaleci Mandanda'nın kumaşı çok iyi. Antrenmanlarda çok iyi. Mandanda için şu anki görüşüm olumlu. Milli olmuş ve isim yapmış bir kaleci" diye konuştu.

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11645

oguz_5528

11 August 2008, 19:05:58 #1225 Son düzenlenme: 11 August 2008, 19:07:11 berusa55
Alıntı yapılan: veis - 11 August 2008, 17:59:10
bu arada bizden giden fatih aytekin bilindigi üzere karabüge geçmişdi.oradada verimli olamayıp bugün tarsusa 2 yıllık imza atdı.

Hayrettin Hoca Onu izleseydi, o da şutlanırdı kesin..

vanlioglu

bu karabükten bi cacık olmaz valla bu sene düşceklerin başında . Bizim fatihe para veren takımdan ne beklersin :)
Bu fatihi kim beğenip takıma aldı çok merak ediom valla

oguz_5528

Fatih cezasını buldu bnce... Turgut Tüfenk parasını werdi sonra da kaçtıı ii olmuş ona...

ngonge

beyler mandanda lar 3 kardeş. marsilyada oynayan steve mandanda hakkında bir yazı okumuştum bu transfer haberinden evvel, şans eseri, orada adları geçiyordu. hepsi fransa da. geçen sezon en büyükleri en başarılı olanları marsilya ya transfer oldu o kadar iyi bir performans sergiledi ki 22 yaşındaki kaleciyi 1 sezonluk performansı ile euro 2008 kadrosuna aldılar. diğer ikisi hakkında bilgim sadece fransa da takımlarının genç(paf) takımlarında oynadıkları.

ama şunu söyliyebilirim rahatlıkla, kesinlikle adı sanı bilinen bir oyuncu. samsun a gelmesi kulubun eski vizyonuna yaklaştığını gösterir. umarım gelir, bu arada büyük ihtimal kiralık gelir zannediyorum, avrupa da genç oyuncuları hemen kapıyorlar. aynı bizim armağan ı kaptırdığımız gibi 18 ine gelmeden kapılıyorlar.

jean

benim isyerinde calisan bir kongolu var ona sordum tanidi bunlarin ailesi hep kaleciymis babasi marsilyanin kalecisi olan abileri zaten fransanin 3. kalecisi bize gelen kongo milli takiminin 2. kalecisiymis oyle dedi onu tam bilmiyorum bide 7 yasinda kardesleri varmis gelecek vaad ediyormus abileri fransayi secti digerleri kongoda oynaytacaklarmis