2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı

Samsunspor´a 3 SİYAHİ FUTBOLCU
Samsunspor´un Isparta Davraz kampına üç yeni isim daha katıldı. Ganalı olan futbolcular Sidi Fall ve İbrahima Khassoum ile Kongo asıllı Fransız Kaleci Parfarit Mandanda, önceki akşam geç saatlerde Kırmızı-Beyazlıların konakladığı otele geldiler. Saban yapılan idmana katılan siyahi oyunculardan Kaleci Parfarit Mandanda ve stoper Sidi Faal´in ilk izlenimleri iyi olurken, sol kanat oyuncusu İbrahima Khassoum ise vasat bir görüntü sergiledi.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=15887

maviay55

ortadaki sanırım stoper faydalı olcak 6.hissim kuvvetlidir bu seferde yanılmıycam inş.  :P

Tufan

kalecinin iyi cıkmasına sevindim belki bugün  tek devre oynatır hoca bu yabancıları

Kais

bence kalecı ve uzun saclı kalıcak dıerı vasat mıs glba uzuldum ama 2 kısı kalsa takıma hvav ktrlar  cok gzl olr

Tufan

kais zaten 2den fazla yabancı oynatamıyorsun

KocumVolkan

arkadaşlar Celilin yanında getirdigi bi defans vardı ona ne oldu ?

Shane_Falco

Latif'in adına bile kanımız ısınmıştı o mahsun duruşu bizi derinden yaralamıştın daha gelmeden bi sempati duymuştuk adama ama olmadı sanırım :D:D neyse bunlar iyi çıkar sanırım uzun süreli bi sözleşme düşünülüyodur umarımda

nomak55

bence stoper olmasa daha iyi di ama napalım. Sanki stoperimiz var gibiydi ama neyse.. galiba bu murat yıldırım kalacak gbii orta saha oldugu için hayırlsıı diyelim inş. güzel olur

MeL_55

bu sene bızı ganalılar ucurcak :) ınsallah hayırlı-faydalı olurlar.
yabancı görmeyı özlemısız..  ;D

nomak55

10 August 2008, 16:19:00 #1194 Son düzenlenme: 10 August 2008, 16:25:57 berusa55
Alıntı

Murat iyi yolda
Hollanda´dan gelen bir diğer gurbetçi oyuncu olan Murat Yıldırım, iki Trabzon Karadenizspor maçında da sahaya ilk onbirde çıktı. Mücadeleci ve hırslı yapısıyla dikkat çeken genç Murat, topu çabuk kullanma özelliğiyle de Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ´ın gözüne girmeye başladı.

Bence çok güzel bi haber nedense ben bu elemanda gelcek görüyorum yada görmek istiyorum herneyse.. zaten senelerdir gurbetçi futbolcu getiremedik bir turlu adam akıllı inş. iyi çıkar en son iyi çıkan cenkti yanlış hatırlamıyorsam

berusa55

Alıntı
Geldikleri gibi gittiler

Samsunspor'un denenmek üzere kampa kattığı Ganalı futbolcular, Sidi Fal ve İbrahima Khassoum Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ tarafından beğenilmeyerek geldikleri gün geri gönderildi.
Kırmızı-Beyazlı ekipte ki bu son dakika gelişmesinin ardından bugün iki oyuncunun daha kampa katılması bekleniyor. Sidi ve İbrahima ile birlikte kampa katılan kaleci Mandanda'nın ise bir kaç gün daha deneneceği öğrenildi.

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=9922

maviay55

haydaa bismillah demeden noluo yaw..hocamız inş akıllı işler yapıodur şaştım kaldım bn bişi diemicem  :-\

Clint_Eastwood

Latif'i istiyoruz taraftar olarak :) Şaka bir yana neden gerçekleşmedi Latif transferi bilgisi olan var mı? Bence bu kaleci kalacak ve bizde çok iş yapacak... Hadi hayırlısı...

tolga

10 August 2008, 16:52:25 #1198 Son düzenlenme: 10 August 2008, 16:54:48 tolga
Alıntı yapılan: Başkent_55 - 10 August 2008, 14:25:03
tolga efendy senin ağır eleştirilerini artık hiç önemsemiyorum......geçen sezon takım karışıktı bende çok eleştiri yapmıştım......ama bu sezon için çok ii şeyler bekliyorum.......hocasından futbolcusuna.....malzemecisinden başkanına.......hüseyin canbazından serkan aykutuna kadar hepsine güveniyor ve sonuna kadar destekliyorum..........ve matematiksel olarak kopmadığımız sürece süper lig için oynuyoruz diyorum.......hep destek tam destek......güzel şeyler olacak.......samsunsporlu olmak da bunu gerektirmeli......fırtınanın içindeyeziz eleştirileri bi kenara bırakıp daha sıkıca birbirimize sarılsak daha ii dilmi   hepimiz uçmDAN

bu söylediklerinin arkasında kal  bende senin belki senden fazla istiyorum iyi şeylerin olmasını ama tablo o kadar güzel görünmüyor birkere hoca herkesi kandırıyor 20 gün sonra görüşeceğiz bende burdayım sende  bu gençlerin zamana ihtiytacı var doğrudur ama samsunsporun zaman ihtiyacı yok 20 gün kaldı bide bu gençler uzaydan mı geldi ilerki yıllarda olabilirler tecrübelenerek ama şimdi erken  pireyi deve yapma hüseyin canbaz hakkında bugüne kadar ne biliyorsun geçen maç gol attı adı aklında kaldı daha önce tanıyormuydun hemen canbaz dan serkana kadar falan biz bu çocukların iliğine kadar biliyoruz içlerinde olacaklar var ama daha var

oguz_5528

Bu şekilde transfer gerçekleştirmek çok zor hiç kasetten adam izleyip transfer mi yapılır Allah aşkına çıplak gözle izle ii ise gel Samsunda dene....Samsunspor yönetimi Şendoğan Hoca gibi Genç futbolculardan oluşan(Şendoğan Hoca da olabilir)gözlemci olarak gitmeleri lazım..2 tane türkmen futbolcu hakkımız war bunu neden ii bir şekilde kullanmayalım..Gurbette sırf Türk die kendi futbolcularını oynatan Alman Hocalar war onlardan biriyle görüş...;ama oyuncu hakkında bir şey bilmeden getirdiğin futbolcular geldiği gün giderler,daha dikkatli olunmasından yanayımm...