2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

Baþkent_55

arkadaşım tolga kardeşim ben hüseyini tanıdyorum demedimki en yenisnden en eskisne kadar demek istedim.....her zaman burdayım ......bu arada ben ilk maç için de demedim 20 günde demedim en az 40 gün lazım diyorum....bekleyip görecezğiz........

jean

adamlar zenci diye hosumuza gdiyor iyi degils etabiki kalamalarini gerek yok bence kaleci kalacak gibime geliyor

AntZ

10 August 2008, 22:10:35 #1202 Son düzenlenme: 10 August 2008, 22:18:39 Ant55
Nerde bir Gana spor sitesi açsam genç oyunculardan ön plana Salifu çıkıyor... Bu çocukta gerçekten iş var herhalde. Dün 3 yabancıdan birinin salifu olduğunu yazmıştım ama yanlış anlamışım özür dilerim. İnşallah kaçırmayız bu çocuğu.

Gana sitelerinden bir örnek;

Yılın genç oyuncusu:
Benim ilgimi bu sezon beş genç oyuncu çekti...
Tawric Jibril (Accra Hearts of Oak), Latif Salifu (Liberty Professionals), David Nii Addy (All Stars) Harrison Afful (Asante Kotoko) ve Emmanuel Agyeman Badu (Berekum Arsenals)

Yılın forveti:
Eric Bekoe (Asante Kotoko), Dominic Adiyah (Heart of Lions), Obed Owusu (Gamba All Blacks), Isaac Donkor (Hasaacas), Yaw Antwi (Liberty Professionals), Osei Banahene (Heart of Lions) and Agyemang Badu (Berekum Arsenal), Kwadwo Poku (Asante Kotoko) ve Latif Salifu (Liberty Professionals). Hepsi bu sezon etkileyiciydi ve yılın forveti ödülü bunların herhangi birine gidebilir. Ancak Eric Bekoe biraz daha ön plana çıkıyor.

Diğer oyuncuları imkan olsada kampa çağırıp deneyebilsek :(

veis

spor tesislerini gezdi ilk adımı gezdi taraftara mesaj bile yolladı dimi şhalke 04 başkanı.allahın bir kuluda çıkıp demezmi elinde genç çocuk yokmu kiralık verin diye

vanlioglu

gerçekten latif ii ise almalıyız bize bi santrafor lazım

vanlioglu

zaten biz bu lige nie düştük santrafor yokk elimizdeki en çok gol atan kaisi devre arasında ceyhunla takasa verdik ceyhunda bişe yapamayınca kaldık golsüz sonra kümeye

KocumVolkan

ya kais olayı şöyle oldu... 2.yarının ilk 5 haftası kais milli takımdaydı ondan gitmesi gerekliydi ceyhunu aldık ancak ceyhun sağolsun gelir gelmez kırmızı gördü 5 hafta (tam hatırlamıtyorum ama) ceza aldı ve bizim için bişe degişmedi yoksa ceyhun cok güzel oynadı hakkını vermek lazım

AntZ

10 August 2008, 23:26:57 #1207 Son düzenlenme: 11 August 2008, 01:50:19 Ant55
Alıntı yapılan: veis - 10 August 2008, 22:32:50
spor tesislerini gezdi ilk adımı gezdi taraftara mesaj bile yolladı dimi şhalke 04 başkanı.allahın bir kuluda çıkıp demezmi elinde genç çocuk yokmu kiralık verin diye

Kardeş doğru söylüyorsun ama Ertuğrul dan falan isteyen yokki ondan istesin. Zaten gelen de Shalke başkanı değil onursal başkanı. Geçen sene başkanlığı bırakmış yani. Görünen oyuncu falan göndermeyecek, sorulmamıştırda ama umarım sadece tatile gelmemiştir faydalı bilgiler vermiştir bizimkilere.

Aslında çok dikkat çeken yıldız adayı futbolcular var alınması zor olabilir ama yönetim becerisi burda ortaya çıkıyor. Millet Guiza'ları, Kewell ları bilmemneleri getiriyor, bu tür genç oyuncu getirme becerisi göstersek bari bizde. Örn: jem karacan... Alınabilse hem çok iyi yatırım hem de çok iyi transfer olur. Harcama yapılacaksa, az ve nokta transferler yapılacaksa böyle adamları getirmek lazım

Tabi Murat Yıldırım gibi adamların bulunması konusunda da haklarını vermek lazım. Tabi kötü çıkma olasılığı hala var ama bence transfer politikası olarak doğru şeyler bunlar
--------------------------------------------------------------------
Bu arada konu kirliliği olmasın diye mesajı editleyip yazıyorum;

Tribün Dergiden;
Sidy Fall Giresunumuzun ilk hazırlık kampına katılmıştı Ama teknik heyet tarafından beğenilmeyerek geri gönderilmişti...... Bizden öncede Erciyesin kampına katılmıştı.... Antremanlarda izleme şansı buldum adamların zenci olma dışında hiç bir özellikleri yok....Menejerler zorla birine satacaklar adamı....
--------------------------------------------------------------------

Ajansspor da söqütLü ßahçeLiLer kullanıcı adlı arkadaş "Celil Fuat Köktaş görüşmesinde olumlu sonuçlar edinildiğini duydum" diye yazmış... Doğrudur ya da yanlıştır bilmem...

Herşeyden önce Samsunsporluyuz Celil in futboluna lafım olmamakla birlikte karıştığı dedikodulardan dolayı (doğru yada yalan) rahatsızım. Bir yanım bu tür olaylara karışan birini takımda istemezken bir yanımda Celil gibi bir oyuncunun takımdan ayrılmasına ne yalan söyleyeyim elvermiyor. Açıkçası Celil konusunda gitsinmi kalsınmı derseniz bir yorumum yok...

Eğer Celil le anlaşma yapılacaksa, hatta sacede Celil le değil bu tür performans beklenen oyuncularla anlaşma yapılırken maç başına da değil puan başına anlaşılmalı diye düşünüyorum. (Keşke her futbolcuyla bu şekilde olabilse)

Örneğin süperlige çıkmak için 60 puan mı lazım?
Ve Celile verilecek ücret 500 bin YTL diyelim...

Puan başına 10 bin YTL ye anlaşırsın 600 bin YTL yapar 60 puan alınırsa 100 bin YTL side prim olur.
Daha fazla puan alınırsa daha fazla alır.

Esasen takıma böyle bir sistem oturtulmalı diye düşünüyorum... Futbolcu kendini ona göre hazırlamalı eğer bu takıma hedeflenen puanı kazandıramayacağını düşünen varsa gelmesin zaten... Yok bu işi biz yaparız diyenler de gelsin canla başla çalışsın hem kendi kazansın hem takım

KocumVolkan

sevgili Ant55 abi, Senin dedigin o puan başına 10 bin ytl gibi bi sistem olmaz tutmaz  hiç bir futbolcu gelmez bencede iyi bi sistem ama nerde...
hatta bunu daha da abartalım maç kaybedince , kart görünce futbolcular kulube para ödesinler ozaman tam olur her maç kazanmak zorunda kalırlar :D

AntZ

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 11 August 2008, 01:02:09
sevgili Ant55 abi, Senin dedigin o puan başına 10 bin ytl gibi bi sistem olmaz tutmaz  hiç bir futbolcu gelmez bencede iyi bi sistem ama nerde...
hatta bunu daha da abartalım maç kaybedince , kart görünce futbolcular kulube para ödesinler ozaman tam olur her maç kazanmak zorunda kalırlar :D

Haklısın kardeşim bende biraz zor gibi görüyorum açıkçası ama eğer büyük bir hedef varsa olsa iyi olurdu :( Zaten kendine güvenmeyen gelmesin

veis

takımda dengeler bozulur ama sen kalkıp dersenki şampiyonluk pirimi şukadar diye bak ozaman işler degişir hernekadar samsunspor aşıgıyız dese oyuncularımız dünyanın kuralı olan maddiyatda çok önemli.ben şahsen celili sevmem kişilik olarak ama bu takımın eski ve tamamen futbolu düşünen celilede okadar ihtityacı var.3 tane eh işte denilecek oyuncuya para vermekdense celile para vermek akıllıca olur.ama dedigim gibi tamamen futbol düşünen bir celil.

Sadece Samsunspor

11 August 2008, 08:56:29 #1211 Son düzenlenme: 11 August 2008, 09:13:49 tuqberk
gelen 3 ganalıdan 2'si gönderilmiş sadece kaleci madanda duruyor büyük ihtimak kalacak teknik heye çok beğenmiş kurtarışları iyimiş idmanda'da çok iyi bir performans ortaya koymuş

takımda büyük ihitimalle kalacak olan madanda:

ayrıca celil'in takımla anlaşmasını ben şahsen çok isterim futbolculuğunu yeteneklerini kimse tartışamaz ama sadece aklında futbol olan bir celil olacaksa gelsin o zaman harbi imparator olur, serkanda kral olur bizde süperlig oluruz ;D

mehmet yılmaz

Dünkü maçta kaleci Mandanda mükemmel oynamış.

Hiç seyretmedim ama şu Ajax kökenli Murat'a kanım ısındı benim. İnşallah nitelikli bir futbolcudur, epeydir de tutuyorlar kampta.

Diğer ikisi için Hayrettin Hoca, bunlar futbolcu olamaz, amatörde bile oynayamazlar demiş. Halı sahaya adam lazım olduğunda çağırırdıkbe hocam! :)

Sadece Samsunspor

11 August 2008, 13:11:10 #1213 Son düzenlenme: 11 August 2008, 13:17:26 tuqberk
AlıntıBUNLAR FUTBOLCU OLMAZ

11 Ağustos 2008 Pazartesi 12:55

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, kampa denenmek için gelen zenci futbolculardan İbrahima Khassoum ve Sidi Fal'ın amatör takımda bile oynayamayacağını belirterek, "Böyle futbolcularla boşuna vakit kaybediyoruz" dedi

AMATÖR BİLE DEĞİLLER
Kırmızı- Beyazlılar'ın Isparta Davraz Kampı'na önceki gün denenmek için birisi kaleci olmak üzere üç zenci futbolcu gelmişti. Bu gelenlerden İbrahima Khassoum ve Sidi Fal, antrenmanlardaki acemilikleriyle dikkat çekerken, Gümüşdağ yönetime verdiği raporla bu oyuncuların gönderilmesini istemişti. Bu tür futbolcularla vakit kaybettiklerini belirten Gümüşdağ, "Bu oyuncular amatör takımda bile oynayamazlar" dedi.

MANDANDA BEĞENİLDİ
Gümüşdağ, "Bunlar futbolcu değil. İzlemeden veya isim yapmamış futbolcuların getirilmesi bir fayda sağlamaz. Aksine takımın havasını bozar. Boşa zaman harcamamak için onları hemen gönderdik. Ancak kaleci Mandanda'nın kumaşı çok iyi. Antrenmanlarda çok iyi. Mandanda için şu anki görüşüm olumlu. Milli olmuş ve isim yapmış bir kaleci" diye konuştu.

AlıntıMandanda panter çıktı

Samsunspor'un denemek için kampa dahil ettiği Kongo asıllı Fransız kaleci Mandanda, Karşıyaka maçında ilk onbirde forma giydi. Doksan dakika görev yapan Mandanda, özellikle iki pozisyonda yaptığı mükemmel kurtarışlarla teknik heyetin büyük beğenisini kazandı.

MANDANDA'YA KANIM ÇOK ISINDI, İLK DEFA BİR KALECİMİZİ BU KADAR SEVDİM DAHA CANLI GÖRMEDEN ;D

jean

celil haricinde iki adam aldimi tamamdir bu is