Kombineler satışta!

Başlatan Sadece Samsunspor, 05 August 2008, 14:37:54

« önceki - sonraki »

körfez55

burada amaç kulübe gelir sağlamak.bu forumdakiler için istenilen miktar çok büyük olmayabilir o parayı verip alır gözü görmez ama sokaktaki vatandaş o parayı verip almaz...eee o adama kombine satamazsan kombine olayının da bi anlamı kalmaz...

eLLis

05 August 2008, 16:34:30 #16 Son düzenlenme: 05 August 2008, 16:50:24 eLLis
Biletsiz aldıkları kimler yahu normal bir vatandaş biletini alıyor almayanlar belirli kısım biliyoruz onlarada ne kadar eğilirsen eğil almaz zaten çocuk bunlar ve ya genç.Tamam 150 lirayı bir anda veremeyebilir insanlar az bir para değil ama takımın iyi giderse her şey hallolur kombinenin tek güzel yanı birden geliyor para bilet satmak daha karlı aslında.

maço

abı katılmıyorum kusura bakmayın ne yanı  samsunsporu tutanlar sadece fakırler mı

gecen sene kale arkası 50 lıra ydı sımdı 75 eger bu yonetım dıosakı bu sene futbolcuların alacaklarında sorun olmıyacak bızımde bıse yapmamız lazım.

zaten 75 lıra veremıcek kadar zor durumda olup aılesını gecındırmeye calısan adam 50 lıralık kombıneyıde alamaz.

körfez55

elbette fakir değil tamam fiyatlar çok fahiş değil alıcaz kesinlikle...ama satışların çok olması için daha düşük tutulması gerekirdi.umarım beklenenden fazla satılır...

maço

ayrıca abı maddı durumu olmayıp sıgara ıcenler malbrodan assagı dusmezler bı pall mall west gıbı 3 lıra olan sıgara ıcerlerse en azından ayda 75 lıra kar yapılıyor ılla sıgarayıda bırakmak gerekmıyor

dıp not : sıgara saglıga zararlıdır :D

Kadir ÇELEBİ

Bu gece Saat 03:00 gibi yola cıkıyorum hayırlısıyla gelirsem iki adet kale arkası kombine bileti alıp  imkanı olmayan iki arkadaşımıza hediye etmeyi düşünüyorum bu konuda samsuni abi bana yardımcı olursan memnun olurum..

Sercan

şöle bişey var ben samsundaki bütün maçlara giderim diyen birisi zaten kombine almalı.çünkü maç başına bilet almaktan daha ucuza geliyo.Zaten vip,protokol tribününde oturan kişilerin durumu iyidir.Her türlü kombine alabilirler ha yok bu sene gerçekten vip tribün kombinesi çok pahalı diyenleri maratona bekleriz:D:D

veis

05 August 2008, 17:31:44 #22 Son düzenlenme: 05 August 2008, 17:42:16 berusa55
CAMAKF ÖMRÜMÜ YEDİN.ya samsdunsporu destekleyenler fakirdir veya zengindir diye bir muhabbet yok ama az da vicdanlı davranın herkes alamayabilir ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

maço

abı sakin ol yaa :D tamam tamam bedava olsun

50 lıralık bıletı de alamıcaklarda olacak zaten neyse tamam tamam konusmuyom :D

CurvaSudSamsunspor

kapalı-maratondan kombine alanlara forma
kale arkasından kombine alanlara kaşkol hediye edilmesi lazım....fazla söze gerek yok

Sercan

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 05 August 2008, 18:29:50
kapalı-maratondan kombine alanlara forma
kale arkasından kombine alanlara kaşkol hediye edilmesi lazım....fazla söze gerek yok

Bence güzel bir uygulama olur...Ama Samsunspor taraftarının ortalama maddi durumu belli,e takımda farksız bi orta yol bulmak lazım...

maço

cok matıklı bencede bılet fıyatları sabıt kalıp forma hedıye edebılırler

eLLis

Ve böylece stad kırmızı beyaz olur.

Tufan

kale 60 maraton 125 kapalı 200 olsa daha mantıklı olurdu vip protokol alan adamın durumu zaten iyidir bari destek olmuş olur takıma zaten bi farkı yok kapalı ile vipin keske samsunda olabilsemde maraton kombinesi alsam

hakan55

kombine fiyatlarının ya yüksek ya da hiç kombine olmaması gerekir.
       Kaldıki bizde kombine kültürü yok denecek kadar az kombine olmaması gerekir bu durumda önceden dediğim gibi herkez biletini alacak biletlerı mac gunu satmıyacaksın daha önce satacaksın.
      Geçen sene maratondan kombine alanların yasadıkları olayları bilirler. Birde bir iki maç sonra tekrar bırlesme muhabbetı olcak yıne maraton karıscak felan baya bır tantana yani.
      Kombine kültürü gelişmeyen şehrimizde tekrardan söylüyorum kombine satılmasını istemıyorum.Herkez alsın biletini girsin desteklesin takımımızı.
      Hem kombine paraları biranda gelecek ve bos işlere harcanacak ama bilet parası gıbı sabıt gelır gerekır 2 haftadır bır guzel para gıder en azından topculara dagıtıp daha ii olur yani

Defalarca söyledım yıne söylüyorum Kombine istemiyorum...! (Benim fikrim kimse eleştirmesın kötü eleştirilmeyi sevmem)  ;D