Ertuğrul SAĞLAM

Başlatan oğuzhan55, 16 August 2005, 00:16:16

« önceki - sonraki »

oğuzhan55

Samsunsporumuzu çeşitli bahanelerle bırakıp giden eski hocamız hakkında ne düşünüyorsunuz?Ankete katılmanız düşünceleriniz için yeterli olacaktır.Ayrıca bu anketle Ertuğrul Sağlam'ın Samsun'da yapamadıklarını Kayseri'de nasıl yapacağını da öğrenmiş olacağız.Kayserispor'un başarısına ya da başarısızlığına yönelik hiçbir amacım yoktur.
Teşekkür ederim.

kral55

Bana göre ilk yarı bitmeden Ertuğrul Kayseriden kovulur.Beğenmediği Samsun gibi hoşgörüyü Kayseride bulamaz.

oğuzhan55

Bence pek ilk yarıyıda beklemez.Zaten Kayseri'de de genel olarak Erciyesspor'a ilgi daha çok.Erciyes daha çok seviliyor.Bir de Kayseri'de şehrin iki takımı varki kimsenin Ertuğrul Sağlam'ı öyle Samsun gibi kollayacağını sanmıyorum.

yirmiuc

salihcakir

inşallah kayserispor da samsunspor gibi sabırla yaklaşır ertuğrul'a. ilk dokuz hafta ona dayanır. vee... onuncu hafta onlara güzel bir tarife uygularız; ertuğrul kovulur. inşallah.

Rentboy

eğer ligi ertuğrulla tamamlarsa kayseri küme düşer.
iki haftada sıfır puan.bu bir ölçü değil ama ertuğrulun neler yapabileceği samsundan biliyoruz...

Shane_Falco

kayseri bence ertugrul yüzünden degil düzgün oyuncuları olmadıgından dolayı düşer ertugrul olasda olmasada kayseri bu oyuncularla düşer

55samsunlu55

ertuğrul buradaki ortamı hiç bir yerde bulamaz. eminim gittiğine pişman olacak. İyi ki gitti. bence şaban hoca ondan daha iyi.

oğuzhan55

Shane Falco hatırlatırımki geçen sene Kayserispor üç aşağı beş yukarı bu kadroyla kümede kaldı.Çünkü takımlarını ateşleyen bir hocaları vardı.Bir de Balili vardıki hırslandığında takımı sırtına alıp götürüyordu.O yüzden ne olursa olsun iş hocada biter.Şunuda söyleyeyimki Kayserispor'un eski hocasına hayrandım.Bir insan ancak o kadar cesaretli ve açık sözlü olur.Ama helal olsun takımı ligde bıraktı.Hem de aldığında berbat bir durumdaydı.Şimdi ise 0 'a 0 elde var 0.

jean

bu sen kesin duserler ertugrul ise bir kac hafta sonra yolcudur

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "jean"bu sen kesin duserler ertugrul ise bir kac hafta sonra yolcudur

bende aynen öyle düşünüyorum.Düşüp düşmeyeceğini bilemem ama birilerine Samsun'a dönüş var gibi.Samsunspor'a değil ha Samsun'a.

bengülü

arkadaşlar ertuğrul konusunu kapatalım samsunspor sevgisi onun için bitmiştir biz kendi işimize bakalım tabiki görülecek hesabımız var onunla unutmasın

beşnumara

ik haftada sıfır puan bu ölçü olmayabilir ama bu hafta da denizli deplasmanına gidecekler oradan puan alacaklarını hiç zannetmiyorum ertuğrul o zamna anlar ama çok geç tanju gibi samsuna tekrar gelmeye çalışır ama heyhat   :roll:

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "kral samsunlu"ik haftada sıfır puan bu ölçü olmayabilir ama bu hafta da denizli deplasmanına gidecekler oradan puan alacaklarını hiç zannetmiyorum ertuğrul o zamna anlar ama çok geç tanju gibi samsuna tekrar gelmeye çalışır ama heyhat   :roll:

İşte Samsunsporlunun mutlu günü o gündür.Ne zamanki Ertuğrul Samsun'a geri döndü o zaman akla kara belli olacak.Eğerki öyle birşey olursa bu yönetim Ertuğrul'a Samsunspor'un hangi kademesinde olursa olsun görev verirse açıkça söylüyorumki bu Samsun'a ihanettir.Ben şahsen Ertuğrul'un Samsunsporumuzu Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yapacağını bilsem istemiyorum.Arkadaşlar sizlerde istemeyin.Samsun'u Samsun yapan budur.Gerçi zaten yapsaydı geçen sene yapardı.Unutmadık o kadro dışı bıraktıklarını.Takıma yalnız başına intihar ettirmişti.

curva55

Daha ertuğrul samsuna gelmesin zaten eer 10. haftaya kadar gitmezse o hafta istifa etmek zorunda kalıcak. :twisted: