Yeni Yönetimden İstek Ve Beklentilerimiz....

Başlatan CurvaSudSamsunspor, 12 July 2008, 20:04:55

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

oguz_5528

bnde biliyorum öle olduğunu sezon başında da 1 ytl yapmazlar heralde geçen sene sezon başı antlaya erciyes maçlarında dolmuş paramız kalmadıı..

veis

ideal olan kale arkası 5 maraton 8 olmalı.sonuçta taraftar maça gelmeli ama az da kulüp para kazanmalı dimi

eLLis

29 July 2008, 17:54:27 #78 Son düzenlenme: 29 July 2008, 17:57:18 eLLis
Biz lige iyi başlarsak ilk 3 4 maç bu taraftar parayı bulur gelir merak etmeyin sorun para değil sorun kulübün iddiasının olmaması kaç senedir eskişehir maçını hatırlayın çok küçük bir umutta bile 15 bin gelmişti maratona hayran kalmıştım kaçan pozisyonlar sonrası tepkiler muazzamdı.. bu sene sadece maraton 10 bin çeker umarım.

nomak55

Bu takım elinden geleni yapsın canını dişine taksın bu taraftar onu görmek istiyor isteksiz bir takım istemiyor boyle olsun o stat sürekli dolar

mehmet yılmaz

Yeni yönetime başarı dilemek ve hazırlamış olduğumuz proje ve beklenti raporunu sunmak için yarın saat 11.30'da tesislerde olacağız. Sn. Tahsin Kosif ve Sn. Tarık Kaptan ile görüşeceğiz.

Gelmek isteyen arkadaşlarımızla yarın saat 11:10'ae Adliye Önündeki Akbank ATM'sinin önünde buluşabiliriz. Tanışmak isteyen, fikrini beyan etmek isteyen tüm Samsunsporluları bekleriz. Halı saha işini de yarın netliğe kavuştururuz.

Dileyen atkı ve forması ile gelebilir.

Recep

inşallah grup istanbulu temsilen orada olacağım

**KaR6**

iyi dileklerimi iletin, herkese selamlar..

sadece55

Şuan için Bursadayım ama yanınızdayız her zaman maddi manevi ne yapılacaksa yapalım arkadaşlar

ozkan17

hadi yaa:( tühh samsuni abi bende cuma gunu samsunda olacaggım..keske gitmek nasip olsaydı bızlerede ama ınsallah gelınce yıne bır zıyarette bulunuruz takımımıza.

CurvaSudSamsunspor

perşembemi abicim samsuni abi bana özelden mesaj at %90 gelirim işyerinden izin alım ağabalide çalışıyorum zaten abi lütfen bana ulaş

MeL_55

bende geliyorum. tam olarak nerde bu akbank ?

CurvaSudSamsunspor

adliyenin önünde paraçekim cihazının önünde akbank ın yeri

MeL_55

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 30 July 2008, 18:14:33
adliyenin önünde paraçekim cihazının önünde akbank ın yeri

1,2,3 hat gecıyormu ? 2hatlan gelebılırmıyım oraya

ozkan17

merak etme mel'ciiimm ben senı evınden alır yıne evıne teslım ederım senı  ;D koca adlıye sarayınımı bılmıyon laa