Yeni Yönetimden İstek Ve Beklentilerimiz....

Başlatan CurvaSudSamsunspor, 12 July 2008, 20:04:55

« önceki - sonraki »

MeL_55

Sadece Samsunspor

AlıntıTaraftarlar bağışı soruyor

Samsunspor taraftarları,Yönetim Kurulu´na seçilen üyelerin kulübe 100´er bin YTL bağışlarının bir an önce gerçekleşmesinin mevcut güveni daha da artıracağı görüşünde birleşti.Samsunspor taraftarları, Fuat Köktaş´ın başkanlığında kulübün içinde bulunduğu sorunların aşılacağına inandıklarını belirterek, şunları söylediler:"Samsunspor yönetim kuruluna seçilen yöneticilerden 100´er bin YTL bağış alınacağı bildirilmişti. Bu yöneticiler de bunu bile bile seçildiler. Bu bağışlar derhal yapılırsa, 1000 Altın Adam Kampanyası da ivme kazanır. Bu yüzden yöneticilerin 100´er bin YTL´yi Samsunspor´a bağışlamaları, mevcut güveni daha da artırır."

Kais

helal olsun ALLAH kabul etseın ınsallah

nomak55

ben yonetimimizden kısa ve uzun vadeli olmak uzere iki plan cercevesinde ilerlemesini istiyorum kısa vadede planları tabiki borcların odenmesi uzun vadede ise şirketleşme konusunda ve klube kalıcı gelir kaynakları sağlanması icin calısmaların yavas yavas baslatılması cunku bu gunleri tekrar yasayabiliriz hiç bir şeyin garantisi yok malesef once surekli gelir kaynakları yaratılmalı belediye ye baskı yapılmalı
belediyeninde samsunspora birşeyler verme vakti gelmiştir.

ÇaÇa

Misafir takım taraftarlarını eski yerleri olan Şirinler'in yanına alınması,Çiftlik caddesinde stant kurulması(maç bileti,kombine satışı,samsunspor ürünlerin satışı vs.) Yeni sezonla birlikte tüm şehre bayraklarla,flamalarla süslenmesinde sivil toplum,taraftar vs. öncülük etmesi...

mehmet yılmaz

24 July 2008, 14:31:16 #65 Son düzenlenme: 24 July 2008, 14:35:46 berusa55
Arkadaşlar, görüş ve fikirleriniz bizler için değerli, ağustos ayının başlarında mutlak surette bunları değerlendirip bir rapor haline getirecek ve yönetime sunacağız. Raporun tamamını da buradan sizlerle paylaşacağız.

Mesela Çaça'yı da ilgilendirdiği için söyleyeyim, maçların radyodan verilmesiyle ilgili de bir projemiz olacaktır.

Sadece Samsunspor

Taraftar grupları birleşsin maratonun üst kısmı verilsin onlara ama maratonun üstüne kombine satmasınlar sonra olay çıkıyor

ÇaÇa

Alıntı yapılan: samsuni - 24 July 2008, 14:31:16
Arkadaşlar, görüş ve fikirleriniz bizler için değerli, ağustos ayının başlarında mutlak surette bunları değerlendirip bir rapor haline getirecek ve yönetime sunacağız. Raporun tamamını da buradan sizlerle paylaşacağız.

Mesela Çaça'yı da ilgilendirdiği için söyleyeyim, maçların radyodan verilmesiyle ilgili de bir projemiz olacaktır.
elimizden ne gerekirse yapabiliriz.

Kais

evet cacanın fıkrı super cıftlık caddesınden gecıor tum taraftarlar oraya bı stand kurulmalı bılet kombıne atkı forma sapka satılmalı bu onemlı bıse hll olsn caca

AntZ

Alıntı yapılan: ÇaÇa - 24 July 2008, 14:19:30
Çiftlik caddesinde stant kurulması(maç bileti,kombine satışı,samsunspor ürünlerin satışı vs.) Yeni sezonla birlikte tüm şehre bayraklarla,flamalarla süslenmesinde sivil toplum,taraftar vs. öncülük etmesi...

Kardeş çok güzel fikir ama bu konuyla iygili benim de bir önerim olacak.

Sadece forma bayrak flama değilde nevresim, fincan, çocuk odası, genç odası, parfüm, kozmetik, giyim, saat, takı,, ofis eşyası ve mobilyaları ve eklenebilecek birçok ürünle büyük bir alışveriş merkezi açılabilir...

Bazı kulüplerin (Galatasaray Store, Fenerium, Kartal Yuvası...vs) store larının  bir adım ilerisine gidip Samsunspor AVM gibi çok geniş ürün yelpazesi olan bir oluşuma gidilebilir.

İçinde Fast Footlar Restaurantlar cafe ler olan bir AVM.
Büyükşehir Belediyesi de binasının yapımı için destek olsa böyle bir projeye (Ah YZY ahhh...) belediyeden de başka yardım beklemeye gerek kalmaz zaten.

Şahsen Samsun da değilim ama Samsun da olsam böyle bir yerden çıkmam. Alabileceğim bütün ihtiyaçlarımı da burdan alırım.

İçindeki cafeler Samsunspor taraftarlarının buluşma yeri olur. İçindeki dükkanların kira bedelleri Samsunspor a kalır. Zaten ihtiyaç olan ürünlerin üzerinde birde Samsunspor logosu olunca satış rekorları kırar bu AVM. İl dışında yaşayanlar Samsun a geldiklerinde ilk gittikleri yer burası olur.

Şahsen senede ne kadar kazandıklarını bilmiyorum ama Yeşilyurt AVM vs. gibi alışveriş merkezlerinin gelirlerini ikiye katlar. Sadece otopark gelirleri bile bir dönem Samsunspor a aktarılan ama daha sonra çok görülen Meydan daki otopark gelirlerinden kat kat fazla olur

veis

19 mayıs ın yanına  maçlar önce taraftarın alışveriş yapıp yemek yiyecegi bir cafe tarzı biyer yapılmalı.samsun cafe şeklinde maddi getirisi kadar taraftara toplanma merkezi olarakda kullanılabilir.küçük bir barakada forma satmaya çalışmak çok mantıklı gelmiyor bana.artık sokak aralarında bile satış yapmak lazım gurbetçiler olsun samsun dışından gelen ler olsun forma ve samsunspor ürünlerini rahatlıkla almalılar diye düşünüyorum.

commander

bence maç günleri örgütlenmeyi yapmak için planlar da üretilmeli stad önünden hariç şehire maç havası katacak şekilde toplanarak yürüyüşler düzenlenirse şehir halkı da ilgi duymaya başlar gençlerde tv de gördükleri taraftar grubu havasını aldıkları zaman daha büyük taraftar olunabilir.

Samsunun işler yerlerine (çiftlik mecidiye ile başlanabilir) standlar.Bu standlarda halkı maçlara çekecek şekilde propagandalar yapılmalı...
Halkın ilgisi ;
çArşının yaptığı gibi toplu kan bağışları çocuk esirgeme yurtları ziyaretleri gibi organizasyonlar.
Ayrıca Samsunun en çok ihtiyacı olan markalaşmış bir taraftar örgütü...

eLLis

Ben şehre pankartların asılmasını istiyorum biz Samsunsporluyuz şeklinde arkasınada küçük çocukların resimi formalı bunlar etkili olacaktır olaya psikolojik yaklaşmalı

Tribün_ali

29 July 2008, 13:59:23 #73 Son düzenlenme: 29 July 2008, 14:02:36 berusa55
Defalarca yazdım yinede yazacam

1- SAMSUNSPORLU YÖNETİM OLUŞMASI
  2-SAMSUNSPOR STORE ACILMALI İÇİNDE ŞEMSİYESİNDEN AYAKKABISINA KADAR HERŞEYİN OLMASI BÜTÜN İHTİYACIMIZI ORADAN KARŞILAYALIM
  3-SAMSUNSPOR TESİSLERİNİN YANINDAKİ HALI SAHADA FB,GS,BJK,TS FORMALI FUTBOL OYNAYANLARI GÖRMEK İSTEMİYORUM BUNA ÇÖZÜM BULUN BAŞKA İSTEGİM YOK İSTERSENİZ BAŞARISIZ OLUN AMA HERKEZE SAMSUNSPORLU YAPIN YETER OKULLARDA KONFERANS VERİN BİŞİLER YAPIN İŞDE FORMA DAGITIN HER OKULDA BİLET FALAN

@Tüm Samsunspor.biz üyelerinin dikkatine,

Mesajın tamamını büyük harfle yazmamaya özen gösteriniz.

oguz_5528