Yeni Yönetimden İstek Ve Beklentilerimiz....

Başlatan CurvaSudSamsunspor, 12 July 2008, 20:04:55

« önceki - sonraki »

Sercan

Benmde şöyle bir isteğim olcak.Mesela iç saha maçlarımızda gol attıktan sonra çalan müzik genel yabancı şarkılardan oluşuyo.Ama bana göre ya Samsun yöresine ait bir türkü ya da mehter marşı türünde birşey olabilir mesela Hücum marşı...

cem 55

samsuni abimizin yönetime sundugu raporla ilgili yönetim kurulumuz geri dönüs yapmıs samsuni abi detaylı şekilde anlatacaktır bende belli baslı konularda küçük ayrıntıları paylasayım yönetimimiz bu sene forma konusunda pumayla calısılmayacagını türkiye piyasasına yeni giren italyan legia firmasıyla calısılacagını yeni formalarımızın öbür hafta hazır olacagı söylenmiş samsun store konusunda calısmaların son aşamaya gelindigi cemal yeşilyurttan yeşilyurt avm içersinde bi dükkan sözü alındıgı ayrıca çiftlik ve rus pazarı da olmak üzere 3 adet samsun store acılacagı belirtilmiş ayrıca internetten ürün satısı yapılacagı bununla ilgili calısmalarında sürdügü belirtilmiş kombine bilet fiyatlarında ki pahallıgında kombine alana forma hediye edilecegi için oldugu belirtilmiş yönetimimiz stadda herkesin kırmızı beyaz formalarıyla takıma destek vermesinin daha anlamı olacagını belirtmişler.yönetimimiz gerçekten cok güzel ve yerinde konulara egiliyo güzel projeleri var  ayrıca taraftarın sesini dinlemeleri de cok güzel hepsini tebrik ediyorum samsuni abiyede kafamıza takılan bircok konuda bizim adımıza yönetimimizle konusup sorunlarımızı aktarmada yardımcı oldugu için ayrıca teşekkür ediyorum.

CurvaSudSamsunspor

FORMALARDA BU AMLEM KULLANILSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...................

SAMSUNİ ABİM SEN BİLİRSEN BENİM BU ARMA KONUSUNDA TİTİZ DAVRANDIĞIMI YALVARIYORUM ALLAH RIZASI İÇİN BU AMLEMİ KULLANALIM  BÜTÜN ÜRÜNLERDE

red_white

Sercan

bu legia firmasının nasıl forma yaptığını bilen varmı hangi takımlar kullanıo..

eLLis

06 August 2008, 23:40:17 #125 Son düzenlenme: 06 August 2008, 23:46:54 eLLis
Off yönetime bak yaa helal olsun başkanımıza ve ekibine bu arada forma hediye edilecekse inşallah şehirde reklamı yapılır bunun insanların haberi olmalı..Bu arada legiayı bir yerden gördüm sanki ama görsemde yaygın bilinen bir marka değil formalarımız güzel olduktan sonra markasının önemi yok zaten yeterki üstüne az eğilinsin uyduruk olmasın yeter.İnşallah bu 3 ürün mağazası işler ben elimden geldiğince tek tek almaya çalışacağım.

Legia yı arıyorum arıyorum varşova olanı çıkıyor hangi takımı giydiriyor bilen varmı örnek bir forma görsek şahsen bulamadımda bu ne hız bizim pazara girmişler :-X

AntZ

Bir ara Danimarka firması Hummel formaları olacağı konuşuluyordu sanki Legia diye bir markayı ilk defa duydum

Sercan

Alıntı yapılan: eLLis - 06 August 2008, 23:40:17
Off yönetime bak yaa helal olsun başkanımıza ve ekibine bu arada forma hediye edilecekse inşallah şehirde reklamı yapılır bunun insanların haberi olmalı..Bu arada legiayı bir yerden gördüm sanki ama görsemde yaygın bilinen bir marka değil formalarımız güzel olduktan sonra markasının önemi yok zaten yeterki üstüne az eğilinsin uyduruk olmasın yeter.İnşallah bu 3 ürün mağazası işler ben elimden geldiğince tek tek almaya çalışacağım.

Legia yı arıyorum arıyorum varşova olanı çıkıyor hangi takımı giydiriyor bilen varmı örnek bir forma görsek şahsen bulamadımda bu ne hız bizim pazara girmişler :-X

Aynen hep legia varşova çıkıyo...

MeL_55

bu markayı bende ılk defa duyorum.. LEGIA belkı yanlıs yazılms olabılır. ama bıraz tanıyormus gıbı geldı bana..

Sadece Samsunspor

legia bildiğim kadarıyla bir futbol takımının adı forma olarak hiç duymamıştım - olsun sonuçta samsunspor forması - 2 sene önce pumadan düz kırmızı almıştım üstünde sadece samsunspor amblemi var forma hiç güzel değil ama arması var ve genelde hep üstümde ;)

Sercan

Alıntı yapılan: tuqberk - 07 August 2008, 14:26:20
legia bildiğim kadarıyla bir futbol takımının adı forma olarak hiç duymamıştım - olsun sonuçta samsunspor forması - 2 sene önce pumadan düz kırmızı almıştım üstünde sadece samsunspor amblemi var forma hiç güzel değil ama arması var ve genelde hep üstümde ;)

inşallah forma güzel olur...ama daha önemlisi takımımız iyi olur bu sene...

yusuf celebi

07 August 2008, 14:48:20 #131 Son düzenlenme: 07 August 2008, 15:07:54 yusuf celebi
                                                                                                            İstanbul,23.05.2008

Kulübün  yapmasını istediğim konular ;

1)   Üyelik mevzuatında yenilik : Kongre üyeliği statüsü öncesi, uygulanabilecek gönül kart   
      üyeliği adı altında veya başka isim altında olabilir ilk kez üye olmak isteyenler bu 
      şekilde üye yapılır ve 3 yıl aralıksız, belirlenen cüzi miktardaki ilk giriş aidatı ve sonraki 
      yıllık aidatları ödeyen gönül üyelerine 3 yılın sonunda kongre üyeliğine geçiş hakkı tanınması.

• 3 yıl olarak belirlenen kongre üyeliğine geçiş hakkı kapsamında aidatlarını yatırmayan gönül üyeleri bu     
      statüde  tutulur bu zaman  içinde ödemelerini yaparsa kongre üyeliğine geçiş hakkı tanınması.

• Kongre üyeliği statüsünde yer alan üyelerin ise üyeliklerinin devamı ,aidatların yatırılması ve kongreye
     katılmış olma şartının  aranması,bu şartlar yerine getirilmediği takdirde diğer üyelik olan gönül üyeliğine
     düşürülmesi.

• Özellikle genç nesillerin, Samsunspor'a gönül verenlerin çoğaltılması ve özendirilmesi için bu konuda yeni 
     bir yöntem geliştirilmesi veya gönül üyeliği içinde ayrı bir statü ile genç kuşakların Samsunspor'a
     yaklaştırılmaları ve sevdirmek için 15 yaşına kadar olan genç kesimlerden yıllık aidat alınmaması ilk
     üyelikte ise cüzi bir miktar giriş ücreti alınması.

2 ) Üye Kartı ; Şu anda kullanılan üye kartı Samsunspor kulübünün adına yakışır bir üye     
     kartı değildir bu konuda örnek  alternatif çalışmalar yapıp  Samsunspor web sitesi aracılığı ile taraftarın 
     görüşüne sunulmalı en çok beğenilen üye kartı çalışması bundan sonraki üye kartı olarak  hazırlanmalıdır.

3 ) Futbol Okulu  : İstanbul gibi 400 bin Samsun'lunun yaşadığı bir şehirde kendi şehrinden uzak olan kendi 
     memleketinin kimliğini unutmaya yüz tutmuş ve Samsunspor camiasından uzak kalmış kendi şehrinin
     takımına da duyarsız kalmış kitlelerin varlığı Samsunspor'u  olumsuz etkileyen bir durumdur.
     Bu bağlamda İstanbul'da Samsunspor'a ait futbol okulu bu şehirde yaşayan ailelere yeni bir   
     heyecan verecektir bu futbol okulu sayesinde Samsunspor'a yakınlık doğacaktır ve burada 
     yetişen çocuklar hem samsunspor sevgisi ile yetişmiş olacak hemde Samsunspor'a futbolcu yetiştirmiş
     olacaktır.

4 ) Promosyon ürünleri : Konusunda çeşitliliği sağlamak insanların beğenisini kazanıp almayı teşvik edecek
    ürünlerin  piyasaya çıkarılabilmesi için arge çalışmalarının yapılmasını öneriyorum.

5 ) Bedava bilet: Uygulamasının kaldırılmasını kulübe maddi kulfiyeti olan her türlü organizasyonlardan
     kaçınılmasını öneriyorum.

6 ) Stadda yaşanan kötü hadiseler : Stadda yaşanan küfür,kargaşa ve diğer bazı kötü hadiselerden dolayı
     maçlara gelmek istemeyen  aileleri tedirgin olan, bu çirkinlikleri ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaların 
     yapılmasını,maçlara giden kişilerin ve gruplarında bilinçlendirilmesi stada gelmeyen kişiler nedeniyle
     kulübün maddi ve manevi olarak zarara uğratıldığını sürekli olarak anlatılmasını öneriyorum.

7 ) Gönüllü Elçiler : "Kendi evinde misafir konumuna düşen şehir Samsun".Çok önemli ölçüde göç veren bu
     göçün bir kısmını Türkiye'nin muhtelif illerine bir kısmınıda yurt dışına vermiştir ve vermektedir.
     Göç ile birlikte Samsunspor sevdalılarıda dünyanın değişik yerlerine dağılmıştır,dolayısıyla bu illerde ve
     ülkelerde Samsunspor elçileri belirlenmeli bu elçiler sistemiyle bazı dinamikler harekete geçirilmeli,bu kişiler
     belirlendikten sonra futbol bilgileride gözden geçirilerek bulundukları bölgelerde gerek Samsunspor'a
     futbolcu izlemek gerekse o bölgelerdeki Samsunspor'luların aktivitelerini geliştirmek ve bu aktivitelere
     kulüp ile birlikte hareket alanları yaratmak ve en önemlisi bu elçiler vasıtasıyla o bölgelerde Samsunspor 
     heyecanını yaşatmak ,Samsunspor camiasına yeni sevdalılar kazandırmak,yapılan aktivitelerle ilgili kulüp
     tarafından belirlenen ilgili kişilere raporlar hazırlayıp göndermesini sağlamaktır.

8 ) Samsunspor Marşı : Samsunspor'a gerek maddi kazanç sağlayacak ve taraftarlarını 
     heyecanlandıracak tanınmış kişilerce yapılmış Samsunspor marşı yapılmalı..

9 ) Samsunspor'un web Sitesi : Daha güncel  hale getirilmeli,son dakika bölümü açılmalı, 
     haberleri an ve an takip edebileceğimiz sistemi oluşturmalıyız.

10) Halkla ilişkiler : Tekrar aktif hale getirilmeli.   

11) Genç Oyuncular : Yedi senedir gerek küme düşmeme endişesiyle gerek başka 
       nedenlerden dolayı altyapı ve buradan yetişen oyuncuları A takıma monte etmediğimiz 
       için ağır bedeller ödedik ve halen ödemeye devam ediyoruz.Şu anda bulunduğumuz lig 
       hoşlandığımız bir lig olmasada gerekli sayıda genç oyuncuların A takıma monte edilmesi
       hem kulüp için hemde genç oyuncularımız için bir fırsattır,dolayısıyla toplama bir takım 
       pozisyonuna düşmemek genç oyuncularımızın A takımda ağırlıklı olarak yer bulması bu
       cesareti göstermemiz önemli mevkilerde samsunlu ve tecrübeli oyunculara yer vererek
       süper lige çıkma mücadelesini vermeliyiz.

12) Kulübe gönderilen E-mail ve faxlara cevap verilmesi kulübümüze prestij kazandırılması 
      açısından önem arz etmektedir.

13) Kulübe ulaşacak şikayet ve öneriler ile ilgili "Kırmızı Beyaz" Masa adı altında bir birim kurulması ,bu
     masaya ait e-mail ve fax ile Samsunspor ile ilgili konularda hizmet vermesi.

14) Danışmanlık sistemi ;

Kulüp ile taraftar arasındaki diyalog mekanızmasının sağlıklı yürütülmesi ,mevcut olağan 
       durumlar nedeniyle yönetimde bulunan başkan ve yönetim kurulu üyelerinin sıkıntılarla iç içe   
       olması  ve olağan üstü yoğunluğun neden olduğu beyin yorgunluğu ve vucut yorgunluğunun 
       neden olduğu bazı ayrıntıları gözden kaçırmalara neden olduğu  kulüp ile taraftar arasında 
       mesafeler oluştuğu bu  nedenlede birbirlerini algılıyamama sorunu ile karşı karşıya olduğu başta
       Samsunspor olmak üzere bütün kulüplerimizin yaşadığı ortak bir sorundur.
       Bu olumsuzlukları yaşamamak için danışmanlık sistemi uygulanmalıdır.

Yukarıdaki öneriler yönetim çalışmalarının devam ettiği 23.05.2008 Tarihinde Tahsin Kosif'e
        gönderilmiştir.

"En önemli beklentim;Samsunspor'un, siyasetin ve siyasetçinin rant alanı olmaktan çıkması ve
         Samsunspor'un başkanlığına Samsunspor sevdalılarının gelmesi temennisiyle".

Yusuf ÇELEBİ

kaan

arkadaşlar bence formalarımız puma olsun avatarımda bu sezon giydiğimiz beş formada var hepsi birbirinden güzel parçalı olsun cubuklu olsun kırmızı siyah beyaz olsun güzel yerleştirilmiş bi reklamla daha süper olur yazı stilide cok guzel pumanın inşallah puma olur

Sercan

Alıntı yapılan: kaan - 07 August 2008, 15:26:53
arkadaşlar bence formalarımız puma olsun avatarımda bu sezon giydiğimiz beş formada var hepsi birbirinden güzel parçalı olsun cubuklu olsun kırmızı siyah beyaz olsun güzel yerleştirilmiş bi reklamla daha süper olur yazı stilide cok guzel pumanın inşallah puma olur

yönetimimiz bu sene forma konusunda pumayla calısılmayacagını türkiye piyasasına yeni giren italyan legia firmasıyla calısılacagını yeni formalarımızın öbür hafta hazır olacagı söylenmiş

yönetici

Firmanın adı legia değilmiş, legea...