Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

bengülü

20 July 2008, 23:58:58 #1140 Son düzenlenme: 21 July 2008, 00:03:44 berusa55
çok sevdiğim tarık kaptan abimize Samsuna gittiğimde iş yerinde sürekli ziyaretine gidip dertleşirdik haberi duyunca çok sevindim bu da kulüp müdürlüğü tarık kaptan'a yakışırdı adam gibi adam  hayırlı uğurlu olsun

bodensee55

tarik kaptn baba adamsin seni seviyoruz karizma adamsin...keske tarik darende de bi görev alsa.....

recai seni kutliyorum ahpap sana katiliyorum ..düsmemizin sebeblerinden biride ertugrul caylakidir...insallah pek yakinda bjk den kovulur....

hic sevmiyorum onu 93 94 yili haric...

hasselbaink

Yönetimdeki en gereksiz adam olan Olcay İnanç taraftardan sorumlu yönetici olmuş. İki sene önce esaslı sövülmüştü tribünde Olcay'a... Ayrıca geçenlerde açıklanan temlikl listesinde bu vatandaşın da 50.000 lira civarında alacağı vardı.

Neyse, inşallah hayırlı olur.

Ertuğrul Sağlam konsunda da kimseyle polemiğe gimeye niyetim yok ama eleşitirenlerle aynı fikirde değilim. Haksızxlık ediyorsunuz. Yine de herkesin görüşü kendine, konumuz bu değil.

jean

tarik kaptanla gecen sene konusmustum sanki heyecanini yitirmis gibi davraniyordu samsunspor la ilgili yeniden kulubun icinde olmasina sevindim

Gaziosmanpaşalı3455

21 July 2008, 13:37:11 #1144 Son düzenlenme: 21 July 2008, 14:04:53 berusa55
AlıntıSamsun'a destek geldi!

Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Samsunspor Kulübü'ne 500 bin YTL para yardımında bulunarak kulübe önemli ölçüde destek sağladı.

Samsun'a destek geldi!

Samsunspor'un içinde bulunduğu ekonomik zorlukları göz önünde bulunduran işadamı Galip Öztürk, Samsunspor'a 500 bin YTL katkıda bulundu.

Para yardımıyla ilgili açıklamada bulunan Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, "Sayın Öztürk her zaman olduğu gibi yine duyarlılık göstererek kulübe önemli ölçüde destek sağlamıştır. Öztürk'ün yaptığı katkı dolayısıyla kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080721/samsuna_destek_geldi.html

MeL_55

iyi 500 bın galıpten. 500 bın yesılyurt. 2,5 da 1000 altın adamdan gelırse. 3,5 eder. bu para bıze yeter bu sezon ıcın.

hakan55

21 July 2008, 18:42:44 #1146 Son düzenlenme: 21 July 2008, 19:09:18 berusa55
500 bin yeşilyurt ,500 bin galip öztürk , sayın baskanımızda 5 trilyonla gelecegını soylemıstı basına , 1 trilyonda yönetım kurulu...7 trilyon ya bu rakam neler neler yapmazkı arkadas yaa

commander

samsun un bu senede kümede kalmasını sağlar...
samsunun yönetime ihtiyacı var..
samsunun Galip Öztürk ün kendisine ihtiyacı var.

ali ihsan

sadece55

Çok başarılı bir yönetim kurulduğunu düşünüyorum..en azından elimizdeki en iyi kadro en iyi başkan diyelim...Fuat Köktaş bu şehirde karizması ve çalışkanlığıyla sevilen bir kişiliktir...Bence Fuat başkan iyi bir teknik kadroyla bu işi çözüme kavuşturacaktır ayrıca yönetime gelen desteklerde artarak sürmektedir...Sayın Galip Öztürk ve Sayın CEmal YEŞİLYURT bu şehir için kalbi atan insanlar her zaman yanımızda oldular ikisinede çok teşekkür ediyorum...Bunu şehirimizde yatırım yapan bütün iş adamlarından bekliyorum...

veis

bu saatden sonra beklenen tek şey oda bagışlanan ve kendi verdigi paraları dogru planlarla harcasın seneye isyan eden futbolcular ve deplasmana gidecek paramzı yok diyen basın görmek istemiyoruz.

Tahsin

27 July 2008, 23:47:44 #1151 Son düzenlenme: 27 July 2008, 23:51:38 berusa55
Sevgili Samsunspor Biz Platformunun katılımcıları Rahmetle andığımız  Teoman Taş ın adını taşıyan parkın açılışinda verdiğim sözü yerine getirmenin huzuru içerisinde genel kurul sonrasında ilk fırsatımı sizlerle paylaşmak istedim.
Değerli arkadaşlar,genel kurul sonrasında çok yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz.Samsunsporumuzun içerisinde buluduğu idari ve ekonomik problemleri bir bir çözmeye çalışan Başkan ve bizlerin amacı hepimizin hayalini kurduğu mali ve idari yapısı istikrara kavuşmuş kentimizin gurur duyacağı bir Samsunspor dur.
Yakın bir gelecekte  Samsunsporumuzdaki değişimi çok daha iyi anlayacağınızı umut ediyorum.Bu süre zarfında sizlerden beklentimiz gerek bu platformda gerekse bulunduğunuz ortamlarda bugüne değin yaptığınız gibi Samsunsporluluğa yaraşır biçimde yanımızda olmanızdır.Yönetim Kurulumuzun şevkini arttıracak bu desteğin artacağı inancıyla tüm Samsunspor Biz platformuna sevgiler,selamlar
Tahsin Raci Kosif

berusa55

27 July 2008, 23:59:44 #1152 Son düzenlenme: 28 July 2008, 00:06:38 berusa55
Tahsin Bey, bu değerli paylaşımınız bizleri nasıl mutlu etti bilemezsiniz.

Samsunspor taraftarı, bu yüce camiayı baskansız yönetimsiz bırakmayan siz degerli insanların kıymetini bilecek erdem ve onura her zaman sahiptir biz böyle inanıyoruz.

Sizlerin her zaman destekçiniz olacağımızı temin eder, saygılarımızı sunarız...

cem 55

28 July 2008, 00:04:51 #1153 Son düzenlenme: 28 July 2008, 00:06:21 berusa55
bu renklere gönül vermiş samsunsporumuz için işinden gücünden ailesinden feragat edip bütün zamanını herşeyimiz olan samsunspora adamış herkes başımızın taçıdır ne kadar büyük samsunsporlu oldugunuzu bu takım için neler yapabileceginizi biliyoruz ve sizlere çok güveniyoruz her zaman yanınızdayız sayın tahsin raci kosif sizler samsunsporumuz için sanssınız cok zor bi yola cıktınız ama biz büyük samsunspor taraftarları olarak renklerin askına mazimizin aşkına amblemimizin aşkına elimizden geldigimizce maddi manevi bu takımın yanında olacaz sizlerde bizlere güvenebilirsiniz bu zor yolda en büyük güvenceniz büyük samsunspor taraftarı olsun.hersey samsunsporumuz için

nomak55

Sevgili Tahsin Bey ve çok değerli yönetim kurulumuz.Öncelikle bilmenizi isteriz ki Samsunspor taraftarları olarak kısa zamanda yaptıklarınız ve yapmaya çalıştıklarınızla bizlere ümit ve güven verdiniz dahada vermeye devam ediyorsunuz. Bu bağlamda sizlere çok teşekkür ediyoruz hele hele bu günlerde taşın altına elinizi koymanız başlıca bir yürek işidir. Sizlere olan desteğimiz doğru şeyleri yaptıkça devam edecektir. Maddi olarakda destek vermek istiyoruz bu nasıl olur -- forma kaşkol vs gibi samsunspor armasını taşıyan ürünlerimizi satacak klube bağlı resmi bi satış mağzamız olmasını tüm taraftarlar olarak yönetim kurulundan rica ediyoruz böylece alacağımız ürünlerle hem biz gururlanırız hemde takımımızı kalkındırırız. Sizlerin Samsunspor taraftarından kopmamamsını ve öneri ve isteklerimizi dikkate almanızı rica ediyorum. Şunu biliniz ki sizden önceki yönetimler Samsunspor taraftarının sesine kulak vermedikleri için başarılı olamadılar. Sizinde aynı hataya düşmemenizi önemle rica ediyorum çünkü taraftar takımın en önemli parçalarından birisidir. Taraftar heyecandır. Heyecan yoksa zaten o iş yapmaya değer değildir. Saygılarımla iyi çalışmalar dileriz