2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

körfez55

sanırım ilhan cavcavın önerdiği oyunculardan birisiydi çağatay.

gyuksel55

KocumVolkan

aaa bu çagatayı Football Manager de hep alırım orda çok iyi oynar :) umarım gerçektede iyidir

HaSaNCaN

sözleşmesi bitmiş. galiba tamemen bizim olacak. Çağatay.

HaSaNCaN

bide bjk deki Adem Büyük kiralasak adam tam bir gol makinası. bide 21 yaşında.

**KaR6**

veis

Alıntı yapılan: streeturk - 25 July 2008, 13:23:58
bide bjk deki Adem Büyük kiralasak adam tam bir gol makinası. bide 21 yaşında.

kendisi manisaya gitdi şuan bjk den alınabilecek tek oyuncu karşıyakanın peşinden koştugu atdın.

samsun155

Eiti Bakır´dan 500 bin YTL
Bank Asya 1. Ligi´nde mücadele eden Samsunspor´a, Cengiz Grup bünyesindeki Eti Bakır A.Ş. 500 bin YTL destek sağladı.Yeşilyurt ve Öztürk´ten sonra  Cengiz Fuat Köktaş´ın başkan seçilmesinden sonra Samsunspor´a işadamlarının destekleri sürüyor. İşadamı Cemal Yeşilyurt ve Galip Öztürk´ten sonra, bugün de Eti Bakır A.Ş.´nin Samsunspor´a 500 bin YTL bağışta bulunduğu açıklandı. Samsunspor Yönetim Kurulu, yardımlarından dolayı Eti Bakır A.Ş.´nin Samsun İşletme Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Sadece Samsunspor

Çağatay tekin'i transfer etmişiz hayırlı olsun çok yetenekli bir oyuncu kenisi 2 kerede u-18 kadrosuna çağrıldı

Erkan ferin geliyor dedik geldi çağatayda hayırlı olsun transferler çok iyi

KocumVolkan

afrikalılar ne oldu beyler hiç ses seda yok hafta sonu kesinmi gelecekleri ? anlastıkmı yoksa deneycegizmi ?

HaSaNCaN

34 SS 1965

bu yonetım buyuk ıslere ımza atıyor bence arkdaslar bekleyelım belkı suprız ısımlerde gelır heralde

ozkan17

allahım desteklerın ardı arkası kesılmıyor..haydı koktaş haydı samsunspor haydı samsunlular guzel gunler bızı beklyıor...

aLem DuYsuN KraL SaMSuN..!!!

KocumVolkan

Alıntı yapılan: 34 SS 1965 - 25 July 2008, 14:19:19
bu yonetım buyuk ıslere ımza atıyor bence arkdaslar bekleyelım belkı suprız ısımlerde gelır heralde

ya bu transferlerden sonra supriz isim istemiyorum acıkcası, erkan ferin çagatay iyi topçular onlar gibi ucaza kaliteli adam getirsinler daha iyi olur...

gyuksel55

arkadaşlar akşam idmanının saatini bilen varmı?