2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

MeL_55

Yenı tranferımız hayırlı olsun. Mehmet Cengiz'den de Allah Razı olsun.

ozkan17

Alıntı yapılan: tuqberk - 24 July 2008, 19:16:57
Ben size demiştim Mehmet Cengiz 500.00 ytl destek yapacak diye allah razı olsun ondan şuan kasada 2 tilyon para var. Eğer bu para yönetim tarafından düzgün kullanılırsa şampiyon oluruz bu sene
o kadarda degıl

jean

tuqberk dogru soyluyor galip ozturk mehmet cengiz yesilyurt eder 1.5 trilyon altin adam sayisda 200 oldu asagi yukari 2 triyol eder aldigim haberlere gore adeta yagiyormus destek inslah boyle surer

oguz_5528

24 July 2008, 22:53:24 #588 Son düzenlenme: 24 July 2008, 22:58:58 berusa55
Alıntı yapılan: Mesudiyeli - 24 July 2008, 17:54:26
MEHMET CENGİZ'DEN SAMSUNSPOR'A 500 BİN YTL DESTEK

Çaykur Rizespor eski başkanı işadamı Mehmet Cengiz maddi kriz içerisindeki Samsunspor'a 500 bin ytl maddi yardımda bulundu.

Ç.Rizespor eski başkanlarından işadamı Mehmet Cengiz maddi kriz yaşayan ve başkanlığa Fuat Köktaş'ı getirdikten sonra toparlanma sürecine giren Samsunspor'a 500 bin ytl yardımda bulundu..

(Not:Haberin kaynağı samsunda yayın yapan yerel kanal55 tv kanalıdır.Konu pazartesi akşamı yayınlanan spor55 programında dile getirildi)

http://www.rizesporlular.com/haberdetay.asp?bolum=185&uyeid=0
YAA ARKLAR BU SİTEDE RİZELİLERİN TAKIMIMIZA DEDİKLERİİ NEDİRR YAA BUNLAR KENDİNİİ NE SANIYORR..BUNLARA HADLERİNİ BİLDİRMEK LAZIMM ALLAHIN AMATÖR rizespor'u...

100 kere dedik 101.kez de olsa yine söylüyoruz. Forumumuzda büyük harf kullanmama konusuna dikkat edelim arkadaslar. Bundan sonra mesajının tamamını veya büyük bir bölümünü büyük harfle yazan bütün arkadasların mesajları silinecektir.

berusa55

HaSaNCaN

adamlar çok kırıcı laflar etmişler.

oguz_5528

berusa baba kusura bakma yaa çok sinir yaptımm özürr..

berlinli55

ibb li ilyasi isminide duydum
bize sicak bakiyor diye ama net bi kaynak yok

oguz_5528

ibb dedinde yaa sertanı alsak süper olurr ama genç deil iştee.

ozkan17

24 July 2008, 23:17:16 #593 Son düzenlenme: 24 July 2008, 23:26:20 berusa55
sertan gıttı bırıne

bilmiyorum tam ama kesın olarak gıttı bırıne ayrca bıze gelse ne olurkı zaten almaz bızım yonetım onu gelcegın samsunsporunda sertranın ne ısı war.!!

berlinli55

oguz_5528

abii sertan ii olurduu nesee dee ilyas transferi doğru heralde..

körfez55

24 July 2008, 23:55:56 #596 Son düzenlenme: 24 July 2008, 23:59:28 berusa55
ben defalarca söyledim rumdan dost olmaz die burdaki rizelilerde her fırsatta rizeyi savundular bize...alın size dediklerim çıktı kapak olsun rizeyi savunanlara...

darknESS

erkan geçen yılın başında EsEs e geldiğinde çok sevinmiştik ama sezonun ilk maçı olan elazığ karşılaşmasında kadroya alınmayınca diyadinle kapıştı ve kovuldu. o da soluğu zaten bir çok gs linin olduğu Ordu da aldı. Ordu da vasat bir performans gösterdi diye biliyorum hatta geçirdiği bir sakatlık sonucu bir süre uzakta kaldı maçlardan fakat bu sene artık onun kader yılı. ne abdullah avcı nede suat kaya onun için transfer talebinde bulunmadılar bu senede vasat oynarsa bank asyanın gedikli oyuncuları arasına katılır gibi. umarım Samsunsporda başarılı olur...

veis

ya anlamsız transferler mi yapmak istiyoruz da ilyaslarla sertanlarla ugraşıyoruz süper bi takım yaratmak için ve ya sorunsuz bir lig için ilyasamı ihtiyaç var yapmayın allah aşkına darulacezeye döndürceksiniz takımı.

Baþkent_55

beyler mehmet cengiz samsundan ekmek yiyor tabiki yaşadığı şehire destek verecektir....onun için sayın cengiz teşekkürler......ancak haddini bilmez bir rize sitesinin yaptığı cahilce yazı yüzünden bütün rizeyi töhmet altında bırakamayız.......rizespor taraftarıyla bizim nasıl dostane havada olduğumuzu bilen bilir ......fütursuzca yazılar yüzünden sinirlenmeyelim........samsunsporlu olmak büyüklük demektir......yiğit düştüğü yerden kalkar.....