2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

oguz_5528

arklar takıma bi stoper bide sağ bek oyuncu alınması lazım serkan eyüboğlu devamlılığı olacak bi oyuncu deil feridunda gitti bnce bi sağ bek alınması şart...

Sadece Samsunspor

kaleci özden yarın bugün samsun'da - afrikalılarda haftasonu geliyormuş

sunbeam

pitbul055

bu afrikalıların mevkisi nere acaba bilen varmı?valla güzel şeyler olmaya başlıyor.ne olur ne olmaz diye temkinli bakıyorum gelişmelere.ee nede olsa samsunspor bu.bugün haber gazetesinde hoca 3 yıl sonrasının takımını kurmaya çalışıyorum diyor.abicim bizim acilen çıkmamız gerek süper lige.3 yıl 5 yıl bekleyemeyiz.sezgin gümüşde 10 yılın takımını kuruyoruz dedi 1 yıl dayanamadı bırakdı.bizim bu sene hedefimiz süperlig olmalı.2.ligde durarak borç falan ödenmez.nekadar çok 2.ligde durursak okadar batağa gideriz.para süper ligde.başkansız orduspor bile süper lig hedefimiz diyor.başkanın ve hocanın süper ligi hedef koymazlarsa oyuncularda asılmazlar bu lige

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: sunbeam - 24 July 2008, 12:30:59
Erkan Ferin'i de almisiz galiba! http://www.erkanferin.com/fan/index.php?categoryid=8

süperrrrrr harikaaaaaa bir transfer ama kiralık olması kötü yaaa ama gerçekten wonderfullll süper transfer yaw

oguz_5528

Alıntı yapılan: sunbeam - 24 July 2008, 12:30:59
Erkan Ferin'i de almisiz galiba! http://www.erkanferin.com/fan/index.php?categoryid=8
Saolasın sunbeam erkanı biliodum ama fazla izlemedim hadi hayırlısı...

Sadece Samsunspor

Burhan Coşkun, Erken Ferin, Volkan Çekiç ve kaleci Özden tamamdır. Afrikalılarda haftasonu geliyor

cem 55

2 sezon önce ibb süper lige cıkarken mükemmel performans göstermişti erkan ferin geçen sene orduda oynadı aynı basarıyı saglayamadı ama futbolu iyi biliyo ayrıca genç teknigi de cok iyi eger anlastıysak kanımca cok faydalı bi oyuncu almıs olacaz.

nomak55

arkadaşlar kimdir bu erkan ferin mevkisi nedir acaba ??

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: nomak55 - 24 July 2008, 13:01:20
arkadaşlar kimdir bu erkan ferin mevkisi nedir acaba ??

AlıntıBiyografi

Erkan Ferin 20.03 1988 Eminönü doğumlu 1996 yılında Galatasaray alt yapısına girdi.

2000 yılında minik takım ile Danone Cup'ta Türkiye Şampiyonluğu ve Dünya 2.liği elde etti..

2003 yılında Nike Premier Cup'ta İstanbul, Türkiye ve Avrupa Şampiyonluklarının yanı sıra Dünya 9.luğu yaşadı. Takım kaptanlığı yaptı.

2004 yılında mezun olduğu Şehremini Lisesi ile Liselerarası Türkiye Şampiyonluğu ve Yakutistan(Doğu Sibirya)'da Asya Olimpiyat Şampiyonluğu yaşadı .

2005 yılında İtalya'da düzenlenen u17 Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonluğu yasadı. Peru'daki Dünya Şampiyonası'nda ise Dünya 4.lüğü yasadı. Takım kaptanlığı yaptı.

2006 Ocak ayında Galatasaray A takımına çıktı. 2006 Agustos ayında 1yıllığına İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralandı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Lig A şampiyonluğu yaşadı.

2007 Ağustos ayında TFF 1.Lig'in güçlü ekiplerinden Orduspor'a 1 yıllığına kiralandı

Oyuncumuz şu an için 1 Kez Ümit Milli takım aday kadrosuna davet edilmiştir. 77 kez Genç Milli olmuştur. U19 Milli Takımının kaptanı olarak görevini yerine getirmiştir. 2005 te Avrupa Şampiyonu olan U17 Genç Milli Takımının kaptanıydı. Aynı zamanda o turnuvanın da Fair Play ödülünü aldı. Takım kaptanı olan Erkan Ferin, ödülü almak için 2005 Kasım ayında Kıbrıs Rum Kesimi Limasol'de Uefa'nın toplantısında ödülü takımı adına almıştır.

Kaynak : Erkan Ferin

oguz_5528

ozkan17

ımzalar atılmadan hemen havaya gırmeelım beyler..baskanın dedıgı gıbı once baskanın agzından cıksın sunu sunu aldık dıye sozler sonra yıne bıze husran olmasın..

tugberk oyle bır sıralamısınkı adamları burhan,ozden,volkan,erkan geldı afrıkalılarda hafta sonu gelıyor..ınsanın arkdanda ıkı brezılyalı dıyesı gelyıor valla ;D

dedıgım gıbı ımza atılmadan havaya gırmeyelım daha once boyle kac yuz tane haber cıkdı..az relax

mehmet yılmaz

24 July 2008, 14:52:51 #567 Son düzenlenme: 24 July 2008, 15:08:32 samsuni
Burhan Coşkun transferine hiç sevinmedim, hem kötü bir futbolcu hem de Almanya'ya kaçıp, düğün yapmış ve habersiz bir şekjilde Erciyes'le anlaşmıştı. Kazma diye tabir edilen forvetlerden birisi. Bizde sadece 2 gol atabilmişti. Geçen sezon ise hepi topu 5 gol atabilmiş, birisi penaltıdan. Hiç beğenmedim hiç... :(

Amsterdamli

24 July 2008, 14:59:59 #568 Son düzenlenme: 24 July 2008, 15:08:56 samsuni
Alıntı yapılan: samsuni - 24 July 2008, 14:52:51
Burhan Coşkun transferine hiç sevinmedim, hem kötü bir futbolcu hem de Almanya'ya kaçıp, düğün yapmış ve habersiz bir şekjilde Erciyes'le anlaşmıştı. Kazma diye tabir edilen forvetlerden birisi. Bizde sadece 2 gol atabilmişti. Geçen sezon ise hepi topu 5 gol atabilmiş, birisi penaltıdan. Hiç beğenmedim hiç... 

Almanyaya degil Hollandaya kacmisti :)

mehmet yılmaz

insan iki tane çakar değil mi amsterdamlı? :)

bu arada volkan çekiç'in de geçen sezonu pek parlak geçmemiş. Sadece 1 gol atabilmiş, çok da iyi değilmiş. İlk devre Erciyes, ikinci devre Kartal'daymış.