Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tolga55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 20 July 2010, 16:12:53
@tolga55

Alınan evin oraya yakın Koçyiğit Ticaret var , önce orda pişmen lazım  :) :D  Apo abiden bikaç tribün dersi almak senin için iyi olacaktır.

Şaka biyana , maçlar başladıgında maçlarla ilgili organizasyonlarla ilgili bilgiler burada yer alır. ;)

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim :).Bende Bafraspor tribünlerindenim. Ama bu sene takım düşürüldü resmen :).

YaşarDoğu

3.ligte kalmalıydı Bafra , inş. bu sezon tekrar çıkarlar.Samsunumuz profesyonel liglerle 1 takımla mücadele etmesi üzüntü verici.

engizli55

herkese merhaba arkadaslar ben almanyadan ızıne geldım ve samsunspor forması almak ıstıyorum ogluma ve kendıme bana yardımcı olabılecek kımse varmı.veya tavsıyede bulunabılecek .haber beklıyorum sımdıden nsaolun.

babasamsunlu

Valla bi mağazamız vardı kapandı..Onun dışında ruspazarının girişte barakadan bi storemiz (!) var.
Orda belki bulabilrisin..

Tufan

mecidiyede yapı kredi bankasının karşısında koçlar giyim diye bir yer var orada olması lazım errea formalar.

engizli55

56 lardakı kapalımı sımdı arkadaslar

babasamsunlu

kabacevizli55

bide arkadşım artık satıyoalrmı bilmiyorumda çarşambada eski otogarın hemen üstünde spor malzemeleri satan bi yer vardı ordada vitrinde felan samsunspor formaları vardı ordanda bulabilrsin belki

erkutdem55

Samsunda Samsunspor forması bulmak için kafa patlatmak gerekiyor.

Ağlanacak halimize gülüyoruz.  :( :(

Burak

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 21 July 2010, 11:33:37
mecidiyede yapı kredi bankasının karşısında koçlar giyim diye bir yer var orada olması lazım errea formalar.

var ama orasıda pahalı satıyor baya taraftar formalar bile 50 tl ayrıca beden falanda sıkıntı var sanırım herhalde errea elde kalanları oraya gönderdi

engizli55

sormayın arkadaslar ne olacak böyle takımımızın formasını bıle bulamızoruz valla yazık.

AntZ

Alıntı
Güzeloğlu'dan destek çağrısı..

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin İdmanyurdu'nun başarısının kentin başarısı olduğunu belirterek, herkesi takıma destek olmaya çağırdı.

Vali Güzeloğlu, kulüp başkanı Ali Kahramanlı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun kentin en önemli takımı olduğunu belirten Güzeloğlu, ''Takımın bu sezon belirlediği hedeflere ulaşabilmesi için kentin her düzeyde katkı vermesi gerekiyor'' dedi.

Bu doğrultuda önümüzdeki süreçte bir buluşma planlandığını vurgulayan Güzeloğlu, ''Sezona güçlü bir şekilde başlayacak Mersin İdmanyurdu'nun, kent adına büyük coşku ve heyecan yaratacağına inanıyorum. Mersin İdmanyurdu'nun başarısı kentin başarısıdır. Buradan herkesi takıma destek olmaya çağırıyorum'' diye konuştu.

Kahramanlı da Vali Güzeloğlu'na yapılan çalışmalar ve transferler hakkında bilgi verdi.

Ali Kahramanlı, ayrıca beraberinde futbol şube sorumlusu Mehmet Işık ve yönetici Beşir Acar ile Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'ü ziyaret ederek, tesis, altyapı, araç, ışıklandırma gibi konularda kulübe destek istedi.

Başkan Türk de imkanları dahilinde takıma destek vereceklerini kaydetti.

Şüphesiz ki Mersin İdman Yurduuuu...  :D

Burak

antalyaspor önüne medikal park almış yaa zaten para yağacak bu sene birde isim almış adamlar önlerine en sevmediğim uygulama seneye sorarız artık medikal le kim oynuyo diye

erkutdem55

Hasan Basri yine üfürmüş.Her gittiği yerde aynı şeyi söylüyor.

Şabanın GS ve FB'ye transfer olduğu kaleci Bülent tiplemesi gibi.Çok komik adam ya bu Vali.

sercan5592

erkut tuttu nun baskan olmıcagı soylenıyo