88-Taha Yalçıner

Başlatan germencisse, 04 July 2013, 18:09:26

« önceki - sonraki »

jean

Levent ÖCAL

Taha Yalçıner Kaleciliğe Soyundu

Son haftalarda yaşanan kaleci sakatlıklarından dolayı tedbiri elden bırakmayan Samsunspor, olası bir negatif durumun yaşanmasını göz önüne alarak Taha'yı kaleci idmanına aldı.

Dün yapılan idman sonrası kaleci antrenörü Erdoğan Özdoğan futbolcularla toplantı gerçekleştirdi. Boluspor maçında oyuna sonradan giren Furkan'ın ceza sahası içerisinde yerde kaldığı pozisyonda yüreklerinin ağıza geldiğini belirten Özdoğan, bu tarz durumlara hazırlıklı olmak adına o an sahada olması muhtemel futbolculardan birini kaleci olarak seçeceğini söyledi. Bunun üzerine Fatih kılıçkaya ve Taha bu göreve talip olurken, Özdoğan Taha'yı seçti. Taha'yı 5'inci kaleci olarak seçen Özdoğan, orta saha oyuncusuyla ilk idmanını gerçekleştirdi.

TAHA, "İNŞALLAH BANA GEREK KALMAZ"
Olası bir durumda kaleci adayı olarak gönüllü olan Taha Yalçıner ise, ''Kalecilerimizin sakatlanması bizi üzdü. Zor bir dönemde iki arkadaşımızın birden takımdan ayrı kalması teknik ekibin yanı sıra, biz futbolcuları da düşündürüyor. Bolu maçında Furkan yerde kalınca hemen aklımıza kaleye kim geçecek sorusu geldi. Erdoğan hocamız da böyle bir durumda önlem almamız gerek deyip bizimle konuşunca göreve ben talip oldum'' dedi. Kalecileri Soner ve Atilla'nın bir an önce aralarına katılması için dua ettiklerini belirten Taha, ''Biz takımın geleceği için her türlü olumsuzluğa tedbir alıyoruz. İnşallah onlar iyi olur, bana gerek kalmaz'' diye konuştu.

http://www.samsuntaraftar.com/samsunspor/taha-yasciner-kalecilige-soyundu-h3580.html

MeL_55

A2 takiminda kaleci yokmu da tahaya kalacagiz?
böyle sacma haber mi olur ya

##kdc##

Fener'den aldığımız Hasan Hüseyin var,
Bu maçta da iki kalecimiz birden sakatlanırsa kim girer diye düşünüp yapmışlar heralde bu haberi.

Ahmeti

üç oyuncu değiştirme hakkımız dolduğunda kalecimiz sakatlanırsa diye böyle bir tedbir almış olabilirler.

Atakumlu

Hasan Hüseyin den bi Ertuğrul Taşkıran patlaması bekliyordum ama daha izlemek bile nasip olmadı , 3. kaleci olarak alınmadı mı bu ?

beşnumara

Bence turgay geçsin kaleye. Bi kaleye gecmedigi kalmıştı :)

orucreis

Alıntı yapılan: beşnumara - 18 February 2014, 18:26:23
Bence turgay geçsin kaleye. Bi kaleye gecmedigi kalmıştı :)

Siz bilmiyorsunuz turgayı o el kol hareket azim hırs tek pasindan dolayı süper lige çıktığımızda sir kalparin yerine gelecek yeni teknik traktör pardon direktör   :oyun:  :deli:

Sioux

canla başla mücadele ediyor. bence faydalı bir oyuncu.

Furkan

Orta sahaya ligin ikinci yarısı iyi bir dinamizm getirdi aşikar.

sadece55

Taha ne yapsa da bizim taraftarın sevmeyeceği belli...bence son maçta takımın en iyilerindendi resmen savaştı.

ask55

ilk yarıda sövdüğüm tahanın tam aksine çok iyi işler çıkarıyorsun.
zaten mevki olarak takımın can damarında bulunduğundan, sen iyi oynadıkça takım kazanıyor.
bence nasıl erdem geçen seneye göre takıma yeni transfer etkisi yaptıysa sende devre arasında öyle bir yeni transfer etkisi yaptın.
biraz daha kendine güven.

s_uzunkaya

ABS den sonra 2. yarı için 2. transferimiz bence. çok samimi ve canla başla mücadele ediyor. beğeniyorum ben  >l<

cakir55

İlk devre çok kötü oynuyordu. Hatta gonderilecegini düşünüyordum ama ritmini buldu ikinci yarı, iyi savaşıyor gerçekten.

# tapatalk #

Raqua55

Çok yetenekli değil ama orta sahada erdemle birlikte savaşıyor çok koşuyor ofansif olarak çok fazla etkili olmasada defansif anlamda çok katkı sağlıyor.Bence takımın içerde gol yememesinde önemli bir futbolcu  :_nazar