88-Taha Yalçıner

Başlatan germencisse, 04 July 2013, 18:09:26

« önceki - sonraki »

brigand

Bence vasat. Çok dağınık. Pas yüzdesi, isabet falan saymıyorum. Tek yaptığı koşmak. Onda da çok savruk. Göbekte tercih değişikliği bizim üretkenliğimizi arttırır. Taha'ya top geldiğinde ben olumlu birşey bekleyemiyorum.

Dartagnan

Doğan'ın ne eksiği var ??

brigand

Alıntı yapılan: Dartagnan - 03 February 2014, 11:27:39
Doğan'ın ne eksiği var ??

Çok çok fazlası var. Saçlarına bi ayarım zaten

Arkeomen

Taha Ads maçın da kart cezalısı

Sol Açık

Adam dengesiz falan ama bir hücuma dönük bir orta saha oyuncusu olsam, karşımda oynasın istemem. Hem de hiç...

mehmet yılmaz

Taha'ya haksızlık etmemek lazım. Kötü bir ilk devre geçirdi, hakikaten kötüydü ama devre arası tıpkı A. Burak gibi adeta yeni transfer oldu. Halen eksikleri olmasına rağmen dinamik bir yapısı var, savaşıyor. Uğraşıyor. Ben beğeniyorum son maçlarda.

orhan

Bitmez tükenmez enerjisiyle orta sahada çok çalışıyor rakibin pas trafiğini kesiyor.Şuanda takıma çok faydalı olduğunu düşünüyorum

##kdc##

Bu adamda ne hikmetse hep bi Hakan Arslan havası seziyorum. İlk goldede Adil'e kafayla asist yaptı..

cgr

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 16 February 2014, 00:50:24
Taha'ya haksızlık etmemek lazım. Kötü bir ilk devre geçirdi, hakikaten kötüydü ama devre arası tıpkı A. Burak gibi adeta yeni transfer oldu. Halen eksikleri olmasına rağmen dinamik bir yapısı var, savaşıyor. Uğraşıyor. Ben beğeniyorum son maçlarda.

Süper Lig'e çıktığımız senede ki Turgay'ın yaptığı(!) işleri yaptırıyor Kalpar...

fanatik samsunsporlu

taha -erdem mücadele ediyor pres yapıyor.iyi de orta sahada topu kullanabilmede sıkıntı yaşamaya devam ediyoruz.

özkan

16 February 2014, 21:26:01 #100 Son düzenlenme: 16 February 2014, 21:39:47 özkan
takımın sigortasız amelesi.Müthiş bir efor sarfetti bu hafta.Maşallah taha çok iyiydin bu haftada  >l<

ngonge

Çok acayip bir asist yaptı Adiloviç'e. Dengesiz görünse de mücadeleyi bırakmıyor, fena yapışıyor. Attırdığı golde de mücadelesi ile o topu içeri yolladı bir şekilde. Şu anda Erdem ile en iyi anlaşan oyuncu Taha, formunun artarak devam etmesi dileğiyle.

lucarelli

Ligin ikinci yarısında bambaşka bir taha var. İnşallah böyle devam eder.

Baskent_Samsunspor

ChucKeR

ekigho sol önde oynadığı taktirde tahanın önemi bir kat daha artıyo, ekighonun arkasında abs'i yalnız bırakmıyo. solak olması ve nadiren de olsa sol bek oynaması da etkili bunda. adnan ya da turgay gibi dedelerin bu kadar geniş alana hükmetmesi mümkün değil şu vaziyette