Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

King1965

ertuğrul sağlam gelirse tüm herkesin gözü ptt 1. ligde bizde olur . hele de çıkarsak, o zaman Spor Toto Süper Ligde Korkulan takımlar arasına tekrar gireriz.. haydi SAMSUN kalk ayağa !

yilmazselcuk55

Saat kaçta Geliyor ? Bilgisi Olan var mı ?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Sol Açık - 08 June 2013, 18:41:40
Ya arkadaş ben hala inanamıyorum ve anlamakta zorlanıyorum. 1 haftada hayat bir kulüpte böyle mi değişir?

Elbette şu an keyfim yerinde, ama sizce de bu biraz saçma değil mi?
Geçen hafta durumumuz "transfer tahtası kapanıyor, para yok, bu sezon geçen sezondan da zor geçecek, umarım gençler bizi kümede tutar" idi. Şu an PTT 1.Lig'in en büyük bütçesinden bahsediyoruz.

Elbette şu an keyfim yerinde, ama bunu pas geçmeyelim, bu bir sorundur. Bir gün züğürdün allahı iken, öbür gün paranın babası olunmaz, buna "yönetmek" denmez.

Ertuğrul Sağlam adam gibi adamdır ve Türkiye çapında çok büyük bir adımdır! Bu tartışılamaz! Tartışacaksak, yukarıda yazdığım meseleyi tartışalım...
1-Züğürdün Allahı tabiri çok yanlış.
2-Bütçe geçen haftaki toplantıda kişi ve kurumların vaatleri ve verdikleri ile oluşturuldu.

berusa55

08 June 2013, 20:24:51 #243 Son düzenlenme: 08 June 2013, 20:30:22 berusa55
Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 08 June 2013, 20:15:51
Saat kaçta Geliyor ? Bilgisi Olan var mı ?

Yarın öğleden sonra THY'nin iki seferi var Samsun'umuza. İlki 17.45'te ikincisi de 21.50'de burda oluyor. Başka bir havayolu firmasıyla gelirse bilemiyoruz tabi. Zaten yarın paylaşılır haberleri geldikçe...

samuray

ya anlamıyorum hala ertuğrul sağlam samsunspora gelmez ptt 1 ci ligte takım çalıştırmaz diyenlere  yine denizli örneğini vermek istiyorum denizli nasıl rizeye gittiyse sağlam .da samsunspora gelir 10 +14 m.luk bütçeden sözediyor emin başkan niye gelmesin bir sezon ptt lig ardından süper lig ha bide kimin kaç şampiyonluk yaşadığı açısından bakarsak denizli süper ligte üç kez şampiyonluk yaşamış bi teknik direktör sağlam bir kez hala diyorum gelir kardeşim gelir ,seni bekliyoruz adam gibi adam ertuğrul sağlam >l< >l< samsunspor_x

Shane_Falco

Şu saatden sonra konuşmak yersiz. Yarın ola hayrola diyelim güzel haberler gelecektir akşama :)

özkan

ertuğrul sağlam yarın samsuna gelecekse eğer ( ailesi burdaysa şayet ) ziyaretemi geliyor ailesini yksa özel işleri içinmi yoksa emin karla konuşmayamı gelecek bununla ilgili net bir bilgi varmıdır acaba.Benim düşüncem emin karla konuşmaya gelmiş olması yönünde.

Gerçi farketmez ne için gelirse gelsin ne olursa olsun o havaalanına gitmemiz lazım.birileri biliyor olması saat kaçta geleceğini..

Sol Açık

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 08 June 2013, 20:23:42
1-Züğürdün Allahı tabiri çok yanlış.
2-Bütçe geçen haftaki toplantıda kişi ve kurumların vaatleri ve verdikleri ile oluşturuldu.

Sanırım yanlış anlaşıldım. Israrla yazdım, mali durumumuzun iyi (hatta yazılıp çizilenlere göre harika) olması mutluluk verici. Ama bu kadar hızlı iyileşme, aynı hızda tekrar kötüleşmeyi de mümkün kılıyor. Bir başka ifadeyle, bizleri ve kulübü kişilere aşırı bağımlı hale getiriyor. Mutlaka kalıcı ve kurumsal gelirler düşünülmeli.

Elbette Süper Lig en kalıcı gelir anlamına geliyor ve takımın güçlendirilmesi önemli. Ama böylesi bir kaynak yaratıldıysa, hepsinin transfere yönlendirilmesi bence yanlış. Bahsedilen parayı tek atımlık bir kurşun olarak görmemeliyiz diyorum. Çünkü (yanılıyorsam düzeltin, tüm yazdıklarımı geri çekerim) 10 milyon TL, hatta 24 milyon TL PTT 1.Lig'de transfere ayrılacak bir bütçe olarak çok fazla.

Keşke her sezon böylesi bir gelir yaratabilsek, ama açıkçası buna pek güvenemiyorum. Umarım paramız var diye transferde para saçmayız...

berusa55

08 June 2013, 21:17:59 #248 Son düzenlenme: 08 June 2013, 21:28:34 berusa55
Özkan kardeşim Emin abinin kendisi dedi ya "Pazar günü kendisiyle görüşeceğiz" diye. Ailesiyle görüşmeyi, özel işleri falan nereden çıkardın ;)

King1965

hos geldin karsılaması yapsak fena olmaz :)

King1965

Antalyaspordan...

AlıntıBaşkan Adayı Mehmet DİKMEN Başkan Olması Durumunda Ertuğrul SAĞLAM İle Çalışacağını Açıklamış

:D :D

celebi

Allah emin abinin yardımcısı olsun işi zor gibi

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 08 June 2013, 23:17:59
Allah emin abinin yardımcısı olsun işi zor gibi

hayırdır çelebi de souza?   :)

celebi

herhangi bir şey yok abi de ne bileyim işte

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 08 June 2013, 23:28:06
herhangi bir şey yok abi de ne bileyim işte

İnşallah her şey güzel olacak kardeşim. Ama bu şehirde aynı zamanda her şey çok zor olur ve bu da çok zor olacak. Emin abi halleder. Güvenim sonsuz.