Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

hacettepeli

inşallah gelir ama ptt liginde bir takım çalıştıracağını sanmıyorum takım Samsunspor da olsa.

berusa55

Samsunspor, Başkan Emin Kar'ın yarın Ertuğrul Sağlam ile yapacağı görüşmeye kilitlendi.
Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Samsunspor'da gözler Başkan Emin Kar ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam arasında yarın yapılacak görüşmeye çevrildi. Hafta başında deneyimli teknik adama, yardımcılığını yapan Birol Berkem ile teklif ileten Kırmızı Beyazlı ekip, Pazar gününe kadar süre isteyen Ertuğrul Sağlam ile yarın masaya oturacak.

"YUVANA DÖN ERTUĞRUL SAĞLAM"

Kırmızı Beyazlı camiada şimdiden Ertuğrul Sağlam sesleri yükselmeye başlarken, taraftarlarda sosyal medyadan başarılı teknik adama yuvaya dönmesi için çağrıda bulundular.

Ertuğrul Sağlam kariyerinin parladığı Samsunspor'da 2002 - 2003 sezonunda futbola veda etmiş ve bir sonraki sezon Kırmızı Beyazlı ekipte yardımcı hocalık yapmıştı. 2004 - 2005 sezonunda ise teknik direktörlük görevine getirilen Ertuğrul Sağlam, oldukça gergin geçen sezonda 34 maçta topladığı 38 puanla sezonu 12. sırada tamamlamış ve sezon sonunda da Kırmızı Beyazlı ekipten istifa ederek ayrılmıştı.

Samsunspor, yarın gelecek olumlu yanıt dâhilinde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile hemen masaya oturacak ve kongre sonrasında yeni sezonun transfer çalışmalarına start verecek.

Kaynak

lucarelli

tv em'de altyazı gördüm, Emin Kar açıklmama yapmış büyük olasılıkla ertuğrul sağlamla anlaştık 10 trilyon transfer bütçemiz var diye. Güzel günler geliyor..

celebi

ertuğrul hoca olursa zaten kombine patlaması yaşanır

yirmiuc

Ertugrul Saglam'in 1. Ligde  takim calistirmasinin cok buyuk bir olay oldugunu  algilayamayanlar var.
Adamin ismi Super Ligde sampiyonluk hedefleyen takimlarla , A milli takimla aniliyor ve bu insan Samsunspora gelecek.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

55.hakan

Arkadaşlar ne zaman geliyor Ertuğrul Sağlam kesin bilgi yarın mı? Yönetimden bilgi alabilecek arkadaşların kesin bilgi vermeleri mümkün mü?

kavak_55

ertuğrul sağlamı eleştiren adam ya irdalıdır yada travzonludur herşeye rağmen benim bildiğim ertuğrul sağlam yarın evet diyecek 1 / 1000 iddaya da girebilirim.sezon başında kesinlikle düşmeyeceğiz demiştim şimdi ertuğrul sağlam kesinlikle ve kesinlikle gelecektir. hedef şampiyonluk olacak inşallah açık ara şampiyon olacağız.

5trawberry

Ertuğrul Hoca'nın ne zaman geleceğini ve görüşmenin nerde yapılacağına dair bilgisi olan var mı?

55_OrHaN_55

İnşallah gitmesine sebep olanlar ders almışlardır.

heryerdesamsunlu

arkadaşlar öyle pis ve rezil insanların yaşadığı bir şehirdeyiz ki sormayın.adam samsunsporluyum diyor ama o sol ideoloji bir kenara bırakamıyor malesef samsunsporun başarısızlığını bile göze alıp iftira atıyor,yalan söylüyor.daha olma aşamasında hayırlı bir işi bozmak için çabalamaya başladılar..bir gün değer verdiğim bir büyüğüm tv de bana ucunda cennet olan bir merdiven verseler sırf ben tuttuğum için o merdivene çıkmayacak insanlar var demişti.şimdi bende şöyle diyorum sırf kendi gibi düşünmüyor diye samsunsporu şampiyonlar ligi şampiyonu yapacağı kesin olsa bile bu ertuğrul sağlam diye istemeyiz diyenler var başta ercüment bey ve bir iki kıl kurdu.işin garibi bunlar samsunsporluluğu kimseye bırakmazlar. bune perhiz,bune lahana turşusu samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

55_OrHaN_55

Ercüment Gül böyle bir fikre sahipse Samsunspor'lu değil demektir.

King1965

http://www.samsunsportv.net/2013/06/ertugrul-saglam-geliyor.html

Samsunspor Başkanı Emin Kar, teknik direktörlük konusunda Ertuğrul Sağlam ile konuştuklarını ve anlaşma olanaklarının yüksek olduğunu söyledi.

NTV Spor Radyo canlı yayınına bağlanan Emin Kar, "Ertuğrul Sağlam ile Samsunspor için konuştuk. Pazar günü biraraya gelip detayları konuşacağız. Anlaşma olanağımız yüksek. Ertuğrul hoca, Samsunspor'a büyük hava katacak. Bizim çocuğumuz. Bütçe konusunda anlaştık, transferlere pazartesi başlarız" diye konuştu.

Sol Açık

Ya arkadaş ben hala inanamıyorum ve anlamakta zorlanıyorum. 1 haftada hayat bir kulüpte böyle mi değişir?

Elbette şu an keyfim yerinde, ama sizce de bu biraz saçma değil mi?
Geçen hafta durumumuz "transfer tahtası kapanıyor, para yok, bu sezon geçen sezondan da zor geçecek, umarım gençler bizi kümede tutar" idi. Şu an PTT 1.Lig'in en büyük bütçesinden bahsediyoruz.

Elbette şu an keyfim yerinde, ama bunu pas geçmeyelim, bu bir sorundur. Bir gün züğürdün allahı iken, öbür gün paranın babası olunmaz, buna "yönetmek" denmez.

Ertuğrul Sağlam adam gibi adamdır ve Türkiye çapında çok büyük bir adımdır! Bu tartışılamaz! Tartışacaksak, yukarıda yazdığım meseleyi tartışalım...

King1965

Alıntı yapılan: Sol Açık - 08 June 2013, 18:41:40
Ya arkadaş ben hala inanamıyorum ve anlamakta zorlanıyorum. 1 haftada hayat bir kulüpte böyle mi değişir?

Elbette şu an keyfim yerinde, ama sizce de bu biraz saçma değil mi?
Geçen hafta durumumuz "transfer tahtası kapanıyor, para yok, bu sezon geçen sezondan da zor geçecek, umarım gençler bizi kümede tutar" idi. Şu an PTT 1.Lig'in en büyük bütçesinden bahsediyoruz.

Elbette şu an keyfim yerinde, ama bunu pas geçmeyelim, bu bir sorundur. Bir gün züğürdün allahı iken, öbür gün paranın babası olunmaz, buna "yönetmek" denmez.

Ertuğrul Sağlam adam gibi adamdır ve Türkiye çapında çok büyük bir adımdır! Bu tartışılamaz! Tartışacaksak, yukarıda yazdığım meseleyi tartışalım...

Para olsa bir dert Olmasa Birt Dert

HoliganSamSunLu

bence ertuğrul ismiyle birlikte bazı dinamikler harekete geçti tıpkı bursadaki gibi bursadaki sürecide çok iyi biliyorum ertuğrul gelmeden çnce bursa battı gözüyle bakılmaktaydı ertuğrul kendi ismin gücü ile gelmektedir.