2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

cgr

Ümit Gürsoy'un avrupa bilgisine sokayım Berkay :) o derece yani...

Adı geçen Depetris, şu anda Rizespor'un Trbzn ile oynadığı maç kadrosunda...

CeLL-O

Transfer listemizdeki Depetris şuan rize maçında oyunda

Ellibeş Numara

Hüseyin Kalpar, defans'a da transfer düşündüğünü açıkladı.. Spor 55'te

cgr

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 26 August 2013, 22:55:54
Hüseyin Kalpar, defans'a da transfer düşündüğünü açıkladı.. Spor 55'te

Bunu en başından beri zaten söylüyorduk. Hüseyin Hocanın da bu tarzda bi isteği olduğunu kendi söylemişti...

beşnumara

Bizim gördüğümüz istedigimiz orta saha oyuncusu kalparin tarzi degil. Sevmez o tarz oyunculari. Olani gönderir olmayani zaten hic istemez.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: beşnumara - 26 August 2013, 23:27:38
Bizim gördüğümüz istedigimiz orta saha oyuncusu kalparin tarzi degil. Sevmez o tarz oyunculari. Olani gönderir olmayani zaten hic istemez.
Ben her zaman soyluyorum Kalpar'a cesaret hapi lazim.

twitter

ben diyorum kalpar taha-erdem-adnan yapar it gibi koşturur orta sahayı

gerçi ben tutacağını düşünüyorum orta'da topu kap, kanatlara yolla siyahilerde koşsun dursun bir şeyler olur

Shane_Falco

Alıntı yapılan: twitter - 26 August 2013, 23:36:12
ben diyorum kalpar taha-erdem-adnan yapar it gibi koşturur orta sahayı

gerçi ben tutacağını düşünüyorum orta'da topu kap, kanatlara yolla siyahilerde koşsun dursun bir şeyler olur

o orta saha türk bir forvet gelirse  Jaba-Erdem-adnan olur...

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 26 August 2013, 19:40:21
bance yeteneksiz olduğundan kötü oynamadı dizlerinden sakatlık yaşadığı için dizlerini bükemiyordu bize geldiğinde o videoda ki zamanlarında öyle bir sakatlığı yoktu.

Ayrıca Adilovic'in ki videodan farklı bence adamın attığı 33 golü göstermişler videoda bence maçta izlemeden bir farkı yok ben adamın nasıl pozisyon aldığını da gördüm nasıl topa vurduğunu da vücudunu nasıl kullandığını da. Bence klişeden kurtulalım her konulan videonun altına sanki yönetim veya yetkili kişi bu videoya göre değerlendirmiş gibi yorum yapmayalım sonuçta ümit gürsoy'un avrupa ligleri konusunda bilgisi iyidir.

Bir de ek olarak bir forvet oyuncusunun izlenilen videodan sonra ki tarihler içinde önemli bir sakatlık geçirmedi ise bence alınmalı. Çünkü maçı canlı izlediğinde o videodan ek olarak neyini göreceksiniz adamın merak ediyorum.

Son olarakta bu umar'a da bir turnuvaya göre futbolcu alınır mı diyenler vardı onlarıda öpüyorum. Zaten illa menejerlerin itelediği toplamda 2 antreman 4 saat izlediğimiz saatçi tipli topçular lazım.

Bana da videolardan kolay belini döndüremedi gibi geldi. İkili cevap vermek değil amacım ama ptt 1.liginde bu kadar boş kalmaz Adilovic. Kişisel görüşüm

amisos5506

abdülkadir ve iyi ofansa dönük iki yönlü bir orta saha alınmalı.kafaya oynamak için.yönetim de biraz daha fedakarlık yapsın.onlar bir adım daha atsınlar.inanıyorum bu taraftar da adım atacaktır maddi manevi.

twitter

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 26 August 2013, 23:43:39
o orta saha türk bir forvet gelirse  Jaba-Erdem-adnan olur...

valla ben de böyle olmasını istiyordum lig başlamadan önce ama bu lig o kadar da ince bir lig değil dediğim gibi orta saha topu kapsın kanatlara aktarsın onlarda forvete yuvarlasın, basit. forvette yabancı olsun ama bu adilovic olmasın, uzun boylu forvetlere ısınamadım. depetris gelsin alabiliyorlarsa.

amisos5506

10 gün sabredelim.transfer sezonu 10 güne kapanıyor.o zaman bakacağız takıma.

Jnr.Serkan

Videoya aldanmamak gerek.Chelidze der geçerim.40 metreden bir sürü golü vardı bizde şut atmadan ülkesine geri döndü

SSKLA

samuray

kalpar hala stoper istiyor takıma tüm sitenin ortak görüşü iyi bi orta sahada birleşiyor ama kalpar efendi hala stoper daha istiyor cemil fatih onların önünede bi stoper daha koyarmı koyar kalpar bu adam ercana saşns vermeyecek gibi  keza canberkede  bursaspor enesi oynatıyor 17 yaşında vede golünü atıyor alman mantalitesi türk kafası farkk ortada