2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

SSKLA

Şu adama kanım çok ısındı. takıma bakıyorumda tam ilaç olacak adam gibi duruyor.

lato

Kesinlikle bu hafta forvet ve ilerde top tutabilecek bir ortyasaha oyuncusunu katmalıyız takıma. 3. haftaya giriliyor takım bu şekilde bir yere kadar gider.

cakir55

Bu adam ile orta sahaya erman özgür iyi olurdu bence.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Shane_Falco

Bu gün iyi skor aldık ama hücum yönü güçlü bir ortasaha ve bir santrafor lazım bize...

amisos5506

forvet fethiye maçına da alınmaz.ayın 5 ine doğru alınır.

beşnumara

55_samsun_55

ibb deki visca da aynı kulüpten gelmiş.adiloviç iş yapar gibi duruyo.tabi gelirse

Karabudun

Adam gayet iyi. Bununla beraber bizde de kendisini oynatabilecek oyuncular var. Bu adamın yanı sıra bir de kaliteli bir orta saha alabilirsek  bu ligin en sağlam kadrosunu kurmuş oluruz. Malum hem ileride hem orta alanda sıkıntılıyız.

Özcan İNAN

İş yapabilecek bir adam ve onu oynatabilecek kanat oyuncularımızda mevcut umarım olur bu transfer...

mehmet yılmaz

samuray

sitemizdeki tüm yorumlara bakıldığında neredeyse tamamı aynı şeyleri söylüyor bi orta saha bi forvet ihtiyacı teşhis konmuş ama sonuç için çok geç kalıyoruz malesef hadi başkan artık elini biraz çabuk tut eğer bueksiklerimizi giderirsek zımba gibi bi takımımz olur şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz diyorum

samsunsporlu1994

Forvet ve orta saha transferlerini gerçekleştirdigimizde ilk 6'nın güçlü adaylarından biri oluruz.

doðan

Bu yazdığım sadece kişisel yorumdur yönetimi bağlamaz ....
Önceden yazayımda  :D :D :D

Bana gore ikilem şurda , yerli forvet mi alacağız yoksa yabancımı , Roberts gönderilecekmi kalacakmı ... Abdülkadir gelecekmi gelmeyecekmi...
Şayet abdilkadir gelirse yada o kalitede yerli bir forvet bulursak ..Roberts gider forvet arkasına Jaba alınır ...
fakat yerli forvet olmzasa Roberts I gönderip jaba yı almak hiç de mantıklı değil ... o zaman ben olsam yabancı hakkımı forvette kullanır , hucum gücü yüksek havatopu iyi , işbitirici bir golcu almaya çalışırım .. sanki abdülkadiri taif ettim gibi .. yada şu ofeu gibi zenke gibi güçlü uçta iş bitiren bir adam bulunması lazım ... Başkan duy sesimizi golcü istiyooozzz ... ( bu rada emin abinin sözünü duyar gibiyim  para bul doğan para forvet kolay ...) işin mizanseni bir yana hislerime tercuman oluyorsunuz aynı taraftan bakıyoruz .. hepimiz görüyoruz .. amaparamız zahten yok harvurup Harman saçalım .. doğru adım atılır inşallah.. doğru transfer çok şey katar takımın şu haline...
sevgiler  :kanka: :kanka: :kanka: 8)

Uğur Yıldız

Videodan oyuncu alınmasına sonuna kadar karşıyım, Adilovic'de eğer ciddi düşünülüyosa umarım takip edilip alınmış bi oyuncudur.

bance tor gegen hoffenheim

SSKLA

bance yeteneksiz olduğundan kötü oynamadı dizlerinden sakatlık yaşadığı için dizlerini bükemiyordu bize geldiğinde o videoda ki zamanlarında öyle bir sakatlığı yoktu.

Ayrıca Adilovic'in ki videodan farklı bence adamın attığı 33 golü göstermişler videoda bence maçta izlemeden bir farkı yok ben adamın nasıl pozisyon aldığını da gördüm nasıl topa vurduğunu da vücudunu nasıl kullandığını da. Bence klişeden kurtulalım her konulan videonun altına sanki yönetim veya yetkili kişi bu videoya göre değerlendirmiş gibi yorum yapmayalım sonuçta ümit gürsoy'un avrupa ligleri konusunda bilgisi iyidir.

Bir de ek olarak bir forvet oyuncusunun izlenilen videodan sonra ki tarihler içinde önemli bir sakatlık geçirmedi ise bence alınmalı. Çünkü maçı canlı izlediğinde o videodan ek olarak neyini göreceksiniz adamın merak ediyorum.

Son olarakta bu umar'a da bir turnuvaya göre futbolcu alınır mı diyenler vardı onlarıda öpüyorum. Zaten illa menejerlerin itelediği toplamda 2 antreman 4 saat izlediğimiz saatçi tipli topçular lazım.