2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

jean

lato

Alıntı yapılan: samsunew - 14 August 2013, 00:09:04
Bu gün itibariyle genç futbolcu kardeşlerimiz dahil takımda 30 futbolcu bulunmaktadır bu sayı fazladır acilen revizyona gidilmesi gerekmektedir son yapılan transferlerin bir çoğunun 30 yaş üstü olması takımın yaş ortalamasını yükseltmiştir genç kardeşlerimizi kazanabilmek adına yeteri kadar hazırlık maçı yapılmamıştır
gönderilmesi gerektiğini düşündüğüm futbolcular : haluk türkeri,serkan çalık,darryl roberts,başaran saraçoğlu
(kemal bayraktar ve mehmet yılmaz A2 'ye ) gönderilmelidirler ...

Başaran Eyüpspor'da diye biliyorum. Bonservisini de almıştı kulüpten yanlış bilmiyorsam

samsunew

Alıntı yapılan: lato - 14 August 2013, 00:30:20
Başaran Eyüpspor'da diye biliyorum. Bonservisini de almıştı kulüpten yanlış bilmiyorsam

kusura bakma kardeşim ben armağan kuş ile karıştırmış olabilirim ...

ugrass

Alıntı yapılan: Cheregi - 13 August 2013, 23:08:35
Doğru olan elbette o, şans vermeden, sabretmeden futbolcu yetişmiyor ama eskiden bir teknik direktör ortalama 2-3 sene kalırdı, teknik direktöre de sabır gösterilirdi. Şimdi başarısızlıkta ilk şutlanan teknik direktör ve onlarda kendini ve günü kurtarmaya bakıyor. Her konuda uzun vadeli proje şart ama bir yandanda bugünü düşünüp biran önce süper lige kapak atmamız gerekiyor.

Ayrıca her maçta 1-2 genç oyuncu oynatıp takıma adapte etmek doğru ama elimizde ne güzeldir ki çok sayıda aday var. Çok sayıda oynatmak ters tepebilir, tecrübelilerin arasında yavaş yavaş pişirmek lazım.

Kardeşim çok sayıda var demişsinde 5 tane var ercan doğan kemal canberk mehmet yılmaz ki bunlardan canberk gecen sene acemilik dönemini atlattı 4 tanesindende 2sini koy ikisi yedekte dursun hertürlü emekli topculardan daha cok caba sarf ederler

samuray

gençlerimize şans verilmesinden yanayım kesinlikle yok yaşı küçük falan filan mazeretine sığınmaya gerek yok  maradona 17 yaşında pele 16 yaşında milli takımlarında oynuyorlardı yeteneği varsa iyide performans sergiliyorsa oynatacaksın ama bu kalparinho onlara bu şansı verecek mi bundan emin değilim

amisos5506

doğan kemal ercan ve Canberk bu takımda oynamalılar bence.

Cheregi

Alıntı yapılan: farUqras - 14 August 2013, 01:00:45
Kardeşim çok sayıda var demişsinde 5 tane var ercan doğan kemal canberk mehmet yılmaz ki bunlardan canberk gecen sene acemilik dönemini atlattı 4 tanesindende 2sini koy ikisi yedekte dursun hertürlü emekli topculardan daha cok caba sarf ederler

Halil İbrahim'de var 6...
Farklı şeyler söylemiyoruz, oynasınlar elbette. 1,2 belki 3 ü tecrübeli oyuncuların içinde pişer, hata yaptıklarında tecrübeli oyuncular toparlar ama sayı arttıkça tecrübe eksikliği gösterir kendini. Maç çevirmek zorlaşır mesela. Sahadaki tecrübeli abileri bu oyuncuları pişirecek, tecrübe kazandıracak, yetenekli olsalarda onlardan öğrenecekleri var tecrübe adına.

Kastettiğim son ADS maçındaki gibi ya da Besim Durmuş'un geçen sezon yaptığı gibi sırf oyuncuları kazanalım diye fazla sayıda genç oyuncuyla oynarsak hedefe ulaşmamızda oyuncuları kazanmakta zorlaşır... Bir hafta Canberk'e, Kemal'e, bir hafta Doğan'a, Ercan'a, bir hafta 3 üne şans verilir oynatılır...

Mesela Canberk'in kalitesinde ve tecrübe kazanması için oynaması gerektiğinde hem fikiriz ama Canberk'in yeterli tecrübe kazandığı, puan anlamında geçen sene takıma katkı sağladığı konusunda aynı fikirde değilim. Hatta dahada ileri gideyim geçen sene Canberk'te ısrar ettiğimiz için çok puan kaybettiğimizi düşünüyorum... Amacımız bu oyuncuları kazanmaktı geçen sene, oynattık iyide yaptık. Bu sene amacımız süper lige çıkmaksa geçen seneki kadar şans vermemizin doğru olmadığını ama oyuncuları kazanmak için birer ikişer oynatılması gerektiğini düşünüyorum. İstisnalarda var elbette. Bana göre de Canberk değilde Ercan kendini geliştirdi ve tecrübe kazandı, gönül rahatlığıyla oynatılabilir her maç...

ugrass

Alıntı yapılan: Cheregi - 14 August 2013, 02:26:41
Halil İbrahim'de var 6...
Farklı şeyler söylemiyoruz, oynasınlar elbette. 1,2 belki 3 ü tecrübeli oyuncuların içinde pişer, hata yaptıklarında tecrübeli oyuncular toparlar ama sayı arttıkça tecrübe eksikliği gösterir kendini. Maç çevirmek zorlaşır mesela. Bu oyuncuları pişirecek, tecrübe kazandıracak sahadaki tecrübeli abileri, yetenekli olsalarda onlardan öğrenecekleri var tecrübe adına.

Kastettiğim son ADS maçındaki gibi ya da Besim Durmuş'un geçen sezon yaptığı gibi sırf oyuncuları kazanalım diye fazla sayıda genç oyuncuyla oynarsak hedefe ulaşmamızda oyuncuları kazanmakta zorlaşır... Bir hafta Canberk'e, Kemal'e, bir hafta Doğan'a, Ercan'a, bir hafta 3 üne şans verilir oynatılır...

Mesela Canberk'in kalitesinde ve tecrübe kazanması için oynaması gerektiğinde hem fikiriz ama Canberk'in yeterli tecrübe kazandığı, puan anlamında geçen sene takıma katkı sağladığı konusunda aynı fikirde değilim. Hatta dahada ileri gideyim geçen sene Canberk'te ısrar ettiğimiz için çok puan kaybettiğimizi düşünüyorum... Amacımız bu oyuncuları kazanmaktı geçen sene, oynattık iyide yaptık. Bu sene amacımız süper lige çıkmaksa geçen seneki kadar şans vermemizin doğru olmadığını ama oyuncuları kazanmak için birer ikişer oynatılması gerektiğini düşünüyorum. İstisnalarda var elbette. Bana göre de Canberk değilde Ercan kendini geliştirdi ve tecrübe kazandı, gönül rahatlığıyla oynatılabilir her maç...

Cok güzel yaZmıssın Abi hedefimiz süperligse gençlere gelene kadar cok şeyi halletmemiz lazım diye düşünüyorum sadece takım anlamında değil. :)

Cheregi

Alıntı yapılan: farUqras - 14 August 2013, 02:30:39
Cok güzel yaZmıssın Abi hedefimiz süperligse gençlere gelene kadar cok şeyi halletmemiz lazım diye düşünüyorum sadece takım anlamında değil. :)

Abdül'ü çözsünler yeter şimdilik. Çıkalım biran önce. Yoksa hem biz bu ligde kalacağız hem de güzelim gençler...
Ve o halletmemiz gereken çok şey artarak büyüyüp gidecek.

55.hakan

Transferde sessiz bir dün geçirdik bugün güzel haberler alırız inşallah.

HoliganSamSunLu

gelecek gençlerde ben samsunsporun gençlerle daha iyi bir mücadele vereceğini düşünüyorum...

Ertuğrul Sağlam

Kadıkoyspor bu sene ikinci futbolcusunu gondermisi Genclerbirligine. Bu gencler birer birer gidiyor sanki Samsnspor ve Kadkoyspor birbirlerinden habersiz iki kulupmus gibi birbirlerinin adini bile anmiyorlar. Ciksn birisi su sebepten futbolcu alamiyoruz veya veremiyoruz desin...

Kodalak

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 14 August 2013, 10:12:46
Kadıkoyspor bu sene ikinci futbolcusunu gondermisi Genclerbirligine. Bu gencler birer birer gidiyor sanki Samsnspor ve Kadkoyspor birbirlerinden habersiz iki kulupmus gibi birbirlerinin adini bile anmiyorlar. Ciksn birisi su sebepten futbolcu alamiyoruz veya veremiyoruz desin...

kadıköy neden futbolcusunu gençlerbirlğine veriyor da samsuna vermiyor... para için olmasın

Mert

Alıntı yapılan: Kodalak - 14 August 2013, 10:19:07
kadıköy neden futbolcusunu gençlerbirlğine veriyor da samsuna vermiyor... para için olmasın

Samsunspora verilen gençler tekrardan geri dönmek istiyor.Malesef bu tür gençlere bizim alt yapımızda değer verilmiyor.Para meselesine gelelim yetiştirme bedeli olarak bir mebla talep edecektir elbette kadıköyspor.Galatasaray,fenerbahçe,beşiktaş,bursaspor,gençlerbirliği ve hatta altınorduspor... bu kulüpler kadıköyspor tesislerinde yatıyorlar resmen.Seçmelerde neredeyse her kulübün izleme komitesi samsundaydı ama oarada kaleci antrenörlüğü yapan arkadaşım Samsunspordan hiç kimse olmadığını belirtti.Şimdi kadıköyspor gidip de bu olaylardan sonra gelip bizden futbolcu alın diyemez Samsunspora.İzmirde yeni alt yapı zemini hazırlayan altınorduspor yöneticileri bile size kadıköyspora ne vaatlerde bulundu.Ne yazık ki bu arkadaşım Samsunspora verdiğimiz futbolcular geri gelmek istediklerini belirtti.

Bu arada Abdülkadire manisaspor da talip olmuş.

samsunsporlu1994

Bu Abdulkadir transferi çok uzadı,olacaksa olsun olmayacaksa da olmasın. Sıkmaya başladı artık. Abdulkadir iyi futbolcu tamam da lig başlayacak hala elle tutulur bir tane forvetimiz yok,İBB maçına kadar forvet transferini yapmalıyız.