2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: yirmiuc - 12 August 2013, 22:11:34
Kadro zaten 30 yaş üstü adamlarla doldu bir iki tane de genç oynasın zararı olmaz.
Ama dediğin gibi Kalpar ikisini de oynatmaz.

Benim söylemek istediğim o değil. Doğan ve Kemal'in yeteri kadar performans sergilediklerini düşünmüyorum. İkisi çok genç ve tecrübesiz oyuncular. Doğan geçen sezon sadece 4 PTT 1.Lig maçı oynamış, Kemal ise sadece 3 PTT 1.Lig maçı oynamış. Tamam bu futbolcular alt yapımızdan çıkan yetenekli oyuncular ancak Samsunsporda ilk 11 oynamaları için yeterli performans sergilediklerini düşünüyorum. Hedefimizin Süper Lig olduğu bir sezonda ilk 11'de şans bulacaklarına inanmıyorum.

SSKLA

bende bunu anlamıyorum arkadaş adı umar olunca kilit oyuncun doğan olunca daha var ona. Bir 95li biri 96li nedir bu anlayış çözebilmiş değilim. Türk futbolu bu yüzden ilerlemiyor işte. Adama güvenip oynatacaksın ki futbolcu olsun yoksa vakti gelsin diye beklersen çürür içine verir neticede bu karpuz değil ki yata yata olgunlaşsın.

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 13 August 2013, 16:26:14
bende bunu anlamıyorum arkadaş adı umar olunca kilit oyuncun doğan olunca daha var ona. Bir 95li biri 96li nedir bu anlayış çözebilmiş değilim. Türk futbolu bu yüzden ilerlemiyor işte. Adama güvenip oynatacaksın ki futbolcu olsun yoksa vakti gelsin diye beklersen çürür içine verir neticede bu karpuz değil ki yata yata olgunlaşsın.

Herkesin kendi görüşüdür ancak bu sezon fazla şans bulacaklarını düşünmüyorum. Bafraspor Başkanının Samsunspor Başkanı Emin Kar ile Orduspor maçında genç oyuncuların kiralık olarak verilmesi konusunda görüştüğünü okudum gazeteden, Doğan ve Kemal gibi genç oyuncularımızın sürekli oynayacakları bir takıma gidip tecrübe kazanmaları gerekiyor. Bu 2 oyuncunun yeteneklerine kimsenin birşey dediği yok ancak performansları yeterli değil.

MeL_55

Kemal ve Dogan bu sene mutlaka oynamali. En kilit oyuncularimiz, oyun kurucularimiz olmali. Bakin o zaman kim Samsunsporu Süper Lige cikariyor.

Murat Yildirim bize geldigindede 20 yaslarindaydi üzerine durduk her mac oynattik en iyi oyuncumuz oldu.
BU BIZIM ALT YAPIDA OLMAYAN MURAT YILDIRIMDA OLUYORDA DOGAN VE KEMALDE NEDEN OLMASIN?

Yok Fatih kilickayamis, Murat Akyüzmüs hepsi bosa transfer. Adamlar parasini almak icin geliyor buraya. Yas gelmis 30a daha ne vizyonu olabilir Avrupa takimina gitmek mi? Böylece hem ücret konusunda fazla veriyoruz ve genclerin önünü kesiyoruz.

Sonra demeyin niye alt yapidan eskisi gibi oyuncumuz cikmiyor diye!

Azcik mantikli olun da!

heryerdesamsunlu

kemal i a.demir maçında gördük hiç sırıtmadı gayet iyi oynadı bende gençlere şans verilmesi tarattarıyım.kulüpler gençlere güvenmediği için u20 ve milli takımlarımızın hali ortada.yabancı ama sıradan topçuları lig lere dolduracağına parayı fazla ver 2 tane karakterli gerçek yıldız yabancı al gençlrinde onların tecrübesinden faydalansın.aklınyolu bir ama maalesef uygulayan yok.

Ertuğrul Sağlam

Ercan Yazıcı ve Canberk az da olsa kendini ispatlamış futbolcular.
Kemal Bayraktar 16, Mehmet Yılmaz 17 ve Doğan Erdoğan 17  bu yaştaki futbolcuları oynatsakmı iyi olur oynatmasakmı!

SSKLA

mehmet benle yaşıt yani 18 ama 17-18 fark etmez yetenek varsa oynamalı çünkü messi barcelona da kaç yaşında oynadıda bu hale geldi.
Tecrübeyi bu sene kazanmazsa ilerleyen senelerde nasıl kazanacaklar çünkü ben inanıyorum ki bu sene süper lige yükseleceğiz ve seneye yabancılardan anadolu kaşarlarından kimse bu gençlere değer vermeyecek. Ama bu sene oynarlarsa süper ligte de olsan oynatman için elinde referansın olur bu sene oynadıkları. Ayrıca soruyorum musa sinanın erdemin bunlardan daha mı çok alt yapı eğitimi var. Örneğin semih kaya kartaldayken nasıldı hepimiz biliyoruz şimdi nasıl. güveneceksin ki gelişecek. İnanın hiçbir şey kaybetmeyiz çok olsun 1 sene kaybın olur ama bir jenerasyon yakalarsan seni en az 10 sene götürür.

heryerdesamsunlu

oynatsak hiçbir şey kaybetmeyiz ama sabırlı olup desteklemeliyiz.hocada güvenerek azda olsa sürekli şans vermeli.

ugrass

Düşceksekte kalcaksakta kendi öz evlatlarımızla olsun tabi hayallerinin takımı başka takım değilse ;) yeteneksiz yönetici yeğenlerinle değil yanlıs anlasılmasın

sadece55

Düşmeyelim abi Niye Düşelim Bırakın kim takıma daha çok katkı veriyorsa o oynasın.Bizim Çocuklarımızda çabalasınlar formayı kapsınlar.

Sercan

Adamda gelecek varsa, 15 yaşında da olsa oynatılmalı gençler.

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: MeL_55 - 13 August 2013, 16:37:16
Kemal ve Dogan bu sene mutlaka oynamali. En kilit oyuncularimiz, oyun kurucularimiz olmali. Bakin o zaman kim Samsunsporu Süper Lige cikariyor.

Murat Yildirim bize geldigindede 20 yaslarindaydi üzerine durduk her mac oynattik en iyi oyuncumuz oldu.
BU BIZIM ALT YAPIDA OLMAYAN MURAT YILDIRIMDA OLUYORDA DOGAN VE KEMALDE NEDEN OLMASIN?

Yok Fatih kilickayamis, Murat Akyüzmüs hepsi bosa transfer. Adamlar parasini almak icin geliyor buraya. Yas gelmis 30a daha ne vizyonu olabilir Avrupa takimina gitmek mi? Böylece hem ücret konusunda fazla veriyoruz ve genclerin önünü kesiyoruz.

Sonra demeyin niye alt yapidan eskisi gibi oyuncumuz cikmiyor diye!

Azcik mantikli olun da!

Buna ilave olarak Doğan yada Kemal Bayraktar Murat Yıldırım'a nazaran futbol mantalitesi olarak daha gelişmişler. Ayakları daha düzgün ikisininde Murat'tan

Ellibeş Numara

mehmet yıldız ile anlaşıldı demişti emin başkan, gazetelerde ve sitelerde yazıyor mehmet yıldız ile görüşmeler devam ediyor diye.. Emin başkanın hangi demecine inanayım şaşırdım valla.  :evet:

cgr

Hala bir Alternatif Stoper almamız gerektiğini düşünüyorum. Bence Hüseyin Kalpar'da istiyordur.

Fatih-Cemil-Ercan o bölgede oynayacak oyuncular. Bi de çakma stoper Turgay da var.

Sakatlık, ceza, formsuzluk durumunda oynayabilecek biri...

Cheregi

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 13 August 2013, 19:30:56
mehmet yıldız ile anlaşıldı demişti emin başkan, gazetelerde ve sitelerde yazıyor mehmet yıldız ile görüşmeler devam ediyor diye.. Emin başkanın hangi demecine inanayım şaşırdım valla.  :evet:

Bazı şeyler açık açık söylenmez  ;)

AlıntıSamsunspor'un prensip anlaşmasına vardığı eski futbolcusu Ekigho Ehiosun bugün Samsun'a geliyor. Bir diğer isim Mehmet Yıldız'ı beklemeye alan Kırmızı- Beyazlılar Abdülkadir'den gelecek habere göre hareket edecek

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/14984/ekigho-geliyor-mehmet-beklemede/