2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Cheregi

Alıntı yapılan: 55.hakan - 09 August 2013, 15:51:22
   Devrim Çetin (@dvrmctn)
09.08.2013 15:31
Samsunspor'un Ekigho ve Mehmet Yıldız haberinin kaynağını soruyor dostlarım. Evet kaynak benim. Emin başkan aradı beni ve sòyledi

Şirketlerin KAP'a, derneklerin Devrim Çetin'e bildirme zorunluluğu var sanırsam  :deli:

muzaffer4

55.hakan

Samsunspor'da Tranfer Çalışmaları

Güncel, 09.08.2013 15:46
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Mehmet Yıldız ve Ekigho ile prensip anlaşmasına vardık" dedi.

Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor'un son hazırlık maçını Orduspor ile yapacağını söyledi.

Orduspor ile yarın 19 Mayıs Stadyumu'nda oynayacaklarını belirten Kar, "Orduspor maçında takımızın son durumunu göreceğiz. Bu maça  2013-2014 sezonunda taraftarlarımız önünde oynayacağımız ilk maç olması nedeniyle sezon açılış maçı olarak bakıyoruz. Tüm taraftarlarımızı hazırlık maçına davet ediyorum. Bu maçta sahaya sürpriz oyuncular sürebiliriz. Onun için Samsunspor sevdalıları mutlaka hazırlık maçında yerini alması lazım" diye konuştu.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Kar, "Gençlerbirliği'nde oynayan Ekigho Ehiosun ve Mersin İdman Yurdu'nda oynayan Mehmet Yıldız ile prensip anlaşmasına vardık. Mehmet ve Ekigho'nun yarın Samsun'a gelmesini bekliyoruz. Bu iki futbolcuyu takımımıza kattığımızda daha güçlü bir ekip haline geleceğiz" dedi. - Samsun

Kaynak AA

SSKLA

Daha öncede dedim maçları hep takip ettiğindej her oyuncu hakkında bilgisi var klüplerde doğal olarak anlaşılınca ilk ona söylüyor.

muzaffer4

Super olur ekigho ptt yi supurur m.yildiz icin yorum yapamayacagim ama super log topcusu is yapar her turlu.

radikal-fma

Mehmet yıldız kaşar futbolcu ! faydalı olur mu olur evet. duracağı yeri bilen son vuruşları olan bir futbolcu. bitirici bir adam. ekighonun getireceği topları kaleye gönderir. ekigho-mehmet yıldız, serkan çalık, haluk iyi forvetlere sahip olduk. ümitlenmeye başladım hadi hayırlısı
:oyun:

Ahmeti

Mehmet Yıldız ile anlaştıysak Abdülkadir umudum kalmadı
Umar ve Ekigho gibi hızlı ve kolay pozisyona giren futbolcuların yanında Mehmet Yıldız'ında tecrübesiyle iş yapacağına inanıyorum.

Cheregi

Geçen sene oynamamış dediğimiz adam ilk yarı Karabük'te 10, 2. devre Mersin de 7 maç oynamış. Süper ligde geçen sene toplam 17 maç oynayan oyuncu bu ligde iş yapar bana göre. 20 maç oynayanı bile istikrarlı diye bırakmıyor çoğu takım.

Birde Adem Sarı, M.Uğur Tülümen gibi adamlarla başladığımız ligde Umar ve Ekigho nun yanında Mehmet Yıldız'ı tartışıyoruz çok şükür. Ah birde Apo olsaydı tadından yenmezdi. İnşallah biran önce çıkarızda çok daha büyük isimleri tartışırız.

cgr

Deplasmanda her maç üst olur :)

Atilla
Murat   Fatih    Cemil    Şaban

Adnan
       Taha           Erdem

Umar                          Ekigho
              M.Yıldız

Dartagnan

Desiqner

Atilla

Adnan
       Taha           Erdem ( K.Bayraktar ) *

M.Yıldız

Kemal'i bu sene burada bol bol görmek istiyoruz...

Cheregi

Şöyle yapsak;

Soner

Adnan

Musa A.           Taha

M.Yıldız

cgr

Alıntı yapılan: Dartagnan - 09 August 2013, 16:29:37
erdem deme be çagrı :(

Elimizde ki Orta Saha(Merkez) oyuncuları;

Adnan, Turgay, Erdem, Doğan, Taha.

Bu 5'liden biri oynayacak göbekte. Turgay yerine Erdem'i tercih ettim. Bence şu an takımın en eksik ya da zayıf bölgesi Orta Saha. İrfan bu bölge için çok iyiydi. Orta saha'da topu yönlendirebilecek, ayağa pas yapabilecek bir adam lazım.

Ollivanders

Mehmet yıldız ın ne kadara imza attığı , abdülkadir in transferinin ne kadara olmadığı önemli . Bunun yanında ortasaha almamız lazım . Bu ne abi hepsi tek düze .

Ayberk

M.Yıldız iyidir. Sakatlık durumu falan var mı bilmiyorum. En büyük dezavantajı kamp görmemiş olması. Ama bu lig için fazlaca iyi bir oyuncu. Herkes ağır olduğunu söylemiş ama o vücuda göre gayet atik bence. Ayrıca vücuda dayalı bir oyun oynanıyor bu ligde. Sırtı kaleye dönük oynatsan, arkadan gelenlere pozisyon sağlar. Kendisi de bitirici özelliğe sahip bana göre. arkasında da Jaba tarzı bir adam olunca gayet iyi iş çıkartırlar bence. İyidir, iyi :evet: