2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: lato - 27 July 2013, 17:54:51
Hocam düşüncelerine saygım var söylersin eyvallah da. Herşeyi gözünle görüp yaşamış gibi anlatıyorsun ama Samsun'dan uzaktasın belirttiğine göre. Senin Tmsf dediğin kurum 15 senedir nerdeydi acaba da yolsuzluk varsa araştırmadı kimler engel oldu? Ya da yarın çıkıp gelse aynı adamlar kayyum dahi olsa engel olamayacak mı? Türk futbolunun kimlerin elinde olduğu hepimizin malumu. Emin Kaptan belki bazı şeylere ses çıkaramıyor haklısın ama bu da ekonomik güçten kaynaklanan bir durum. Kaldı ki ekonomik yönden güçlü nice başkanlar da gördü bu kulüp. Giderken ne enkazlar bıraktılar saymaya gerek yok. Anlayacağın geçmişi deşecek bir adam çıkarıp bulamazsın. Hepsi aynı yolun yolcusudur. Ama bundan sonra ben bu kulüpte yolsuzluğa izin verilmesin müsade edilmesin istiyorum diyorsan bence Emin Kar doğru adrestir. Yanlışı olur, beceremediği iş olur ama yolsuzluğu olmaz benim izlenimim budur.neyse kardeş aynen dediğin gibi zaten atı alanda bağdatı gecti.

GurbetciFanatik

Siteyi magazine cevirmissiniz hep dedikodu  :D :D :D :D

Lig basliyor unutun kayyumu maymunu

Ayberk

Alıntı yapılan: Erdinc - 27 July 2013, 16:55:36
Anlamadigim kayyyumdan fuat koktasin ne zoru olcakki biliorum cogu sevmez ama bence en seffaf donem fuat koktasin donemiydi

hayır şeffaf olmasa nolacak? adam iktidar partisinin il başkanı. elinde güç var yani. istese başka türlü örtbas edemez mi? bırakalım şu kayyum muhabbetini hakkaten kabak tadı verdi.

maraton

Bu camia eskiyi tartışmaktan önüne hiç bakamıyor mu diyorum bazen.. Kombineler satışta acaba ulaşılan rakamın sosyo politik etkisi nedir, stadyumun taşınmasının yaratacağı jeopolitik konjonktür ve bunun yansımaları veyahut Mehmet Yılmaz ve bu takıma zararları bunları tartışsak daha mı iyi olur

samsunew

bu takıma kimin zarar verdiğini anlamak çok zor değil bir sezonda ne kadar çok futbolcu transferi yaparsanız üstelikte garanti paralı transferler ve çok yüksek maaliyetli transferler işte bunlar takımınızın çöküşünü hazırlar o yüzdendirki sn. emin kar başkanın uygulamış olduğu transfer politikasından dolayı tebrik ediyorum ama birde öz eleştiride bulunmak istiyorum aynı başkan emin kar ilk başkan seçildiği geçen sene her iki dönemin toplamında yani 1.yarı 18 transfer 2. yarı dokuz transfer yapmıştır buda emin başkanın yanlışlarından biriydi sonuç olarak hala daha kazım yılmaz ve geçen seneki yapılan futbolcuların taksitlerinin ödemeleri var taksitler halinde ama ne ödemeler allah yardımcımız olsun kolay iş değil ...

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: maraton - 27 July 2013, 19:45:54
.. Kombineler satışta acaba ulaşılan rakamın sosyo politik etkisi nedir,

perşembe günü aldık iki arkadaş maraton kombine .toplam satılan kombine 15 taneymiş.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 27 July 2013, 19:45:54
Bu camia eskiyi tartışmaktan önüne hiç bakamıyor mu diyorum bazen.. Kombineler satışta acaba ulaşılan rakamın sosyo politik etkisi nedir, stadyumun taşınmasının yaratacağı jeopolitik konjonktür ve bunun yansımaları veyahut Mehmet Yılmaz ve bu takıma zararları bunları tartışsak daha mı iyi olur

Yönetici bey, sizinle muhatap olmak istemiyorum.

vagus

mehmet yılmaz

maraton

maraton

Yanlız şöyle bir baktım da harbiden tipimi s.kim o ne lan öyle

cgr

Aydın Toscalı transferi olabillirmiş, prensip anlaşmasına varışmış sanırım. Gerçi geçen sene MİY'de doğru düzgün de oynamadı...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 28 July 2013, 11:34:15
Yanlız şöyle bir baktım da harbiden tipimi s.kim o ne lan öyle

:D ;D ;D :D :D ;D :D

Tarihte ilk defa bir mesajini begendim ;)

King1965

ROBAK'TA MUTLU SON
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın ısrarla kadroda görmek istediği Polonyalı santrafor Marcin Robak transferinde mutlu son. Anlaşma sağlanan tecrübeli golcünün perşembe günü imza için Samsun'a geleceği öğrenildi
PAZARLIKLAR SONUÇ VERDİ 
Samsunspor golcü transferinde mutlu sona ulaştı. Uzun zamandır kamuoyunda bir çok isim telaffuz edilirken oyunculardan biri de Polonyalı Marcin Robak'tı. Daha önce Türkiye'de Torku Konyaspor ve Mersin İdmanyurdu takımlarında forma giyen Robak için Kırmızı-Beyazlı ekip, 20 gündür temas halinde idi. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'da bizzat canlı olarak izlediği tecrübeli santraforun mutlaka transfer edilmesini istiyordu.

İMZA İÇİN GELİYOR
Son bir kaç gündür Robak'ın transferinde yaşanan sıcak gelişmeler olumlu sonuç verdi. Samsunspor Yönetim Kurulu, Polonyalı golcü ve kulübüyle günlerdir yapılan pazarlıklardan kulübün menfaatleri doğrultusunda sonuca imza attı. Prensip anlaşmasına varılan Marcin Robak'ın önümüzdeki hafta perşembe günü resmi sözleşme imzalamak üzere Samsun'a geleceği öğrenildi. Ayrıca Robak'ın
perşembe günü başlayacak 3. etap hazırlıklarınada katılacağı ifade edildi.