2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Özcan İNAN

Karabudun

Alıntı yapılan: amisos5506 - 26 July 2013, 22:18:49
şu takımı rus bir milyarder alsada biz de rahat rahat maç seyretsek.

Merak ettim, kaça satardın acaba takımı? :kafa:

King1965

nijerya büyükelcimiz sayın mert sav,aminu umar ın vize işlemini bizzat kendi halletmiş olup umar ın gelmesinde bir engel kalmamıştır.

Gaziosmanpaşalı3455

ah be buyuk kaptan.....Emin Kar'ın göreve gelirken kim tarafından geldiği herkes tarafından bilinmekte. Emin Kar'ı göreve getiren AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'ın asıl derdi Samsunspor'un sahipsiz kalmaması değil takımın kayyuma gitmemesidir. Kayyuma giden takımın eski defterleri incelenerek geçmiş yönetimin neler yaptığı yani kirli çamaşırları ortaya dökülecek. Samsun'da boy boy reklamları yapılan ve Samsun'a kahraman gibi gösterilenlerin Samsunspor'u nasıl soydukları ortaya çıkacak. Bunun yaşanmaması için kayyum kamuoyuna sürekli Samsunspor'un bitişi gibi gösterildi. Yeşilyurt'un elini öpen, reklam panoları adeta ipotek altına alınan ve dilenci konumuna düşürülen Samsunspor şuan bitmedi mi? nerde bu fuat bey hani transferler kongre öncesi böylemi deniyordu..yazık samsunsporumuza cok yazıkkkk...

ali ihsan

Biten nedir anlamadım. Felaket tellallığı yapmak ne kazandırıyor size anlamıyorum. Hep karamsar olmak zorundamisiniz ? Kayyumu nasıl savunabiliyorsunuz ? Fuak Köktaş ın Emin Kar'a aday olma dediğini biliyor musunuz ?
Artık öldük bittik muhabbetinden gına geldi bana.

Ya hayır söyleyin ya susun Allah rızası için. ..

sadece55

Anlamadigim kayyyumdan fuat koktasin ne zoru olcakki biliorum cogu sevmez ama bence en seffaf donem fuat koktasin donemiydi

Musti

Bazı şeyler çabuk unutuluyor. Komplo teorileriyle vakit kaybediyoruz.

lato

La arkadaş sanki takım kayyuma kalsa zamanında yapılan yolsuzluklar mı çıkacak ortaya? Soyan da aynı safta soyanı incelemeye gelen de. Her şey danışıklı dövüş zaten. Adam kulübün parasını sokağa atmam deyip 100 milyar peşin için topçuyu başkasına kaptırmaya göz yumuyor, eleştiriyi üstüne alıyor hala soygun vurgun dönüyor. Kazım Yılmaz kulübün anasını ağlattı 40 trilyon borçla dibe bıraktı bu kadar eleştirmediniz be. Biz de yeri gelince lafımızı söylüyoruz bu işi becerdi bunu beceremedi diyoruz ama bildiğin adamı vurgun yapanların kurtarıcısı olarak gösteriyorsunuz.

Gaziosmanpaşalı3455

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Erdinc - 27 July 2013, 16:55:36
Anlamadigim kayyyumdan fuat koktasin ne zoru olcakki biliorum cogu sevmez ama bence en seffaf donem fuat koktasin donemiydi
aynen bence de en şeffaf dönem fuat köktaşın dönemiydi, yanlış hatırlamıyorsam ay sonları resmi siteden bilgilendirme yapılırdı o dönem.. Şu kadar borcumuz, şuan gelir elde edildi diye.. :evet:

lato

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 27 July 2013, 17:14:08
doğru ya kral çıplak ...!!!!!

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 27 July 2013, 17:14:08
doğru ya kral çıplak ...!!!!!

Haklısın hocam bu adam vurguncunun önde gideni bize hayır gelmez. Sen almayı düşünür müsün şu atmosferde takımı. Başkanlık için liste yapıp adaylık koysan biz de siyasetçilerden sahte kahramanlardan kurtulup derin bir nefes alsak? Hem eski defterleri de inceletirsin kimin ne olduğunu hepimiz öğrenmiş oluruz. Bomba transferleri patlatırsınız hem seneye süper ligde boy gösteririz. Valla hoşuma gitti bu iş her başkan olana b...k atacağımıza kimin ne olduğunu bilen değerli bir üyemiz başkan olsun..

yirmiuc

Sahte kahramanlardan kurtulabilmek icin maddi gucu olan birilerinin takima sahip cikmasi gerekiyor. Yoksa bir sahte kahraman gider oteki sahte kahraman gelir, degisen de pek birsey olmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: lato - 27 July 2013, 17:20:38
Haklısın hocam bu adam vurguncunun önde gideni bize hayır gelmez. Sen almayı düşünür müsün şu atmosferde takımı. Başkanlık için liste yapıp adaylık koysan biz de siyasetçilerden sahte kahramanlardan kurtulup derin bir nefes alsak? Hem eski defterleri de inceletirsin kimin ne olduğunu hepimiz öğrenmiş oluruz. Bomba transferleri patlatırsınız hem seneye süper ligde boy gösteririz. Valla hoşuma gitti bu iş her başkan olana b...k atacağımıza kimin ne olduğunu bilen değerli bir üyemiz başkan olsun..
paşam bellilki yazımı iyi okumamışssın yazının ana fikri bu takımın kimler tarafından neden düşürüldüğü ve zavallı emin başkanın yat yat kalk kalk bir nevi onada haksızlık edildiğidir.zira samsunda yaşamayan biri olarak biz bunları çok rahat görüp bilip kendi çapımızda tepkimizi koymaya calışıyoruz.. sonraki bu memlekette fikir özgürlüğü var ben bana göre olan gerceği yada fikrimi dile getirdim ..eminim bu takımı bu duruma sokanlar bile bu denli rahatsız olmamışken yazıma sen ve ya senin gibi düşünen renktaşlarımı rahatsız etmesi doğrusu düşünmekte.yada ben yalnış anladım..

Gaziosmanpaşalı3455

27 July 2013, 17:41:02 #2503 Son düzenlenme: 27 July 2013, 17:50:08 Gaziosmanpaþalý3455
Alıntı yapılan: lato - 27 July 2013, 17:13:54
La arkadaş sanki takım kayyuma kalsa zamanında yapılan yolsuzluklar mı çıkacak ortaya? Soyan da aynı safta soyanı incelemeye gelen de. Her şey danışıklı dövüş zaten. Adam kulübün parasını sokağa atmam deyip 100 milyar peşin için topçuyu başkasına kaptırmaya göz yumuyor, eleştiriyi üstüne alıyor hala soygun vurgun dönüyor. Kazım Yılmaz kulübün anasını ağlattı 40 trilyon borçla dibe bıraktı bu kadar eleştirmediniz be. Biz de yeri gelince lafımızı söylüyoruz bu işi becerdi bunu beceremedi diyoruz ama bildiğin adamı vurgun yapanların kurtarıcısı olarak gösteriyorsunuz.
kısmen yazılarına katılıyorum ..öylede değilmi emin kar şuan üst üste vurguncuları kurtarıp iyice rahatlattı.bu sene itibari ile dernek denetleme kurumu adı herneyse gecmiş 15 yılı artık araştıramayacak..ilk emin karın geldiği kongrede sayın naci pınar resmen ağladı ..emin abi girme kongreye diye kim ne yaptıysa ne kadar caldıysa versin hesabını dedi ..budamı yalan . arkadaşlar ben hersene aynı seneryoyu yaşamak istemiyorum tarftar olarak .cekilecekse çile bir kere cekilir bir sene yada 2 sene bank asyamı neyse sonra hırsızlar hesap verir mal varlığına temlik yada el konulur .durum aydınlanır.samsunspor onune daha rahat bakar anlamadım gitti kayyumma neden öcü gibi bakılıyor..senelerden beri olmuyor işte belli kulubu sağlam hortumlamışlar hısızlar..herneyse bu sayfa bunun tartışma yeri değil diğer arkadaşlardan ben özür diliyorum..

lato

Hocam düşüncelerine saygım var söylersin eyvallah da. Herşeyi gözünle görüp yaşamış gibi anlatıyorsun ama Samsun'dan uzaktasın belirttiğine göre. Senin Tmsf dediğin kurum 15 senedir nerdeydi acaba da yolsuzluk varsa araştırmadı kimler engel oldu? Ya da yarın çıkıp gelse aynı adamlar kayyum dahi olsa engel olamayacak mı? Türk futbolunun kimlerin elinde olduğu hepimizin malumu. Emin Kaptan belki bazı şeylere ses çıkaramıyor haklısın ama bu da ekonomik güçten kaynaklanan bir durum. Kaldı ki ekonomik yönden güçlü nice başkanlar da gördü bu kulüp. Giderken ne enkazlar bıraktılar saymaya gerek yok. Anlayacağın geçmişi deşecek bir adam çıkarıp bulamazsın. Hepsi aynı yolun yolcusudur. Ama bundan sonra ben bu kulüpte yolsuzluğa izin verilmesin müsade edilmesin istiyorum diyorsan bence Emin Kar doğru adrestir. Yanlışı olur, beceremediği iş olur ama yolsuzluğu olmaz benim izlenimim budur.