2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Cheregi

Alıntı yapılan: cakir55 - 24 July 2013, 23:37:03
Şampiyonluk falan hikaye bu gidiste bu takım ligde kalırsa iyi. Emin başkan yok o kadar bütçemiz var şampiyonluğa oynayacaz falan diyordu ama hepsi lafta kaldı keşke efsane olarak kalsaydın emin abi.
Bizim transfer yapamayacagimiz Ertuğrul sağlamin gelmeyesinden belliydi zaten adam böyle bir senaryo olacağını biliyordu.

Yönetim doğru ya da yanlış yapıyor demek için değil, taraftarın  bu kadar karamsar olmaması gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum. Transfer başlamadan önce rahat rahat çıkabileceğimiz bir kadro bekliyorduk, evet öyle bir kadronun kurulamayacağı ortada ama geçen sene lige başladığımız kadroya bakıyorum, birde şimdiki kadroya bakıyorum, o kadro düşmediyse hiç yeni takviye yapılmasa bile bu kadro dişe diş her rakibe karşı oynayabilecek bir kadro. Kaldı ki eksik bölgelere geçte olsa gelecekler var.

Birde geç kalmamızın (ve adnan vs.) dışında transfer politikasınıdı da olumlu buluyorum. Örneğin x bir oyuncu çok iyidir ama maliyeti 1 milyondur, y oyuncu da iyidir, ona yakındır ama Y'nin maliyeti 250 bin TL lerde ise x yerine y'nin alınması mantıklıdır. X oyuncu kaçtı diye üzüldüğümüz çoğu durumlarda maliyetinden dolayı biz almamışızdır çünkü hemen hemen onun düzeyinde 250 bin TL ye oyuncu vardır.

Birde kulüpte şu anda sıcak para olmaması bir yana biz mecburuz x yerine y'yi almaya, Urfa gidip x i alabilir, Bolu alabilir ama bizim hem transfer yapıp hem borç eritmemiz gerekiyor. Zaten yapmamız gereken rakiplerden çok daha az maliyetle iyi kadro kurmak değil mi? Parasız pulsuz halimle bende en iyi oyuncuları getiririrm bu kulübe ama doğru olan bu mu ya da bombaları patlatanlar ne kadar doğru yapıyor?

3 oyuncu alındı bu takıma, sol bek şarttı, orta alana da 2 oyuncu alındı, onun dışında ya iyi çıkarsa diye, şunun bunun tavsiyesiyle, boştaymış alalım mantığıyla gereksiz kimse de alınmadı. Zaten öyle adamların yerine elimizde çok daha iyileri var, Bazı takımların transfer sayılarıyla kendimizi kıyaslayıp aldanmamak gerek.

Birde şu var, as takımdan giden 4 oyuncumuz var ve şu anda her mevki için ligin en oturmuş kadrosuyuz. Gidenlerin yeri doldurulur, özellikle iyi bir forvet alınırsa ben umutsuz olmamamız grektiğini düşünüyorum. Rahat rahat ilk 2 den çıkacak bir kadromuz olmayacak belki ama biz ne güne duruyoruz?

Ölümüne_Samsunspor

Ölümüne_Samsunspor

Ertuğrul Sağlam

Halk gazetesinde Umar'ın vize sorununun halledildiği ve İçişleri bakanlığından oturma izni alınacağı yazıyor.
Vize işi halledildi ise oturma izni almak kolay olur.

muzaffer4

maalesef transfer yapmak transfermarkt ve yotubeden futbolcu bakmak kadar kolay değil. :(

Aslankaya

eskiden alt liglerden geleceğe dönük transferler yapardık. bu sene öyle birşey de yok.gerçi transfer yapılsa bile beğenilmeyecek biz sizden banko oynayacak adam bekliyoruz 2.lig topcusu aldınız diye eleştirilecek.süper lig takımlarının kamplarının bitmesi,sezonun açılmasına az bir süre kala piyasanın düşmesi bekleniyor galiba.

lato

Alıntı yapılan: ekigho55 - 25 July 2013, 13:38:39
maalesef transfer yapmak transfermarkt ve yotubeden futbolcu bakmak kadar kolay değil. :(

Doğru diyorsun hocam işin zorluğunun farkındayız o yüzden de ses etmiyoruz artık. Benim paylaşım fikir olması açısındandı. Ligin kaşarlanmış futbolcu ve menajerlerinden kurtulmak adına ;D

SSKLA

mümkünse şu progol menejarlik şirketinden topçu almayalım.

Ellibeş Numara

Çok kez demeçler verildi, futbolcular izledik diye. Alt liglerden bir iki iyi topçu alsak kötü mü olur.. Şuan ptt 1.ligde birçok topçu 500 bin tl'den ağzını açıyor.. 

Sol Açık

"Elazığspor'dan transfer ettiğimiz sağ bek oynucusu Murat Akyüz ise gece kampa katıldı."

Resmi sitemizde yazıyor...

Cheregi

Alıntı yapılan: Sol Açık - 25 July 2013, 17:56:43
"Elazığspor'dan transfer ettiğimiz sağ bek oynucusu Murat Akyüz ise gece kampa katıldı."

Resmi sitemizde yazıyor...

Hakikaten öyle...! Geldi, gitti, konuşuldu, anlaşıldı falan en ufak haber yok, kuytu köşelerden öğreniyoruz  :rulet:
http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1110

##kdc##

kuytu köşe ne abi, resmi site daaa  :)
facebooktan dürtüp telefona özel mesaj mı atsın bu adamla görüşüyoruz diye  :kanka:

55.hakan

Alıntı yapılan: Cheregi - 25 July 2013, 18:02:49
Hakikaten öyle...! Geldi, gitti, konuşuldu, anlaşıldı falan en ufak haber yok, kuytu köşelerden öğreniyoruz  :rulet:
http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1110
İyi oldu böylesi başka takımların haberi olunca piyasa yapıp elden kaçıyor. Bolu gibi bir çakal varken etrafta böyle olması daha iyi.