2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

brigand

brigand

brigand

brigand

Akyol

sadece55

Oglum 2 sayfa gecince transfer var sandimmm yine bize husran

Ölümüne_Samsunspor

ChucKeR

sitedeki çoğunluğun aksine ben ibb'ye yıllardır sempati duyuyordum, maçlarını izlerdim hemen hemen ve bence metin depe gelmediğinde üzünülecek bir oyuncu değil. gelse iyi olacağının garantisi yoktu en azından. bu kadar hantal oyuncu ancak türkiyede iş bulur öyle diyim. 

birde şu şampiyonluğa oynama mevzusu var. geçen sene 17. girdiğimiz devrede normal bir hoca olsaydı play-off oynardık. bu ligde iyi başlamak değil iyi bitirmek önemli. devre arası eksikler görülür ve doğru takviyeler yapılırsa devreyi 25-30 puanla bitirmek kötü sonuç olmaz. zaten futbolu bilen bir başkanımız ve seçimleri yaklaşan bir bakanımız var. samsun devre aralarını hep iyi değerlendirdi bu sene de öyle olur. aceleci transferlerle klübü bataklığa sürüklemeye gerek yok.

usare

evolution55

Şimdi 500 bin isteyenler transferin son günü beni alın diye yalvaracaklar...

amisos5506

bize paragöz,papazlık yapacak adam değil parasını alsın tabi ama şerefli beyefendi adam gibi adam lazım.ben de metin depe nin gelmemesine sevindim doğrusu.manisa sırbistandan defans alıyo biz neden attamah ı getiremiyoruz.ya da dünyada sadece attamah mı kaldı.bütün sezon cemil ercanla gitmez.sakatlık var cezası var.bir adam şart.sağ beke de izzet i al.taş gibi defans olsun bitsin.

Ayberk

metin depe bu lig için çok iyi oyuncuydu kendimizi avutmayalım. ama bu adam bilmiyor mu bu ligde trink 200 bin verecek takım yok, urfa falan hariç. Samsunspor'un kasasını ne zannetmiş onu merak ettim şimdi. Ya gider Urfa'ya falan, ya da Süper Lig'e. En olmadı Eylül'de transferin son günlerinde bize veya başkasına istediğinin yarısına imza atar

Sadece Samsunspor

1 tane kaliteli adam alalım 1 sadece 1 1 1 1 1 1 1 :kafa:

buraks

şunu diyebilirim yapılan ve yapılamayanlara baktığımda emin başkana olan güvenim gitgide azalıyor inşallah bundan sonra bizi yanıltır, ya da çıkıp dobra dobra durumumuzu ve gerçekci hedeflerimizi bize açıklar, bizde herşey gizli kapaklı maşallah...

buraks

gidenler Abdülkadir, Dimitrov, Kere, Fatih Şen...eee gelenler tamamen fos. yerlerini dolduracak bence bir isim yok, düşünün gidenlerde dahil iken geçen sene son maçlarda düşmekten kurtulduk, hani bu sene elimizi çabuk tutacaktık, geçen seneden ders çıkarmıştık, nerde transferler... inanın çok ümitsizim, aslan yürekli gençlerimizde olmasa daha da ümitsiz olacağım ama yine de belki Kalparın bir bildiği vardır diyelim, sağlık olsun, inşallah Kalpar'da gençlere güvenir zira şu an başka çaremiz yok