2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

33 yasina girecek bir metin cokta lazim degil.ercan oynar kale gibi .

özkan

seko oynamasına sende oynarsın kardeşim de nasıl oynar o mesele  :) 100 bin tl muhabbeti doğruysa çok yazık olmuş gerçektende..

Ollivanders

Metin depe iyi bir stoperdi. Rakibine giderse çok kötü olur . Mehmet abinin de dediği gibi umarım super lige gider.

lato

Bu saatten sonra başkanın yapacağı tek iş var. ''Şehirde adam sıfatını taşıdığını zannettiğimiz insanların sözüne güvenerek şampiyonluk hedefi koyduk. Sözler yarım kalınca hayaller de yarım kaldı.'' Taraftar her zaman sallayacak birini bulur. En azından hedef şaşmasın doğru hedefe sallayalım.
Geçen sene olsa bu kadar destekle bile bu hedefe rahat yürünürdü ama bu sene çok başka. Geçen sene bir Rize'yle başa çıkmaya çalışırken bu sene Mersin,İbb, Urfa ile transfer mücadelesi veriyoruz. Ben çok umutsuz değilim Ercan-Cemil ikilisine güveniyorum stoperde. Ama sağlam bir forvet kesinlikle şart iki senedir aynı sıkıntıyı çekiyoruz çünkü.

seyf55

bu oyuna alet olmayalım o zaman her zaman aynı şey oluyor hep yüzüstü bırakılıyoruz madem bırakılacağız baştan kimseye bel bağlamadan dik duruşlu olarak devam edelim olduğu kadar böyle kukla gibi olduk

Kodalak

Alıntı yapılan: samsuni - 23 July 2013, 23:43:45
Valla ne yalan söyleyeyim, ben bayağı üzüldüm Metin'in olmamasına. Aradığımız adamdı. Samsun'a kadar getirmişken halledilse iyi olurdu. :(
İnşallah Süper Lig'de bir takıma gider.

hocam , ibb yöneticileri geçen sene küme düşmelerini metin depe ve ekrem e bağlıyorlar , takımda papazlık yaptılar diyorlar,kendilerinide suçluyorlar webo yu vermekle hata yaptık diyorlar.

böyle bir papazın gelmemsi belkide hayırlı olacak

emre__ss

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: lato - 24 July 2013, 02:38:14
Bu saatten sonra başkanın yapacağı tek iş var. ''Şehirde adam sıfatını taşıdığını zannettiğimiz insanların sözüne güvenerek şampiyonluk hedefi koyduk. Sözler yarım kalınca hayaller de yarım kaldı.'' Taraftar her zaman sallayacak birini bulur. En azından hedef şaşmasın doğru hedefe sallayalım.
Geçen sene olsa bu kadar destekle bile bu hedefe rahat yürünürdü ama bu sene çok başka. Geçen sene bir Rize'yle başa çıkmaya çalışırken bu sene Mersin,İbb, Urfa ile transfer mücadelesi veriyoruz. Ben çok umutsuz değilim Ercan-Cemil ikilisine güveniyorum stoperde. Ama sağlam bir forvet kesinlikle şart iki senedir aynı sıkıntıyı çekiyoruz çünkü.

Aynen başkan açıklama yapıp senebaşı böyle böyle laflar ettik ama çok üzgünüz şuanki durum öyle değil dese. Yoksa biz her olmayan transferde hayalkırıklığına uğradık.

Samsunsporu gazetelerden takip eden millet sanıoki o her ay para toplamalar 9 ayda şu kdr trilyon para ne oldu nereye gitti o paralar diolar bilmiyorlarki öyle bi para yok. Bizz dik duracaktık ilk baştan o yüzden hem Samsunspor duruşunu kaybettik hemde iyice siyasi bir takım olduk.

Allah aşkına hangi şehir bakan çıkardığı sezon süperligden düşmüş. Tmam suat kılıç iyidir gerekli destekleri her zaman yapmıştır ama bu kdrda olmaz yakında maçlarda siyasi parti mitingi yapılacak nerdeyse. Bi yararları olsa neyse her sene düşmemeye oynuyoruz

Kodalak

Kodalak

Burak

Burak

Burak

Burak

brigand