2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

ugrass

Fan sayfalarından bende haz etmiyorum ama Ne alakası var fan sayfalarıyla adam parasının yarısını peşin istemiş samsunsporda veremeyince olmamıs bunda basının fan sayfalarının ne sucu var? Suc yönetimde arkadas sen superlig oynancak takım dedin hoca ertugrul dedin milleti umutlandırdın sonuç? Adnan güngör hüseyin kalpar..paraya ihtiyac var diyosun kombine fiyatları vip 1500tl maraton 150 tl. süperlig takımlarına bakıyorum vip kombine biletlerinde 4büyükten sonra(bursaspor) neredeyse bizimki geliyor.İnşallah yine tek üzülen taraftar olarak biz olmayız.. İnşallah süperlig oynarız..

King1965

Alıntı yapılan: ##kdc## - 23 July 2013, 19:27:47
Dün Emin Başkan basın toplantısında Metin Depe transferi için 40 kere "isim vermiyeyim sonra anlaştık diye yazıyorsunuz olmayınca bize laf geliyor" dedi. Basın mensubu arkadaşlar bu işten ekmek yemelerine rağmen Metin Depe transferini sabaha kadar yazmadı ama sağolsun bi takımın 70 tane facebook fan sayfası olunca internette servis edilmiş.
Şimdi transfer olmamış netten Emin Başkan'a sallamaya başlanmış. kendi kendimizi yiyip bitiricez anasını satayım

sayfalarla ne alaka arkadas. baskan kendısı soylemeyecek. başkan bu aksam super ligde su kadar yıl oynamıs oyuncu getırcez dedı. onu niye diyorsun resmi imza at sonra ne dersen de.

Emin Kar geçen yıl takımı aldığında çok sevinmiştim ama bu yıl sevinemedim.

cezayir55

bir gerçek var transferlerde çok geciktik kilit oyuncuları alamadık kampa kadar bir kaçının alınması çok iyi olurdu demekki gerçekten ekonomik kriz var kimse sözünü tutmamış

cezayir55

Gaziosmanpaşalı3455

Helal  olsun valla sezon başı millet ne güzel reklamını yaptı samsunspor üzerinden .....hani ne oldu şampiyonluğa oynayacak kadro ve o dev bütçeler yok 7 trilyonlar 10 trilyonlar vs vs ulan şart olsun seçim zamanı kendi payıma bulardan intikam almazssam ..milleti enayi yerinemi koyuyorlar sözüm ona kendileri enayiler..ve sandık başında samsunspor uzerinden reklam yapıp bunlara hala oy verenler enayiler..hiçbir siyasi parti hiçbir şahıs .hiçbir kurum benim gözümde samsunspordan buyuk ve yuce değildir ..helal olsun güzel kandırdınız milleti..!!!

Gaziosmanpaşalı3455

23 July 2013, 20:09:32 #2315 Son düzenlenme: 23 July 2013, 20:14:54 Gaziosmanpaþalý3455
Alıntı yapılan: seyf55 - 23 July 2013, 15:12:19
jaba iş yapar mı bilemiyorum bence risk oranı yüksek bir girişim
la gelsin gardaşım başka adammı alabiliyokk gelen gelsin canına yanayım elleme kimseyi alamıyoruz zaten !! sanki transfer yapabiliyokta seciyoruz yok şişman yok tombul  ;D ;D ;D ;D ;D

yirmiuc

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 23 July 2013, 20:09:32
la gelsin gardaşım başka adammı alabiliyokk gelen gelsin canına yanayım elleme kimseyi alamıyoruz zaten !! sanki transfer yapabiliyokta seciyoruz yok şişman yok tombul  ;D ;D ;D ;D ;D

:)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

serkancengiz

Yönetimi tebrikederim sık dokuma işi bitmiş  ince eleme işi başlayacakmış mucize olsa gerek ! senelerinizi futbola vermiş yönetim inanın benim oğlum sizden daha iyi anlıyor bu futbolu beceriksizsiniz kabul edin.

altunay

emin başkadan açıklama bekliyoruz verilen sözler tutulmamıs ise bunları acıkla bilelim başkan

yirmiuc

niye aciklasin ki ?
veya aciklayabilir mi ?
veya bu zamana kadar neyi acikladi ?

s_uzunkaya

Musti

@TransferMerkez
Konyaspor, Samsunspor'un anlaşamadığı Nijerya U20 milli takımının kaptanı Abul Jeleel Ajagun ile ön protokol imzaladı...

Kaya

King1965

Alıntı yapılan: Musti - 23 July 2013, 20:39:45
@TransferMerkez
Konyaspor, Samsunspor'un anlaşamadığı Nijerya U20 milli takımının kaptanı Abul Jeleel Ajagun ile ön protokol imzaladı...

VİZE sorunu yaşarlar  kesin   :deli: :deli:

altunay

Alıntı yapılan: yirmiuc - 23 July 2013, 20:35:09
niye aciklasin ki ?
veya aciklayabilir mi ?
veya bu zamana kadar neyi acikladi ?

klupte para yok transfer yapamıyoruz gençlerle oynıcaz desin eyw yok sunla anlasıktık yok vize çıkmadı bunları geçsin artık