2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Cheregi

@Ölümüne Samsunspor

Kaynağın kaynağı da burası sanırım  ;)

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20130714/samsunspor_ataga_kalkti.html

Anadolu Ajansından dağılmış haber, güvenilirliği yüksek. Bu sefer oldu galiba...

serkancengiz

germencisse

55.hakan

Alıntı yapılan: germencisse - 14 July 2013, 20:08:32
Transfermarkt'ın gerçekleşen transferleri arasında Mehmet Nas var..
Oranın bir resmiyeti yok  :evet: Duyumları da değerlendiriyorlar.

SSKLA

germencisse

Alıntı yapılan: hakanelgun - 14 July 2013, 20:45:01
Oranın bir resmiyeti yok  :evet: Duyumları da değerlendiriyorlar.

Transfer gerçekleşmeden 1-2 gun once yayımladıkları'da oluyor bilgilendirmek istedim..

Lusage

Kais

samuray

sözüm ona geçen sezon yaşanan sıkıntılardan dolayı transferlerde geç kalınmıştı eh 22 temmuz.a 1 hafta kaldı ala ala a.g taha a.burak solaker vemil le sözleşme yenilendi acele edip hata yapmak istemiyoruz deniyor hala ya atı alan üsküdarı geçti ortada birsürü dedikodu varda gerçekleşen transferler yok henüz kulüb içinde bi takım sıkıntılar var galiba hızlı hareket edemiyorlar ya vaadedilen maddi yardımlar mı tamamlanmadı nedir anlayamadık inşallah geç kalmamışısdır

ugurozkan

yabancı oyuncu transfer politikamız bir hayli ilginç. bahsedilen üç oyuncu da turnuvada iyi performans sergilediler. ama yalnızca bir turnuva formuyla, üç ile sınırlı olan yabancı oyuncu limitinin doldurulması bana pek mantıklı gelmedi.

bu turnuvalarda muazzam istatistiklere sahip olup hatıra olarak kalan çok futbolcu oldu. umarım yaş tahtaya basmıyoruzdur.
çünkü bu ligde belirleyici olanlar hep yabancılar oldular. eğer ilk altıyı hedefliyorsak yabancı transferinde daha temkinli olabilirdik. hocanın ve yönetimin tanıdığı yabancılarla riski daha aza indirebilirdik.

her şeye rağmen, eğer transferler gerçekleşirse üçünden de azami verim alırız inşallah.

ali ihsan

Gecen sene 22 Temmuzda elimizde 2 topcu vardı. Şimdi ise takım mevcut.Nedir bu milletin sabırsızlığı anlamış değilim. ..

cakir55

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 15 July 2013, 00:05:01
Gecen sene 22 Temmuzda elimizde 2 topcu vardı. Şimdi ise takım mevcut.Nedir bu milletin sabırsızlığı anlamış değilim. ..
hangi takım mevcut

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kaya

Sahaya çıkacak takımın varlığından bahsediyor Aliihsan abi.

Kaldı ki 4-5 tane yerli transferi daha yapılacağı açıklandı.Her fırsatta bi yerlere giydirmeye çalışmayın yeter artık.

Cheregi

Abdulkadir i kacirdik gozuyle bakmiyorum, sonucta bizim oyuncumuz degil ve sansini sivasta deniyor.
Fatih sen in yerini her ne kadar hic birimiz istemesekte adnan doldurur.
Mustafa bana gore kayip degil ve kiralikti.
Lokman in yeri fazlasiyla doluyor. (attamah)
Bir tek dimitrov var kacirdik gozuyle bakacagim, onunda maliyeti cok yuksekti.

Sadete gelirsek, ali ihsan kardesimin soyledigi gibi gecen sene bugun elimizde iki oyuncu vardi, simdi 2. Devre herkesin cok ovdugu kadroda yeri dolmasi gereken abdulkadir ve dimitrov var.

Onlarinda kamp baslamadan yerlerinin dolacagina inaniyorum. Birde cok yetenekli oldugunu dusundugumuz genclerimizin tecrube kazandigini hesaba katarsak gecen seneyle kiyaslanmayacak kadar iyi durumdayiz.

Elbette transferi noktalamis olalim, su an takim tam kadro calisiyor olsun isterdik ama haftalardir listemizde ilk sirada olan adamla (umar) yeni yeni cozuluyor bazi seyler. İsmi gecen oyuncularin cogu umar  - ajagun gibi oyuncularin olmama olasiligina karsiydi ki ilk tercihlerimizle anlasacagiz buyuk olasilikla

Ek olarak maliyeti yuksek ama olurda ajagun la da anlasirsak zenke-agbetu ya da gecen seneki hucum hattindan cok daha guclu bir hucum hattina sahip olacagimizi dusunuyorum