2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

cgr

Bruno Vieira do Nascimento

Fluminense sağ beki. 27 yaşında. Çok iyi bir oyuncu. Sık sık hücuma çıkıyor. Tam bir istikrar abidesi. Son 3 sezondur neredeyse maç kaçırmadan oynamış. Maliyetinin çok yüksek olmadığını düşünüyorum...

Amazing Goal Bruno Vieira - Bahia 0 - 2 Fluminense _ 29° Rodada - Brasileirão 2012

Bruno Vieira Lateral Direito (Right Back)

Desiqner

Bu gibi futbolcular hem şuanki defans yapısını güçlendirir hemde geleceğe yönelik kulübe para kazandırabilir...
Yaşı genç ve yetenekli görünüyor...
Umarım bu transfer gerçekleşir ve beklentileri karşılar...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 5trawberry - 14 July 2013, 02:55:40
Abi, Kere için mevkisinden dolayı yollar ayrılacak demiştin. Stopere yine bir yabancı düşünülüyor dediğine göre. Yabancı konusunda fikir değişikliği oldu sanırım.

O konuda ben bir bilgiyi değil kendi fikrimi paylaşmıştım. Yani Kalpar'ın 3 yabancı tercihinde savunma oyuncusu almayacağını düşünüyordum ama geçmiş yıllarda da Pavlik ve Quartey'i almış bir Kalpar vardı. Demek ki fikrini değiştirdi, bilemiyorum.

Keşke Irak da yabancı sayılmasa idi. :) Bir iki Türkmen vardır belki içlerinde.

cakir55

Diğer iki yabancı hücumda kullanılır muhtemelen.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

SSKLA

Alıntı yapılan: samsuni - 14 July 2013, 03:01:20
O konuda ben bir bilgiyi deðil kendi fikrimi paylaþmýþtým. Yani Kalpar'ýn 3 yabancý tercihinde savunma oyuncusu almayacaðýný düþünüyordum ama geçmiþ yýllarda da Pavlik ve Quartey'i almýþ bir Kalpar vardý. Demek ki fikrini deðiþtirdi, bilemiyorum.

Keþke Irak da yabancý sayýlmasa idi. :) Bir iki Türkmen vardýr belki içlerinde.

Abi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa sen mi karıştırıyorsun bilmiyorum ama abi quartey pavlikten sonraki sezon degil miydi?

5trawberry

Abi pek dikkate alınacağını düşünmemiştim ama, yine de yazmak istedim. Türkmen bir futbolcu var. Genç daha.

Ruslan Minzagov, kesinlikle iş yapacak bir oyuncu. İmkan varsa görüşülsün.

Türkmenistan milli takımı oyuncusu.

Гол: Ğ услан Мингазов / Сконто - Юрмала (19.09.2012)

Гол: Ğ услан Мингазов. «Вентспилс» - «Сконто Ğ ига» 2010 г.

FaTiH_HaN

Pavlik gelse yaa, çok kral adamdı  :)  Kocaelini 4-0 yendiğimiz maçtaki hareketlerini unutamıyorum.

SSKLA

En güvenerek izlediğim iki defans var hatrımda biri pavlik diğeri kelhar.

mehmet yılmaz

Evet Berkay, Pavlik 2009-10 sezonu devre arasında gelmişti, Quartey ise 2010-11'in ilk devresinde. Birlikte hiç oynamadılar. Zaten Quartey pek kimseyle birlikte oynayamadı. :)

@5trawberry
Burayı takip eden yönetici arkadaşlarımız dikkate alırlar belki. Benim de favorim Azerbaycanlı Rauf Aliyev idi. Ama olmamıştı.

Kodalak

Alıntı yapılan: samsuni - 13 July 2013, 22:48:42
Attamah'ın kulup baskani ve menajeriyle anlasilip el sıkışılmış.  Cok iyi bir transfer olur. Allah tamamına erdirsin.

temsilcisi preko antepin eski oyuncusu gecen hafta ibb tesislerindeyken duymustum kesin aldınız demişti biri

King1965

söylenti |Samsunspor Sivasspor'dan ayrılan ve Bonservisi Elinde olan Ricardo Pedriel Suarez'e Teklif götürecek

cakir55

Alıntı yapılan: King1965 - 14 July 2013, 14:19:30
söylenti |Samsunspor Sivasspor'dan ayrılan ve Bonservisi Elinde olan Ricardo Pedriel Suarez'e Teklif götürecek
Pedriel'i alacak maddi güç bizde yok

Gaziosmanpaşalı3455

pedriel şu boş kaleye yerine topu dışarı atan pedriel mi.?inşallah o kazma değildir ;D :D

Cheregi

Alıntı yapılan: Kodalak - 14 July 2013, 10:17:39
temsilcisi preko antepin eski oyuncusu gecen hafta ibb tesislerindeyken duymustum kesin aldınız demişti biri

Preoko'yu da Türkiye'ye getiren Kalpar... Bağlantı sağlam, inşallah sonu da sağlam olur.

Ölümüne_Samsunspor

Alıntı yapılan:  link=topic=9950.msg589278#msg589278 date=1373818060
‎Tek Sevdamız Samsunspor ىط۱۹‎
Aminu ve Attamah İle Anlaşma Sağlandı
PTT 1′inci Lig ekiplerinden Samsunspor, yabancı transferinde atağa kalktı, Nijeryalı Umar Aminu ve Ganalı Joseph Attamah ile her konuda anlaştı.
Camiamıza hayırlı olsun diyoruz...