2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

King1965

germencisse

Yerel ve genel basın ciddi anlamda tezatlıklar oluşuyor,taraftarın transfer belirsizligi icerisinde birde haberlerin dogruluk payını ayıklaması ciddi anlamda sabır isteyen bir iş..

Sadece Samsunspor

Yönetim resmi siteye el atsada bizde her gün yalan basından bişeyler duyup ümitlenip sonrada hüsrana uğramasak. Her gün gelişmeleri duyursanız siteye bir haber girmek 10 dk almaz.

Sadece Samsunspor

Gaziosmanpaşalı3455

Kalpar Makedonyaya Gidiyor
11 Temmuz 2013 | Manşet, PTT 1.Lig

Teknik patron Kalpar, önerilen bazı yabancı oyuncuları izlemek üzere bugün Makedonya'ya gidiyor. İlk etap çalışmalarının iyi geçtiğini belirten Kalpar, "Gayretlerinden dolayı oyunculara teşekkür ediyorum. Bolu kampı daha ciddi olacak" dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, bugün Makedonya'ya gidiyor. Tecrübeli teknik adam, Makedonya'da önerilen bazı yabancı futbolculyarı izleyeceği öğrenildi. Şu ana kadar çok iyi çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek oyuncularına teşekkür etti, gençler hakkında düşüncelerini açıkladı.

Hazırlıklara Samsun'da başlamalarının avantaj olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, "Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Gayretli şekilde çalıştılar. Futbolcularımın çalışma temposundan memnun olduğumu söyleyebilirim. Ayrıca çalışmalarımıza Samsun'da başlamanın avantajı da oldu. Genç oyuncularımızın ne durumda olduklarını gördük. Gençler konusunda doğru olanı yapacağız. Cuma günü ilk etap sona eriyor. Bolu kampı çok daha ciddi geçecek" dedi.

Gaziosmanpaşalı3455

Kampta 4 Hazırlık Maçı
11 Temmuz 2013 | Manşet, PTT 1.Lig, Takım

Samsunspor Bolu kampında 4 hazırlık maçı oynayacak, şu ana kadar kesinleşen tek rakibi ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor..

Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarına 16 Temmuz'dan itibaren Bolu Koru Otel'de yapacağı kampla devam edecek. 15 gün sürecek kamp boyunca oynayacağı hazırlık maçlarının programı netleşmeye başladı.

Samsunspor'un Bolu'da 4 hazırlık maçı oynayacağı belirtildi. Hazırlık maçlarında şu ana kadar sadece bir rakip belli oldu. Kesinleşen tek rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor. Samsunspor, rakibiyle 24 Temmuz'da karşı karşıya gelecek. Kamptaki diğer üç maçın ise hangi takımlarla ne zaman oynanacağı henüz netlik kazanmadı.

germencisse

G.Sarmov'un sozlesmesi karsilikli fesh edildi.Orta sahanın ortasını çekip çevirebilcek isim..

cakir55

Kodalak

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 11 July 2013, 14:12:10
Kalpar Makedonyaya Gidiyor
11 Temmuz 2013 | Manşet, PTT 1.Lig

Teknik patron Kalpar, önerilen bazı yabancı oyuncuları izlemek üzere bugün Makedonya'ya gidiyor. İlk etap çalışmalarının iyi geçtiğini belirten Kalpar, "Gayretlerinden dolayı oyunculara teşekkür ediyorum. Bolu kampı daha ciddi olacak" dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, bugün Makedonya'ya gidiyor. Tecrübeli teknik adam, Makedonya'da önerilen bazı yabancı futbolculyarı izleyeceği öğrenildi. Şu ana kadar çok iyi çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek oyuncularına teşekkür etti, gençler hakkında düşüncelerini açıkladı.

Hazırlıklara Samsun'da başlamalarının avantaj olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, "Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Gayretli şekilde çalıştılar. Futbolcularımın çalışma temposundan memnun olduğumu söyleyebilirim. Ayrıca çalışmalarımıza Samsun'da başlamanın avantajı da oldu. Genç oyuncularımızın ne durumda olduklarını gördük. Gençler konusunda doğru olanı yapacağız. Cuma günü ilk etap sona eriyor. Bolu kampı çok daha ciddi geçecek" dedi.

Lig devam ediyormuki seyretmeye gidiyor garip

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: hakanelgun - 11 July 2013, 14:29:00
Şu adamı da çok beğendim ben

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/edafe-egbedi/profil/spieler_131678.html
fiyatı normal ama bu nijeryalıların hepsinin boyu kısa mı oluyor ney hakan abi.. :D tabi nasıl top oynuyor onu bilmiyorum..  ;D

55.hakan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 11 July 2013, 16:10:17
fiyatı normal ama bu nijeryalıların hepsinin boyu kısa mı oluyor ney hakan abi.. :D tabi nasıl top oynuyor onu bilmiyorum..  ;D
uzun olan çok uzun oluyor ama geneli kısa adamlar. hızlı olmaları da buradan geliyor olabilir  :) umar ve ajagun dan da  iyi diyebilirim bu adam için.

berusa55

Alıntı

TERCİHİM SAMSUNSPOR

Kırmızı-Beyazlı ekibin gündeminde yer alan Abdulkadir Özgen, "Şu an Sivassspor'dayım ve takımımla lige hazırlanıyorum. Ancak hocamız beni ilerleyen dönemde kadroda düşünmez ise tercihim Samsunspor olur. Seve seve o formayı tekrar giyerim" dedi

HABERLERDEN RAHATSIZ
Samsunspor'un Abdulkadir Özgen aşkı bitmiyor. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Sivasspor'dan kiralan golcü futbolcu attığı gollerle herkesin beğenisini kazanırken lig bitiminde tekrar eski takımına geri döndü. Kırmızı-Beyazlı ekip, şu anda Sivasspor ile birlikte yeni sezona hazırlanan 27 yaşındaki futbolcuyu tekrar kadrosuna katmak istiyor.  Ancak Sivasspor golcü futbolcuyu şu anda bırakmak istemezken Abdulkadir'in durumunun pazartesi günü başlayacak Hollanda kampı sonrasında belli olacağı belirtildi.

SEVE SEVE GELİRİM
Neredeyse her gün bir takımla anlaştığı yönünde haberler ortaya atılan Abdulkadir, durumdan oldukça rahatsız olduğunu söyledi, Samsunspor'a mesaj yolladı.  Hiçbir takımla anlaşma yapmadığını ifade eden 27 yaşındaki golcü, "Şu anda takımımla birlikte sezona hazırlanıyorum. Çalışmalarım gayet iyi gidiyor. Önümüzde Hollanda kampı var. Süper Lig'de kalmak isterim tabii ki ancak hocamız beni kadroda düşünmez ise ilk tercihim her zaman Samsunspor olur" diye konuştu.

HAKAN ARSLAN FAKTÖRÜ
Samsunspor'da güzel günlerinin geçtiğini vurgulan Abdulkadir, "Tekrar Samsunspor forması giymeyi çok isterim. Seve seve gelirim. Ama şu anda Sivasspor'un kadrosundayım. Zaman ne gösterir bilemem" dedi.
Öte yandan geçen sezon Samsunspor'dan büyük fedakarlık yaparak Sivasspor'a giden Hakan Arslan'da Abdulkadir'i yalnız bırakmıyor. Sürekli Abdulkadir ile konuşan Hakan'ın başka takımların aklını çelmemesi için uğraş verdiği ve Samsunspor'a gitmesinin çok doğru olacağını söylediği öğrenildi.

Kaynak

55.hakan

pedriel boşta imiş adana demir iletişime geçmiş ptt 1.ligde oynamak istemediğini söylemiş.

https://twitter.com/GUVENBURHAN01/status/355331128984469507

kalptenþimþek

bu yerel gazetedekiler de haber değil sanki türk filmi yapıyor..