2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: Dartagnan - 04 July 2013, 16:02:00
Gelirlerse gelsinler ya .Aldım boşa .Öyle de üzüleceğiz böyle de .Düşünmemek güzelmiş.Tavsiye ederim ;)
Birader onu düşünme bunu düşünme söyle neyi düşünelim var mı bir önerin???

Dartagnan

Ellibeş Numara

Ayrıca adnanın yarın imza atması bekleniyor.. Benim için ha bugün imza atmış, ha yarın hiçbir farkı yok.. :-*

Akyol

Senin bildiğin kadar benim unuttuğum var kenks  :kanka:  :rulet:

Şaka bi yana güzel isimler var(Adnan hariç). Erkan Taşkıran olur inşallah.. Nijeryalı gençlerde gelirse olay Sir Hüseyin'e kalır. Haydi hayırlısı...

Jnr.Serkan

goksel

Ali akdeniz          kenan    şenol     ayari

adnan        mehmet nas

Musa                evren                        celil

cenk

Ha gayret 2000 yillarinda ki kadrimuza pek birsey kalmad.kadronun domino taslari adnan musa mehmet nas tamammiş zaten .

ugrass

Ertugrul saglamlı demeçlerle başlanmıştı transfer sezonuna ve hedef süperligdi :) kafamdaki tek soru 10 ay adnan ve mehmet nasın neyini izlemişler :) yok abi ben artık istemiyorum ya yok gerçek samsunsporlu başkan olsun yok gerçek samsunlu yönetici olsun gerek yok ister vanlı olsun isterse trabzonlu isterse başka kulubun kongre üyesi olsun yeterki birşeyler için gercekten cabalasın yeterki  benim SAMSUNSPORumu ileri taşısın ben buna bakarım ya. SAMSUNSPORluluk durusu diye birşey yok mu abi adam hayallerimin takımı dedi gitti sen bu adamı geri transfer ediyosun ve iki kişiyi memnun etcem diye neden taraftarı karsına alıyosun. Kemal bayraktar gibi gencecik taze kanın var oynat onu. Neden adamı köreltiyosun?

ugrass

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 04 July 2013, 16:09:31
                       goksel

Ali akdeniz          kenan    şenol     ayari

adnan        mehmet nas

Musa                evren                        celil

cenk

Ha gayret 2000 yillarinda ki kadrimuza pek birsey kalmad.kadronun domino taslari adnan musa mehmet nas tamammiş zaten .

Abi forvete serkan aykut u yazsaydın be :) özledik kralı

kamuri

bizim klubumuzun bi durusu yok mu ya çok merak ettım şimdi .adnanla mehmet nas isimlerini duyunca bize babamızdan mıras kalan takım, uğruna  yaz kış yağmur camur demeden km yol yaptığımız takım mı bu. yok mu bi allahın kulu adnanı mehmet nası klupten içeri sokmayacak herşey siyasi gibi geliyo bana bu benim gorusum bu klupte taraftarın hiç soz soyleme hakkı yok mu

cgr

Geçen sene, bize attığı golden sonra bebek gibi sallamışlardı Mehmet Nas'ı...

Şimdi bize kuyruk sallıyo, sana da hayatında başarılar Mehmet Nas......

Ellibeş Numara

Birde adanasporlu izzet yıldırım ile kulübümüz görüşüyor ve izzet'in bonservis sorunu çözülürse gelebilir. Biliyorsunuzdur, mehmet nas ile adnan güngör kankalar. Adnan güngörde, mehmet nas'ın gelmesini çok istiyor.. Maziye dalış yapacaklarmış heralde..  :D ;D

Ollivanders

kamuri

baskanım bize istersen  uganda 3, liginden topçu getir ama adnanla mehmet nası bu takımda gormek istemiyoruz bu kadar net :evet:

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 04 July 2013, 16:25:13
Birde adanasporlu izzet yıldırım ile kulübümüz görüşüyor ve izzet'in bonservis sorunu çözülürse gelebilir. Biliyorsunuzdur, mehmet nas ile adnan güngör kankalar. Adnan güngörde, mehmet nas'ın gelmesini çok istiyor.. Maziye dalış yapacaklarmış heralde..  :D ;D

isteğe göre adam mı alınıyor :D saathane bankalar kaybolun gidin kankalar ;D

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Serpico - 04 July 2013, 16:26:55
Caner altin bostaymis
Geçen sezon en son karagümrükteydi. Ama abi dursun bir kenarda, birde caner altın gelmesin..  :evet:

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 04 July 2013, 16:29:42
Geçen sezon en son karagümrükteydi. Ama abi dursun bir kenarda, birde caner altın gelmesin..  :evet:

valla ben atakumda gördüm geçen haftasonu