2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

manas_55

Alıntı yapılan: germencisse - 04 July 2013, 13:17:54
Haber doğru ise Taha Yalçıner orta sahamıza iyi bir isim olur,sol ayağını iyi kullanabilen zaman zaman etkili sutlar kaydeden,bir o kadar hucuma katkı saglayan bir oyuncu..
çok koşan ve hırçın bir oyuncu da. Geçen yıl Karşıyakada iyi işler yapmıştı. Kalpar da zaten koşan oyuncu istemiyor mu tam aradığı adam işte. Adnan gelirse ikisi birbirini tanıyor yararlı olur diye düşünüyorum.

evolution55

Kahe ismi geçiyordu bir ara sanırım o da olmayacak bugün Denizlide kahe görüşmek için

manas_55

Tek sevdamız Samsunspor facebook sayfası Erkan Taşkıran ve Ahmet Burak Solakel 'in tesislerimize gelerek resmi sözleşme imzaladığımızı yazdı. İnşallah doğrudur.

germencisse

Alıntı yapılan: manas_55 - 04 July 2013, 13:21:12
çok koşan ve hırçın bir oyuncu da. Geçen yıl Karşıyakada iyi işler yapmıştı. Kalpar da zaten koşan oyuncu istemiyor mu tam aradığı adam işte. Adnan gelirse ikisi birbirini tanıyor yararlı olur diye düşünüyorum.

Geçen yıl Adana Demirspor'daydı,bilginiz olsun..

özkan

emin karı çok bunaltmaya gerek yok.çeşmeyi açsınlar su akınca bombalar patlar zaten.

manas_55

Alıntı yapılan: germencisse - 04 July 2013, 13:28:08
Geçen yıl Adana Demirspor'daydı,bilginiz olsun..
Karşıykada geçirdiği ilk döneminden bahsetmiştim. Yine de teşekkürler hatırlatma için  ;)

kaptan 55

Alıntı yapılan: maraton - 04 July 2013, 13:08:12
Sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok ! :-X

başkanım sen bari susma,sen susarsan hepimiz susarız...

celebi

ugrass

Madem adnan imzalıcak caner altın sercan temizyürek gibi arkadaslarıda unutmamak lazım sonucta onların hayallerinin takımı yoktu giderken

teksas3455

Alıntıkonuşuyoruz doğru ama anlaşma şağlanmadı henüz:)samsunspor'da yazınca garip geldi:D

Alıntıteşekkürederim kardeşim,evet görüşmeler devam ediyor,bi aksilik olmazsa anlaşıcaz,ama resmi bi durum yok,hayırlısı olsun

Caner Ağca Twitter üzerinden yazmış
https://twitter.com/caneragca/status/352749735918043136

teksas3455

AlıntıSamsunspor Taha Yalçıner, Ahmet Burak Solakel ve Adnan Güngör ile bugün resmi sözleşme imzalayacak.

HaberTürk Çağlar Aslan

https://twitter.com/caglaraslan35

samsunmania

La oğlum gençlerden biriniz gidip yatın tesisin önünde kim geldi kim gitti canlı yayınlayın daaa. Ağaç olduk netin başında işimiz gücümüz var. ;D

Stoper

Bu Caner Agca ile tweetleşen Çağlar Aslan , geçen sene devre arasında Abdulkadir Göztepe'ye gelecekti Suat Kılıç devreye girdi Samsun'a gitti diye yaygara çıkaran kişi. Çarşambalı Göztepe taraftarı. Bir de yazmış,Samsun zaten benim şehrim Adnan Güngör'le başarılı olacaksınız diye..

Caner Agca Samsunspor'da yazmış..Caner, benim niye haberim yok diye geri dönmüş.Kaypak,yalancı gazeteciye bak..

manas_55

Alıntı yapılan: Stoper - 04 July 2013, 15:04:40
Bu Caner Agca ile tweetleşen Çağlar Aslan , geçen sene devre arasında Abdulkadir Göztepe'ye gelecekti Suat Kılıç devreye girdi Samsun'a gitti diye yaygara çıkaran kişi. Çarşambalı Göztepe taraftarı. Bir de yazmış,Samsun zaten benim şehrim Adnan Güngör'le başarılı olacaksınız diye..

Caner Agca Samsunspor'da yazmış..Caner, benim niye haberim yok diye geri dönmüş.Kaypak,yalancı gazeteciye bak..
Aynen öyle çok güzel konuşmuşsun hatta beni de engellemiş Twitter'dan  >:(

kalptenþimþek

adnan transferi Samsunsporlulara baskıdır, dayatmadır, zulümdür, uşaklığın dibidir!! sevdiğimiz abilerimiz kardeşlerimiz bu rezilliğe daha fazla alet olmasınlar derhal yönetimden istifa etsinler daha mantıklı izahat yapamıyorum..