2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

lato

Atilla
              (Soner)

Canberk   Ercan   Cemil   Şaban
                                 (Transfer)
             ( Transfer)

Transfer   Kemal    Doğan      Transfer
                        (Transfer) 

Transfer
                (Haluk)

Sağ açık, sol açık, forvet ve Ortasaha göbek. 4 tane kaliteli isim alınabilir 3 trilyon gözden çıkarılıp. Sol bek ve libero için bu ligi kaldırsa yeter dediğimiz tarzda adamlar alınabilir orta yollu. Alternatif olarak da geçen sene kadroda olup buraya yazmadığım, bizim için çok maliyetli olmadığını düşündüğüm: Turgay, Erdem, Serkan Çalık, Halil İbrahim Pekşen, Musa Aydın, Mehmet Yılmaz kadroyu doldurabilir. Yabancı kontenjanı olursa Kere ve Roberts da eklenebilir. Bence bu şekilde bir kadro hem maliyeti artırıp borca sokmaz hem de play off şansını zorlar. Bunları benim için yazmak kolay ama yönetimin elinde yeterli cash para var mı yoksa gelmesi mi bekleniyor, menajer ücreti bonservis vs. durumu nedir bilemem :deli:

celebi

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 03 July 2013, 00:00:50
hizipçi çelebi

Artık sabır taşları yetersiz kalıyor be kardeşim ne diyeyim. Artık hüsnü zan suizanna döndü

kalptenþimþek

çelebi eskişehir sayfasında bir dua etti, başkanlarını göndertti.. artık dikkat yani...

jurista

Ortam müsait ,herkesin sabrı taşmış okları çıkarmış ben de hazır bulmuşken lafı gediğine koyayım gibi bir amaç Samsunspora sevdalı hiçkimsenin ne amacı olur ne de bundan çıkar sağlamayı hedefler.Bunu yazmamın sebebi ne kendime zemin hazırlamak ne de eleştirel yazı yazmış arkadaşları savunmaya çalışmak değil ,içinde bulunduğumuz trajedinin tarifini yapmaktır.

Birşeyler yazmak istiyor beynim, elim klavyeye gidiyor yazıyorum siliyorum, yazıyorum siliyorum !  Bir yanda kulübü en zor zamanında kurtarıcı olarak devralmış çetin ve sıkıntılarla geçen bir sezonun sonunda zor da olsa ligde bırakmış , kulüp tarihinde efsane olmuş ,Samsunsporluluğuyla hepimize örnek olmuş biri var ,bir yanda da soru işaretleri ile dolu bir sessizlik ortamı ...

Hepimizin tek isteği, geçmişi başarılarla dolu şanlı Samsunsporumuzun bir an önce ayağa kalkması.Ama ne yazık ki bu ayağa kalkışla ilgili en ufak bir emare görünmüyor ,bilakis bir belirsizlik ve sessizlik kara bir bulut gibi çökmüş üstümüze, hepimize kasvet bindiriyor.

Verilen sözlerin tutulmamış olması mı sebep ? yoksa gerçekten yakında güzel haberler mi alacağız da biz sabırsızlanıyoruz ,sükut edip beklemek mi gerek bir türlü anlayamadım .Bu sessizliği bozacak en ufak bir kıpırtıya bile muhtacız sanki. Keşke bu sezon Hedefimiz  süper lig  denmeseydi baştan . Biz de beklentilerimizi artırmayıp her sezon olduğu gibi küfretseydik şehri yönetenlere.

Şimdi yapılması gereken Verilen sözler tutulmadıysa açıklanmalı . Kongre öncesi ikna amaçlı vaatlerle bu sezon süper lige çıkabileceğimize inanan ve  yeniden başkanlığa talip olan Emin Kar bunu zaman geçmeden yapmalı. Ya şimdi konuşmak gerek ya da sezon ortasında vaatler tutulmadı olmuyor kongre kararı alıyoruz demek çok büyük bir yıkım olur takımımız için.

Allah hepimize tüm camiya güzel günler görmeyi nasip etsin İnşallah .

55JNR55

Pek bişe demek istemiyorum ama daha iyisini yapabileceğini düşünen ve habire hoşnutsuzluk duyanları, kongrede listeyle görmek gerekiyor artık..

Kodalak

eğer besim durmuş'un parası ödendi ise,macar'larla anlaşıldığı,transfer tahtasının kapanmayacağı konusu da doğru ise,bugün teknik direktör dahil,anlaşılan futbolcuların imza atması gerekiyor.yine de imza yok ise demekki bildiğimiz pekçok şey yalan...

Ölümüne_Samsunspor

GÜNLERDEN ÇARŞAMBA BAKALIM BUGÜN TRANSFER OLACAK MI ?

Ölümüne_Samsunspor

Samsunspor'dan Transfer Beklediğim Kadar Seni Beklesem Evlenirdik Be Sevgili

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 03 July 2013, 02:53:03
Pek bişe demek istemiyorum ama daha iyisini yapabileceğini düşünen ve habire hoşnutsuzluk duyanları, kongrede listeyle görmek gerekiyor artık..

Bu söylem bu sezon için işlemez Melihim.
Geçen seneki gibi değil durum.
Daha iyisini yapacağını söyleyen eski yönetim , kongre kararını ardından  hiç kimsenin adaylığına fırsat kalmadan tekrar aday oldu.
Çıkacak biri vardıysada,şehrin dinamikleri denilenlerin desteğini arkasına almış bir yönetimin karşısına çıkamayacaktır.

Eleştiri olacak.Olmalıda.;
Dozu azdır fazladır yeridir değildir tartışılabilir.
Ama her yapılan eleştirinin altına ve her yapılan yalnıştan sonra gelen eleştirileri cevaben "daha iyisini yapacak varsa gelsin" söylemi bence biraz fazlaca basit.

King1965

aynen babasamsunlu doğru diyor.  Geçen yıl la bu durum aynı değil . Geçen yıl Emin Başkan fedakarlık ederek kayyuma kalmaktan kurtardı paramız yoktu etraftan toplananlarla ayakta duruldu. Ancak Bu yıl madem şehrin dinamikleri bu kadar mevlayı gözden cıkarmıs takımı şampiyon istiyor bizim yönetimimiz hala neden ucuz topcu pesın de kosuyor kı .

hadi ucuzunuda geçtim transferin t si yok kaç haftadır.

Bizim acelemiz millet kampa başlarken biz hala oyuncu arıyoruz.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: barnebau55 - 03 July 2013, 10:06:56
Yok benimde anlamadığım bır olay var kongreden once neden ertugrul saglam lafı geldı bı entersanlık olay var yenıden secılmek ıcınmı kozmuydu?
Ertuğrul Sağlam ile kongreden sonra görüşüldü kongre ile alakası yok.

yirmiuc

7 Haziran'da boyle bir haber cikmamis miydi?

ERTUĞRUL SAĞLAM GELECEK
NTV Spor Radyo'nun canlı yayınına bağlanan Emin Kar, "Ertuğrul Sağlam ile Samsunspor için konuştuk. Pazar günü biraraya gelip detayları konuşacağız. Anlaşma olanağımız yüksek. Ertuğrul hoca, Samsunspor'a büyük hava katacak. Bizim çocuğumuz. Bütçe konusunda anlaştık, transferlere pazartesi başlarız" diye konuştu.

Başkan Kar ayrıca, "Samsun'un ileri gelenleri toplandı. Bütçe oluşturduk. PTT 1.Lig için önemli bütçe; 10 milyon TL civarı. Hoca da biliyor bütçeyi" dedi.

http://www.samsunkenthaber.com/m/news.php?ID=12332

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

King1965

Batdal'ı Samsun kapıyor
Samsunspor, bonservisi Galatasaray'da olan Mehmet Batdal konusunda resmi teklifi yaptı.

Artık gözler Fatih Terim'in vereceği kararda.
Samsunspor, hücum hattını sağlama alıyor... Karadeniz ekibi, pek çok PTT 1.Lig kulübünün transfer listesinde olan Mehmet Batdal konusunda girişimlere başladı, üstelik resmi teklif bile yapıldı. Aslan'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan dev forvet için önemli nokta; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in vereceği karar. Kırmızı-beyazlılar, başarılı oyuncuyu kapmak için yıllık ücrette cömert davranacak. Geçtiğimiz sezon Bucaspor'da kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki forvet, 31 maça çıktı. 12 kez ağları havalandıran Batdal, 6 da asist yaptı.
2 YILDIZ DAHA GELECEK
Öte yandan kırmızı-beyazlı kulüp savunma ve orta alana da banko ilk 11'de oynayabilecek 2 oyuncu almak için temaslarını sürdürüyor. Bu konuda da rota Süper Lig patentli isimler olacak. 10 günlük süreçte transferler
büyük ölçüde şekillenecek.

KAYNAK  : ***

s_uzunkaya

Ya transferler gelsin yada şehrin dinamiklerince vaad edilen desteklerin hala gerçekleşemediği açıklamaları yapılsın. söz veripte sözünde duran durmayan, vaad edipte vaad edilen yardımları yapan yapmayan, seçimden önce reklam için "samsunsporun arkasındayım" diyipte arkasında duran durmayan herkimse, hangi kurumsa, hangi siyasiyse artık konuşulsun, pazar edilsin. 2 gün sonra top başı yapılıyordu herhalde?!?