2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

MeL_55

iste benim dememde bu iste.
rakip takimin yedek oyuncularina yedirelim paralarimizi altin gibi genclerimiz dururken.
hadi hüseyin kalpar tamamda emin baskan böyle seye nasil izin veriyor anlamiyorum.

yanlis isler yapiliyor.. hadi besim yetersiz olabilir belki. getirelim celili td olarak. neden ikinci ertugrul saglam olmasin?
genclerinde büyük saygisi olur celile karsi.

farkli seyler yapilmasi lazim. bosa paralar harcamayalim.. elin adamlarina basta olmak üzere hüseyin kalpara yedirmeyelim bu kiymetli paramizi..

Alıntı yapılan: germencisse - 29 June 2013, 14:08:43
Direkt olarak topu oyuna sokan,ender stoperlerden Ptt1.ligde..Hayırlı olsun camiamiza gayet iş yapar..

ercan ondan daha iyidir süphesiz

King1965

Futbolcunun Kulüp Kariyeri
Futbola İzmir'in köklü ekiplerinden Göztepe'nını altyapısında başladı ve 2002 yılında profesyonelliğe geçiş sözleşmesini imzalayarak as takım kadrosuna dahil edildi. Göztepe için ilk karşılaşmasını 12 Mayıs 2002 tarihinde Bandırmaspor'a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı. İki sezon boyunca bazı karşılaşmalarda sonradan oyuna girerek oynama fırsatı buldu. 2003-04 sezonundan itibaren ilk onbir'de düzenli olarak oynama başladı.
Dört sezon burada forma giydikten sonra Ege Bölgesi'nin güçlü ekiplerinden Denizlispor'a transfer oldu. Denizlispor'daki ilk sezonunda sezon öncesi hazırlık kampı'nın ardından kiralık olarak gidecek futbolcular listesine konuldu. Bunun üzerine 2006-07 sezonunu yarımşar sezonluk sürelerle kiralık futbolcu statüsünde Bilecikspor ve Marmaris Belediyespor geçırdı.
2007-08 sezonunda Denizlispor as kadrosuna dahil edildi ve düzenli olarak oynama başladı. Burak 2010-2011 sezonunun ara transfer döneminde Denizlispor tarafından gönderilmiştir. 21 Ocak 2011 tarihinde 1. Lig'in diğer bir ekibi olan Akhisar Belediyespor'a tansfer oldugu açiklanmıştır.
Burada yarım sezon oynadıktan sonra tekrar Denizlispor'a geri dönerek 2 yıllık sözleme imzaladı. 2011-12 sezonun devre arasında Denizlispor Burak Akyıldız ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.2012 şubat ayında Kazakistanın Almaty şehrinin köklü kulübü FC Kairat Almaty'ya transfer olmuş ve Kazakistan'a transfer olan ilk türk futbolcu olmuştur.

germencisse

Alıntı yapılan: MeL_55 - 29 June 2013, 14:11:36

ercan ondan daha iyidir süphesiz

Ercan'a tabiki sans verilmesinden yanadır tüm Samsunsporlu taraftarlar ancak,super lig hedefi konulacaksa yapılan hamle hem maddi hem manevi mantıklı..Ercan'ın ciddi anlamda 3 ay fizik yuklenmesi lazım.Bu sene ligdeki takımlar cok daha guclu,ustune ustluk her takım transferde hucum anlamında gozlemci gondermıs durumda..

King1965

demirsporlu biri yazmıs

Sonuç olarak ligin en çok gol yiyen ikinci takımından stoper alıyorsunuz. :)) #samsunspor

seyf55

Dartagnan

Herkes takibe almıs bu 2 adamı  .Bize de kalır da zaten ;)

cakir55

---------------Soner-------------
Canberk--transfer--Cemil--transfer
-----------Adnan-Turgay---------
Umar----------------------Erkan
---------Ajagun--transfer--------

Şöyle bir şey yapın bari play-offa kalır bu takım.

beşnumara

Yıl olmus 2013 hala turgayı mi koyacagiz kadroya?
Avukat Selim sana da ayip kardesim adsden oyuncu icin baskasindan mi referans aliyon yuuuuuuuu..:)
Ercan'ı nedendir bilmiyorum ama ayrı seviyorum bu çocuğu. Ercanı kesebilecek biri degil arkasinda iyi bekler ama ;)

cakir55

Alıntı yapılan: beşnumara - 29 June 2013, 14:43:04
Yıl olmus 2013 hala turgayı mi koyacagiz kadroya?
Avukat Selim sana da ayip kardesim adsden oyuncu icin baskasindan mi referans aliyon yuuuuuuuu..:)
Ercan'ı nedendir bilmiyorum ama ayrı seviyorum bu çocuğu. Ercanı kesebilecek biri degil arkasinda iyi bekler ama ;)
transfer yapmıyorlar mevcut kadro ve haberlere göre bu kadro var şuan yoksa turgayı bende istemiyorum tabi.

beşnumara

Alıntı yapılan: cakir55 - 29 June 2013, 14:49:06
transfer yapmıyorlar mevcut kadro ve haberlere göre bu kadro var şuan yoksa turgayı bende istemiyorum tabi.

ama cemilin yanina Ercan degil de transfer yaziyosun?  Neyse mevzu senin yazman degil zaten Turgayin takimdan defolup gitmesi.
Stoper olarak kendisini hic sevmesem de turgay buraktan iyidir.

Ellibeş Numara

Ercanın geçen sezonki performansına bakarsak, belki hiçbirimiz bu kadar iyi çıkacağını düşünmüyorduk. :evet: Yakında idmanlar başlar, ercan kendini göstermesi lazım. İnşallah düşüşe geçmez. Benim gözümde, Cemil ve Ercan defansın bel kemiğidir.  :D

SSKLA

Alıntı yapılan: cakir55 - 29 June 2013, 14:35:11
---------------Soner-------------
Canberk--transfer--Cemil--transfer
-----------Adnan-Turgay---------
Umar----------------------Erkan
---------Ajagun--transfer--------

Şöyle bir şey yapın bari play-offa kalır bu takım.

Adnan nedir yaa!..  :kafa: Sizin hayalinizde ki on bire de... ulan adam gelmesin diye elimizden geleni yapıyoruz burada yırtınıyoruz gelmiş adnanı 11'e yazıyorsunuz >:(