2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Gaziosmanpaşalı3455

aceleci davranıp hata yapmak  istemiyoruz son 3 kala elde kalan topçuları bakacağız ;kaynak yönetim  :holey: :deli:

Sercan

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 29 June 2013, 03:21:22
Şöyle genç zıpkın gibi iki kara kızan iyi gider  :evet:

Antep'te çok var abi esmer futbolcu. Hem de TÜRK statüsünde :))

samsunluhakan

74 sayfada 1 imza oda geçen seneden bizim topçumuz allah sonumuzu hayır etsin geç kalıyoruz geç

Tamer55

Transferde strateji değişti

Futbolcuların astronomik rakamlar istemesi üzerine Samsunspor, transferde strateji değiştirdi. Kırmızı-Beyazlılar, bir çok oyuncuyla ön görüşme yaparken ekonomik dengeler bozulmayacak şekilde teklifler iletildi.

HAREKETLİLİK PAZARTESİ

Bu sezon transfer piyasası adeta el yakıyor. PTT 1. Lig'de bazı kulüplerin piyasayı yükseltmesi ekonomik dengeleri bozmak istemeyen diğer kulüplerinde strateji değiştirmesine neden oldu. Bu kulüplerden biri de yeni sezonda hedefini Süper Lig olarak belirleyen Samunspor. Bir süredir çok sayıda önemli futbolcuyla görüşmeleri sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekip, fiyatların dudak uçuklatan türden olması nedeniyle strateji değiştirdi. 

BÜTÇEMİZİ AŞMAK İSTEMİYORUZ 
Kırmızı-Beyazlı ekip, transfer görüşmelerinde oyunculara teklifleri iletirken, rakamların düşmesi için pazartesi gününe kadar bekleme kararı aldı.  Samsunspor Başkanı Emin Kar, "Transfer piyasasında çok yüksek rakamlar dönüyor. Biz de bütçemizi aşmak istemiyoruz.  Bu nedenle sağlam adım atıyoruz. Transferde ekonomik dengeleri gözetmek durumundayız. Bir çok oyuncuyla görüşüyoruz ve transferi hafta içerisinde bitirmeyi düşünüyoruz" dedi.

haber gazetesi

ali ihsan

Alıntı yapılan: Sercan - 29 June 2013, 08:38:36
Antep'te çok var abi esmer futbolcu. Hem de TÜRK statüsünde :))
Biz Nijeryali severiz kardeşim :)

Kodalak

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 29 June 2013, 10:42:41

Bide solesen ne olur iki haftadir kan kusuyor millet stresten

King1965

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 29 June 2013, 10:42:41

Uçan Kartalların Speedy Gonzalez'ine talibiz

Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupasında Nijerya U20  takımında oynayan Uçan Kartalların Speedy Gonzalezine Samsunspor Kulübü talip oldu. Kenar forveti ve merkez forvet olarak görev alabilen Aminu Umar üst düzey atletizmi ile dikkat çeken bir isim. Golcü bir isim takımını üst seviyelere taşıyacak nitelikte oyuncu .

Son oynanan Cezayirdeki U20 şampiyonasında GOL KRALI olmuştu. Kendisini bir çok futbol otoritesi Daniel Amokachi'ye benzetiyor. Süratiyle, ayağını yere sağlam basışıyla ve de yaşına rağmen güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor.

Hüseyin Kalpar Oyuncu transferlerinde U20 maçlarını sıkça izliyor dikkatlice notlar alıyordu.  Hüseyin Kalpar bu oyuncuyu çok istiyor.

KAYNAK

samsunmania

Burak Akyıldız Samsunspor'a..

PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor'un, transfer çalışmaları kapsamında Burak Akyıldız'la anlaştığı belirtildi..

PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor, Adana Demirspor'da forma giyen Burak Akyıldız'la 2 yıllık anlaşma sağladı..

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20130629/burak_akyildiz_samsunspora.html

cgr

Ollivanders

Twitterdan takipçimin yorumu " Defansta ideal 11 olarak oynatmak intihar gibi bir şeydir. Bi ihtimal iyi bir yedek olabilir."

lato

samsunmania

Ben de bu arkadaşın Ads deki maçlarını takip ettim ve acayip adam kaçırdığını hatırlıyorum. Zaten malumunuz bu sene Ads ye gol atamayan takım yok.

Lusage

Ercan'ı adam yerine koymayacak anlaşılan.. Ya arkadaş aynı ligdeki rakibinin yedek olan oyuncusunu alana kadar genclerine şans tanı..

Ollivanders

"iş yapar abi kademede öyle çok çok iyi olmasa da fena değildir yani" bir başka yorum.

germencisse

Direkt olarak topu oyuna sokan,ender stoperlerden Ptt1.ligde..Hayırlı olsun camiamiza gayet iş yapar..