2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Sercan

berusa55

SEVE SEVE GELİRİM

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Samsunspor forması giyen ve attığı 9 golle taraftarın sevgilisi olan Abdulkadir Özgen'in, kadro kurulması halinde seve seve gelebileceğini söylediği öğrenildi

YİNE GÜNDEMDE
Samsunspor'un sır gibi saklanan transfer listesinde Abdulkadir Özgen'in de olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Sivasspor'dan kiralanan ve attığı 9 golle en başarılı oyuncu seçilen golcü futbolcu, yine Samsunspor'un gündeminde. Hedefini Süper Lig olarak belirleyen Kırmızı-Beyazlı ekibin, bonservisi Sivasspor'da bulunan 26 yaşındaki oyuncu ile ilgilendiği ifade edildi. Abdulkadir Özgen'in ise eski takımının kendisiyle ilgilenmesinden son derece memnun olduğu öğrenildi.   Golcü futbolcunun, "Sivasspor'da ki durumumun netleşmesini bekliyorum. İddialı kadro kurulması durumunda seve seve gelirim. Samsunspor'a seve seve gelirim. Çünkü Samsun'da çok güzel günlerim geçti. Kalıcı dostluklar edindim ve Samsun'da forması giydiğim için kendimi çok mutlu hissettim. Önümüzdeki günlerde neyi gösterir bilemiyorum" dedi.

Kaynak

cakir55

Abdulkadir bu ligin üstünde bir forvet inşallah tekrardan anlaşırız.

Bakican55

Şu Caner Ağca'yı alsak ya bir kaç maçını izlemiştim iyi topçuya benziyor karşıyakayla sözleşmesi bitiyor

lato

Alıntı yapılan: lato - 18 May 2013, 21:35:29
Ankaraspor A2 takımında Ferdi Konak var 96'lı. 2015'e kadar sözleşmesi var Ankaraspor bırakır mı bilmem ama alınırsa bir iki sene içinde iyi iş yapar.

Israr ediyorum :holey:

sadece55

Ankarasporun hiçbir futbolcusunu kolay kolay bırakacağını sanmıyorum

King1965

Samsunspor Transfer dönemini bir hayli hareketli geçireceği şimdiden belli.  İzleme komitesi sorumlusu Ahmet Usta ve Ekibi tarafından 172 takımda forma giyen oyuncular izlendi ve rapor oluşturuldu . Teknik Direktörün belli olması durumunda bu rapor Hocaya sunulacak . Teknik Direktörümüzün isteği doğrultusunda oyunculara teklif götürülecek .

http://www.samsunsportv.net/2013/06/172-takm-izlendi.html

55_OrHaN_55

seyf55

Emin Başkan Ankara ya gidecekmiş Suat Kılıç ve İlhan Cavcav la görüşmek için facede yazıyordu mustafa kayabasını almayız inşallah orada :)

seyf55

Alıntı yapılan: seyf55 - 06 June 2013, 16:27:53
Emin Başkan Ankara ya gidecekmiş Suat Kılıç ve İlhan Cavcav la görüşmek için facede yazıyordu mustafa kayabasını almayız inşallah orada :)

gerçi ten ten balıkkesirle anlaşmış diyorlar

55_OrHaN_55

55.hakan

Shane_Falco

Alıntı yapılan: seyf55 - 06 June 2013, 16:27:53

Bu cavcav bi çıkarı olmadan bu kadar güzellik yapmaz ama bakalım sonumuz hayrolsun...

ult55ras

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 06 June 2013, 16:55:41
Bu cavcav bi çıkarı olmadan bu kadar güzellik yapmaz ama bakalım sonumuz hayrolsun...
Suat Kılıç Cavcav'a Cavcav Bize, Biz uşağa sonra herkez uşağa  :D