2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Guneydogu'da kandavalarinda iki taraf baristirildigi zaman barisin bozulmamasi icin kiz alip verilirmis tekrar husumet yasanmasin diye. Bugunki Haber gazetesinde her sene oldugu gibi Samsunspor ve ts arasinda yine uydurma bir transfer haberi var, ts Ercan Yazici icin 1.5000.000 euro teklif etmis bizimkilier degerinin. 2 milyon oldugunu ama satmayi dusunmediklerini soylemisler.
Adamlar bizi bi baristiramadi gitti..

Benim gorusum Ercan o parayi etmez ayrica ts haric kim verse o parayi satilmasi gerekir.

hacettepeli

8 veya 10 milyon tl ye güzel işler çıkabilir geçen sene bu kadar para yoktu bildiğim kadarıyla. beklenti büyürse sonuçları da büyük olur. olumlu sonuçlar bekliyorum bu sezon. yüzümüz güler inşallah.

isa55

fanatik samsunsporlu

oktayın bonservisi gençlerbirliğinde mi yoksa gaziantepte mi?

celebi

Aslankaya

Alıntı yapılan: desperate1 - 08 June 2013, 21:38:02
ertuğrul sağlam her gittiği takıma eski takımlarından futbolcular götürdü.şayet bize gelirse m.yıldırım ında bursaspor dan ayrılması durumunda samsunspra gelmesi sürpriz olmaz

murat yildirimi bilmemde,ramazan sal gelir.ertugrul hoca ramazani bursaspora transfer ettirmisti.ertu hoca gelirse,ilk alacagi isim ramazan.insallah ertu hoca gelir.

bazi gazetelerde adnan gungorun ismi geciyor.adnan gungor bizim aradigimiz bir orta saha mi onun hakkinda dusunceleriniz nedir?

Shane_Falco

Oktay'ın ptt 1.lige gelme düşüncesi olacağını sanmıyorum. Onu en erken 2 sezon sonra görebiliriz buralarda süper lig'de hala kendine yer bulacaktır. Ekigho ise gelirse çok iyi transfer olur. Umarım o yönde bir atılım mevcuttur :)

Bakican55

Adem büyüğü alsak  lige ertuğrul hocayla birlikte 3-0 önde başlamış oluruz

varol55

bazı arkadaşlar hala fatıh şen diyo vallahı futboldan anladığınıza inanmıyorum ne yapmış bu adam asist yaptımı yok gol varmı yook eeee o zaman helvasını yapalım  be...ayıp ya bu kadar da desteksız yazılmaz kı kardesımmm

samuray

fatih şen .i biraz araştırıp öyle yazssan sallamakla olmuyor fatih şen.in 5 asisti 2 veya 3 golü varsanırım goller ve asist konusunda 1 yanılabilirim kafaya tekme uzatıyor daha ne yapsın ağzınla kuşmu tutsun ha bu sitede kimse anlamıyor bir sen anlıyorsun futboldan öylemi bu sitedeki arkadaşlara hepimize bi saygısızlıktır yazmadan önce yazacaklarını iyice düşün ve sonra yaz kendi fikirlerini belirtirken diğer arkadaşlara saygısızlık yapmaya hakkın yok varol55

Integral

Alıntı yapılan: samuray - 09 June 2013, 21:24:46
kafaya tekme uzatıyor daha ne yapsın

kafaya tekme uzatmak futbolda pek iyi birşey değil sanırsam, tekmeye kafa uzatmayı kastettiysen onu Cemil Adıcan yapmıştı yalnız.

cakir55

Fatih iyi adam bana göre paslari falan yerinde savaşçı bir oyuncu geçen sene tek başına oynadı orta sahada resmen

Sol Açık

Fatih Şen'in istatistikleri:
16 maç, 1348 dakika, 6 sarı kart, 4 asist.

Bence Fatih fena bir oyuncu değil, yerine kimse olmayacaksa veya yedek olarak düşünülebilir. Ama çok da iyi olduğunu düşünmüyorum.

MeL_55

ugurozkan

Alıntı yapılan: Sol Açık - 10 June 2013, 11:52:03
Fatih Şen'in istatistikleri:
16 maç, 1348 dakika, 6 sarı kart, 4 asist.

Bence Fatih fena bir oyuncu değil, yerine kimse olmayacaksa veya yedek olarak düşünülebilir. Ama çok da iyi olduğunu düşünmüyorum.

abi transfermarkt'ta yalnızca urfa maçında bir asisti görünüyor. diğer asistleri hangileri?